6

Анонимен

преди 2 години

NO ***'АМ: ти като един урбанизиран селянин винаги наричаш другите селяни само и само някой да не забележки аграрния ти произход.. Въпреки усилията обаче, се набива на очи. Няма как да избягаш от произхода си и ухаещия на чалга и пръжки словоред.

5

Анонимен

преди 2 години

Свинското бонфиле купувам от Бредас. Нищо общо с това от магазините. Обезципява се с ръце, толкова е крехко. Това е нежно месо, пресуши ли се- край. Правя дюксел от гъби, запечатвам месото, намазвам с горчица и навивам в хамон или прошуто, заедно с дюксела. После в тесто или бутертесто. Става един път. Вариация на телешко Уелингтън, но бюджетна. Относно номер 6 и високия клас месо- висок клас телешко бонфиле струва 1200лв./кг., но има прекрасно и за 80лв..

4

Лейди ХаХа

преди 2 години

Остава само някой да ми купи свинското и продуктите за някви стотина лева и да ми плати тока за същата трицифрена сума.Отяде ми се (((Ама друго е богатите, скъпоплатени *** да описват недостъпните за обикновения българин гозби и трапези.Поне напишете как едни мекици да запържим ))

3

Анонимен

преди 2 години

Явно пълна скука и липса на фантазия е налегнала населението и се чудят вече какви рецепти да измислят. Карамел с месо.. в синхрон с джендърство, расови смешения и прочие. И въпреки всички подобни статии, в нашия дом се държи на традиционната кухня, а на мултикулти "рецепти". С голямо удоволствие обезмисляме шестзвездната инвестиция в унищожаването на традиционната кухня.

2

Трите прасенца

преди 2 години

До Коледа не се ли пости?

1

Моята рецепта днес

преди 2 години

Солен банан на фурна с оцет