58

Мдаа

преди 2 години

Ми като не иска да излиза от офисите за които не плаща да го арестуват за вьзпрепятстване на полицията и неспазване на распореждане - тъкмо ще плати и глоба , като не иска да си плати наема който дьлжиЗа наема министрството завежда дело и случея е приключен , той над нас обикновенните хора ли е , ако дьлжа и два лева ще ме осьдят и ще платя с лихвите аман от тарикати

57

Анонимен

преди 2 години

В България вече властва беззаконието и саморазправата по комунистически. Безсъдебно решение или нареждане от прокуратурата... милиционерите на ЧашкоФ нахлуваткъдето си искат. |

56

Василев

преди 2 години

Единият селски тарикат Блъсчо не иска да плаща, а другия селски тарикат Кулруротрегера не си търси задълженията с цел накрая да изгони другия селски тарикат и да прибере горница!Така ли ще го карате този живот селяни прости, хората след десет години ще кацнат на Марс, а вие се дърлите за материалното и кой над кого ще надделее и ще задлъжнее?Бати Бойко е велик, само той мисли за бедните , обикновени и онеправдани хора, докато хората с комунистическо самосъзнание преследват идеали!Агент Вини!ЦРУ

55

Анонимен

преди 2 години

дедо мин и дедо раш само създават поводи за скандали и цапат имиджа на правителството . нали уж тва щеше да е младежки кабинет и дъра бъра.

54

Генерал Дани Ятом

преди 2 години

Ех,д а бех аз там, в чувале, в чувале, в 60 чували, щех ги извада! Вестник ша ми праат, другарят Радев ша плюят! Ама, ха!;)))

53

Диана

преди 2 години

До мак В Президентството полицаите не са разбивали офиси, значи..Те са си арестували нужните хора и са си отишли. Това, че Радев е толкова страхлив си е друг въпрос - чувства се човекът виновен и като видял полицаите, веднага ги е свързал със своите си вини, което му докарва сериозен стрес, значи...Радев знае, че е много виновен и не случайно поиска отлагане на свободата си от президентски задължения за да отдалечи съдебната разправа, която несъмнено го очаква - докато измисли някоя интрига!

52

Анонимен

преди 2 години

Никой не им пречи да работят, бе! Да излизат на свободен наем и да си работят!

51

Анонимен

преди 2 години

Помещенията са собственост на министерството и то си ги иска. Откъде-накъде някакъв Блъсков ще се запъне там и няма да излиза?! Да не му е бащиния това?

50

до 48

преди 2 години

като са вестник, медия да не да богове бе. В тая държава всеки се изживява над закона. Видиш ли били 4та власт. Четвърта миссиррка са.

49

до 50

преди 2 години

Т'ъпако... Полицията няма никакви права да спира тези хора да работят без решение на съда... Това ясно ли ти е?

48

С малки изключения

преди 2 години

медиите у нас са контролирани от един кръг.В борбата за власт на Радев и сие,подкрепяни от олигарсите с медии,много важно беше да се "монополизира" информацията,да се дава едностранчиво,в конкретни дози,по определени "злободневни"теми,манипулиращи общественото мнение.Затова бяха мачкани и се мачкат даващите различна информация,която хората не трябва да знаят.Това ли са новите,на кои медии разчитат и защо само на тях(явно те са манипулаторите),това ли е свободата на словото,за което пеят?

47

до 48

преди 2 години

тези хора са предупредени преди месец мой, да си намерят къде да работят или да си платят.

46

Анонимен

преди 2 години

Блъсков от август е предупреден, че министерството си иска наема. Какво се ослушва досега? Или искаше точно това да стане - да го изхвърлят, за да нададе вой и герберастите да вият заедно с него?!

45

Анонимен

преди 2 години

Това са действия на милиционери, а не на полицаи... Без съдебно решение или нареждане от прокуратурата... полицията няма никакви права да спира тези хора да работят...

44

мак

преди 2 години

Извънредно заседание, стига де. Задълженията трябва да се плащат, трябва да се интересуваш, колко дължиш на наемодателя, а не да се правиш на ударен и когато ти напомнят за дълга да ревеш, че това е полит.поръчка. Освен това, герб се намесва, за да прави напук, а който чете медии той се сеща, каква хубава гербава трибуна са те, особено преди избори. А след нахлуване в президентството някой отиде ли там да се поинтересува от ставащото?

43

Диана

преди 2 години

До Анонимен41 Амчи то няма нищо гнусно герберско, значи...И да искаш и да не искаш - няма!... И в склада няма!..Гнусното смърди от БСП и СИЕ, но нали сте си ***, нема как да схванете толкова сложни неща..

42

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До ЛюбопитенАма ного си любопитен бре колега!Ти, някога ,някой да ти е казал,че Блъсковия Петю си плаща?Щото аз не зная за такъв момент!Когато си медия и можеш да нарушаваш законите /финансовите/ обвиняваш правителството в беззаконие. Опозицията надига вой от безсилие за издевателство и реваншисъм.Обвиняват бай Петко пенсионера /пазача/ на сградата за изпълнител на мократа поръчка.След което се намесват джандарите,собственика сменя управителя,той пък уволнява пазача и се разбират под масата

41

Диана

преди 2 години

До Анонимен35 Няма значение на кого е имотът. Ако има договор, не могат да го мръднат от там! Окопали се, неокопали се са си твои интерпретации, които нямат нищо общо с действителността - винаги в такива договори имаше взаимна изгода!Както и да е! Но се действа диктаторски и това си е неоспорим факт! Труд са голяма публична фирма и унижението за нея е равно на унищожение - те не биха допуснали това, ако си имаха някаква идея за това, което става зад гърба им..БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

40

Василев

преди 2 години

Бати Бойко , ще ви изплющи селяни прости!!!Радев и Рашков да си налягат парцалите, че февруари ще бъде май!!!???Ще има милиони гладни и неплатежноспособни гърла!!!Агент Джина Рамбалджи!!!ЦРУ!!!

39

една жена каза

преди 2 години

дедо мине се заяжда и тва му личи отдавна. решил е да си отмъсти на лошите гербери, дето не го настаниха на държавна длъжност толкова време. сега му паднаха в ръчичките.