100

Алооо

преди 2 години

Витанов, ти колко хора си излекувал. И кажи най-после къде е Кунчев. Защо го криете. Защото лъсна "ефективността" на ваксините, нали.

99

хм

преди 2 години

Доцента е само доцент само защото е говорил ясно и професионално през цялата си кариера. А има познания поне на академик, всичко което казва след време се случва едно към едно!!!Защо няма съмишленици от лекарското съсловие /освен един двама/? Нещо в БГ характера, а?Друго си е да лобираш за добре платена кауза меко казано спорни теории.

98

Пешо

преди 2 години

Незнам кой е прав и кой не. Аз гледам фактите. Всеки ден умират ~150 средно, дали от ковид или нещо друго няма значение, те си отиват. Направо се заличаваме.

97

Анонимен

преди 2 години

БЛС да се закрие!

96

Некъф

преди 2 години

Самите лекари нарушиха етиката като създадоха излишна паника и медицинския фашизъм, но и вашия ред ще дойде!

95

Анонимен

преди 2 години

По същия начин притискат медиците да не говорят. В науката е задължително да има критично мислене и да се проверява всичко, а не да се вярва на някой все едно е религия.

94

Анонимен

преди 2 години

оставете Мангъров - той има ментални проблеми - направо го водете в лудницата, не в затвора

93

Анонимен

преди 2 години

"Лаборатория - Медицински решения", собственост на доц. Мангъров, е взела близо 300 000 лв. / безвъзмездна помощ от 291 384 лв. през 2014/2015 г./ След като са получени тези средства, лабораторията на доц. Мангъров сменя формата си от ООД на ЕООД. Работили сега лабораторията по други проекти и какви са те?

92

Анонимен

преди 2 години

Средностатистическия Бай *** трудно може да събира, пише и чете, но пък е пръв в оплюването на доктори и то със стаж у нас и в чужбина, в критични места, като Африка, лекували болести, които ние дори не сме виждали с очите си на живо. Все едно стадо овце, които блеят, блеят, блеят ама ги чака ножа, като нямат мозък и само вегитират да се наядат и из..рат

91

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът започна. Спете спокойно ваксъри

90

Анонимен

преди 2 години

Ако държавата предприеме мерки и започне да глобява и съди д-р Мангъров, такъв автогол ще си вкара и единствено ще докаже безсилието си, а като бонус още повече ще отвртати гражданите си да се ваксинират. Но, каквото е министерството, такива са му и решенията.

89

Затвор

преди 2 години

За пелтечещият псевдо лекар! Най-накрая трябва да се научат тия маймуни, че не можеш да говориш каквото ти скимне, защото другите маймуни пред телевизорите лесно вярват.

88

Ргуииъъъъът

преди 2 години

Да не е удобен защото казва истината

87

Анонимен

преди 2 години

Доцент Мангъров (ако може да се нарече доцент купена титла по времето на соца) - вие сте позор за лекарската професия, редно да се отдадете на люпенето на семки у дома, а не в топлия ви кабинет с опънати крака на бюрото

86

Балкански Чобанин

преди 2 години

До Анонимен 69 Много правилно пишеш синко ето защо ако професора иска знания да дойде при мене на село .Моят П р ъ ч е много умен и има три докторски степени та само за два месеца ще му набие в канчето цялата наука.

85

Анонимен

преди 2 години

Като всяко нещо трябва първо да се оплюе без да се мисли.

84

Анонимен

преди 2 години

Беше обещал да си скъса дипломата ако не изчезне Ковид19 още през средата на миналата година. Скъса ли е?

83

Лекар

преди 2 години

Ама какво искат от човека професионалист? Или решил някой новоизлюпен да трупа авоари на негов гръб?

82

Анонимен

преди 2 години

Доцент Мангъров, Вие и колегите Ви, които сте истинските специалисти, единствено все още поддържате доверието ми в лекарите. Понеже медицина е нас отдавна няма, няма организация, няма здравеопазване. Има само отделни работещи лекари. И Вие сте един от тях.

81

Анонимен

преди 2 години

Няма ли най-накрая да го осъдят тоя лъжец