80

Анонимен

преди 2 години

демона Мангърлъжа да го изгонят най-накря - тоя е взел повече души и от рогатия

79

Анонимен

преди 2 години

давай мангър отстоявай мнението си,ти поне имаш акъл в главата за разлика от накоии други лекарчета

78

Анонимен

преди 2 години

При Мангъров ще стане обратното - първо разпни го, накрая ще има осанна. Той е герой, пример за младото поколение. Да е жив и здрав човечеца.

77

Анонимен

преди 2 години

Лошо, Седларов. БЛС се изложи официално и тотално. Да гониш лекар - специалист за мнение, което се споделя от цялата неваксиплатета общност! Това говори ясно за страх от истината и за подчинено положение. Страхотно падение. Виждам, че този "съюз" няма дълго да го бъде.

76

Анонимен

преди 2 години

Мангъра - на кладата като вещица

75

Анонимен

преди 2 години

Своеволните изказвания на хора като Мангъров, подкопават усилията на лекарите и обществото за преодоляване на Ковид кризата.

74

oz

преди 2 години

В медицината 2 + 2 не винаги е равно на 4..............медицината не е математика ...........................в медицината има много биохимия, биофизика, генетика и др.науки!!!!

73

????

преди 2 години

Откога математиците започнаха да разбират от вируси и медицина???

72

Анонимен

преди 2 години

Не ви е виновен Мангъров. Разните там правоверни медици, математици, рзи-ци и всякакви други и-ци накараха повечето хора да се съмняват в мерките, тестовете, ваксините, зелените сертификати и пр.

71

Kreti

преди 2 години

В София има 15 екипа на бърза помощ, а във Виена има 15 само в два квартала от 23 такива. Сещате ли се защо умира толкова народ в БГ

70

oz

преди 2 години

Медицински фашизъм вече има в България.................защо доц. Мангъров да няма право на собствено мнение, различно от официалното ???

69

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е единственният честен и смел лекар в България! Благодарим Ви, доц. Мангъров!

68

Анонимен

преди 2 години

Преди години ваксинираха от инфекции грип с едни ваксини сега с други,че за сравнение на ефикасност имат ги на разположение по база данни на производства с производители и в съответствие с нормативна база одобрена и стандартизирана за употреба с инструкции за състав,съдържание на всяка от тях за ползване с причини за приложение по назначение за грипни вълни от видове причинители,носители доказани от лабораторни проучвания,изследвания,анализи в съответствие с доказани методи,начини за появата им

67

Анонимен

преди 2 години

е.ми, изгубили са живота си 200 човека. толкова си можеме. и преди толкова си можехме, ама сега съвсем ни пролича. тъжна работа.

66

dakotabg

преди 2 години

Никога не съм подценявал Ковид,но и никога не съм се шашкал от това!Не можеш,да прескочиш съдбата си!Пипнах го!Изкарах съвсем леко,а пих витамин С и аспирин.Сега ме плащат с Омикрон...Да заповяда!

65

Анонимен

преди 2 години

Ва тази уж искуствено създадена истерия над 200 човека са загубили живота си. Това са нечии бащи, майки, баби, дядовци, вуйчовци, вуйни, чичовци, лели, ближни и тн. Такива невярващ като вас трябва да се вкарат при над 200те трупа за да видите с очите си ужаса от 1 во лице...

64

Мяу

преди 2 години

Каквото и да си говорим е факт, че Витанов не е компетентен да коментира изказвания на лекари.

63

Анонимен

преди 2 години

Мангърчето ще го оправи онази директорката от Курило ,ще се разберат.

62

Анонимен

преди 2 години

е, което си е право право си е- витанов требва да е шеф на инфекциозното. един бърз курс по преквалификация и е готов. човека е учил физика, ше изучи и инфекциите, кво толкова.

61

Анонимен

преди 2 години

Не бива да допускаме криминализиране на говоренето против тази изкуствено създадена истерия! Трябва да се борим за бъдещето на децата си! Пред очите ни виждаме план за смяна на световната икономическа с-*** и т.нар. сертификати са крайъгълен камък за въвеждането на персонални кодове на всеки на планетата! Трябва разум! Нищо добро не очаква децата ни, ако допуснем да бъдем поробени от някаква шепа побьркани хора в един цифров феодализъм! Който иска да се ваксинира, но да кажем НЕ на сертификтите