Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед
Продължава драматичната ситуация в офиса на "Труд". ГЕРБ поиска извънредно заседание на Народното събрание заради случая.
Още по темата


"Идваме да видим дали има някой арестуван, това би било недопустимо, ако се случи. Това, което се случва с "Труд", е изключително опасно. Говорих с главния редактор. Тук става въпрос за умишлена саморазправа с медията. На тях не са им пращани фактури за наем и така не са могли да извършат плащания", заяви Тома Биков от ГЕРБ, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Той определи акцията като "политическа поръчка".

"Явно не харесват или не подкрепят настоящото управление и г-н Минеков като човек, който си тръгва след няколко дни, си изпълнява последния ангажимент към служебния кабинет", добави Биков.

Даниел Митов уточни, че вече са събрани нужните подписи за извънредно заседание на НС.

"За свободата на словото много се говореше. Сега служебният кабинет на Радев показа какво означава саморазправа с една медия", заяви Митов.

Журналистите от медията са получили протоколи за доброволно напускане на помещенията, които не са подписали, подготвят утрешния брой на вестника.
 

Коментари Напиши коментар

102

Свобода

преди 5 месеца

УБИХА ТРУДЪТ НА ГЕРБЕРИ :) :) Дай, Боже, повече такива "репресии .ВСИЧКИ ЖУРНАГЕРБЕРИ , ПИКГЕРБЕРИ И ДРУГИ ДРАСКАЧГЕРБЕРИ ОТДАВНА ЧАКАМЕ ДА ГИ ИЗГОНЯТ И ДА ГИ ЗАТВОРЯТ ! УМРЪЗНА НИ ОТ ТЯХНОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ЧОВЕШКО СЪЗНАНИЕ И МИСЛИ СЪС СВОИТЕ ГЕРБЕРОПРОБЛЕМИ !!!

101

Ясно е

преди 5 месеца

На всички е ясно, че не си е плащал, а в замяна на това е величаел доскоро управляващите. Така че лизачът Тома Биков и другите в мутренската партия могат да плачат колкото искат!

100

П.К. инк.

преди 5 месеца

Съществува ли в съвременния наш Свят задкулисие? П. Блъсков отвори вратата за задкулисието в нашия си Свят. А известния хамалин на бесилки и ковчези получи заслуженото...