40

Анонимен

преди 2 години

Мангъров говори срещу световно известни учени.Освен това ако притежаваш малко нещо в главата,ще влезнеш в официални интернет страници и ще се убедиш,че благодарение на ковид са починали 30 000 човека и те са в бонус към останалите починали.Как да повярвам на човек,който твърди ,че.ковида е безобиден вирус.Само страхливци,като деца биха му повярвали за да не се плашат.Съвета на лекарите трябваше да бъде да се спазват мерките и да се ваксинират.Другото са теории на конспирацията

39

Анонимен

преди 2 години

нема кво да го съдят- направо да го фърлят на прочувствено възмутените му колеги да го разкъсат живи или да го изгорят на клада- което счетат за по-хуманно по хипократ. може да пробват и с тройна доза антибиотици и антидепресанти. ше стане.

38

Анонимен

преди 2 години

Ковид уби около 30 000 човека и аз приемам Мангъров за негов помощник.Няма как да наречеш.вируса Ковид,както Мангъров го наричаше и нарича.Още от началото на пандемията подвеждаше хората,а ако говореше на пр. обратното,найверпятно.щеше да има по-малко жертви и нямаше да влезне в парламента.

37

Анонимен

преди 2 години

Математик говори срещу инфекционист за вируси.Мисля,че е достатъчно за всеки що годе разумен човек да разбере за какво иде реч.

36

Анонимен

преди 2 години

Само за едно е прав Мангъров,че тези от БЛС цоцат яко пари от вируса.

35

Анонимен

преди 2 години

БЛС живее по времето на развития соц. Няма медицина в налагането на задължително ваксиниране с трета доза понеже първите две не действат. Няма медицина и в зеления сертификат, понеже държателите му също могат да се заразят и пренасят заразата. Икономическо ограничаване и невъзможност да работят за хората които искат да отговарят сами за живота си както досега. Нито 70-те % процента спряха заразата, нито си върнахме живота.

34

Анонимен

преди 2 години

Освен Мангъров ,в парламента с лъжи и манипулации за ковид влезнаха още поне 20 депутати.Един от тях е проф.Чорбанов,изключително елементарен човек,който лъга лъга и накрая се оплете.Тъжна история.Ако бяхме нормална държава,на Мангъров щяха да му отнемат лекарските орава,още при първото интервю.

33

Истина ли

преди 2 години

БЛС трябва да бъдат съдени за сплашване на хората а не тия които говорят истината Как да бъдат охулвани като те дават доста от тези мръсни пари изкарани пт лъжите им на тези които ги държат на каишка Това представя днешната мафия с бели престилки Те не лекуват а налагт терор над пациентите

32

Анонимен

преди 2 години

Доцентът винаги е казвал-Който иска, да се ваксинира. Така,че тези, които плюят Мангъров,ако жекаете, кажете какво от нещата,които е казал, е грешно?! И моля,аргументирайте се.

31

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите тук и се убеждавам, че принципът на Партията "Невежеството е сила" е много правилен. Изказващите се тук, като СмъртЗаТоя, идея си нямат от медицина, камо ли от епидемиология, но типично за всеки празното.главец, започват да повтарят всичко което други празноглавци са казали по телевизията. Като как Мангъров е убил много хора, намушкал ги е с нож? Пандемията ще протече по законите на популационната биология, ако ще и 50 майка да си сложите и да се ваксиниране през седмица.

30

АК-47

преди 2 години

Този е като скакалец, от партия в партия, пак търси някакви облаги. И сега при най-големите вресльовци и кукувци.

29

Анонимен

преди 2 години

Мангъров,бяма друг вирус който да е убил 30 000 Българи за година ,освен политиците.Вие Мангара сте политик,а по-опасни вируси от политиците няма.За разлика от ковида,който е почтен той уби тези 30000,ни Сие политиците освен ,че убиватр,карате Българите да мизерстват и накарахте над 2 милиона Българи да търсят друга родина.Накарахте отново Българи да разпознаят друга държава за тяхна татковина.

28

Анонимен

преди 2 години

комисията по досиетата да провери тва БЛС- да не се окажат развъдник на доноснически кадри. поне да можеха да лекуват. на криво блс мангъра му виновен.

27

Хр.Ботев

преди 2 години

Нормално, понеже..........СВЕСТНИТЕ У НАС СЧИТАТ ЗА ЛУДИ.

26

До Анонимен

преди 2 години

И коя истина каза тоя бе, сладур? Че ако вируса не изчезне през лятото миналата година, ще си скъса дипломата ли? Че всичко се лекува с чайче, аспиринче и прегръдки ли? Тоя само като си отвори устата вече го знаеш, че лъже.

25

УСПЯ !

преди 2 години

Абе стана депутат може и министър да стане, ноо на цената на хиляди човешки животи!!

24

Анонимен

преди 2 години

Тоя когато и да влезе в затвора, все ще е късно. Вижте само бройката на починалите и почти всички са неваксинирани.

23

Анонимен

преди 2 години

и на мангъров ли ще му щракат белезници защитниците на свободата и демокрацията? дедо мине ще им измисли защо, той е по тия работи.

22

Кривондел

преди 2 години

До 25Казаното от вас ПРОСТО НЕ Е ВЯРНО. Изпълнителният директор на Пфайзер не е казал това. Излязоха със становище, че ще започнат работа по подобрение на ваксините. Ако не откривате разлика имате проблем.

21

шмatka

преди 2 години

Доц Мангъров е прав,защото обосновките му са базирани на законите на медицината ,а не на демагогията ,която в нетрезво състояние плещи някакъв си витанов.