10

пРезидентУ води

преди 2 години

пенсионерите на Шипка без маски и измори голяма част от електоратЪ да е жиФ и здраФ......сега се "загрижил"

9

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами доверие не се устоява с фейкове, откровени лъжи и голи обещания до последна капка кръв, както е казал народа по делата им ще ги познаете, а делата вече са налице, като тези в ДКК, където от няколко дни се разиграва суробаджанащината на кирчо ... доверието в държавата и институциите не се атакува с вдигнати юмруци, още повече от субекти които системно нарушават Конституцията и законите ... !!!

8

Майора

преди 2 години

За какво доверие говориш Радев? Та общо гласуваха 1/3 от избирателите , а за партия ПП/Подкрепи Прокопиев/ много по малко ! И за каква промяна говорим щом Петков не спазва законите и не признава Конституцията , а после се заклева в нея! А на Василев съглано изказванията на бизнес партньори не може да се вярва! И като прибавим фалиралата три пъти страната БКП/БСП/ , чалгари о *** голяма промяна ще има!

7

Анонимен

преди 2 години

Бочко, виждаш ли, че може и без теб! Не си незаменим!

6

Да не забравяме

преди 2 години

ЧЕ ПП бяха избрани не с гласовете на гражданите в България, но с гласовете на миячите на клозети и бърсачите на зад-ници на Запад! Време е да ги приканим тия "преуспели" българи да се върнат и да сърбат промяната, която надробиха!

5

Анонимен

преди 2 години

До ХахахаАко съм в чужбина с работа и децата ми са свикнали там, защо да се връщаме?

4

Зозо

преди 2 години

Рундю си е майстор на празните приказки. Дрън-дрън.... ярина :)))))))))))))))))))))))))))

3

Анонимен

преди 2 години

До 1 Герберясал, отивай в Банкя да ревеш на вожда си. Остави по-кадърните да работят. Дано скоро те освободят от топлото държавно местенце и се потрудиш и ти като хората

2

Анонимен

преди 2 години

Като ги гледам с тия маски се чудя кучета с наморници ли са или ханъми?

1

пожелание

преди 2 години

Да е жив и здрав Радев защото той ликвидира Шайката на чело с боко