210

Радев към П.П.

преди 2 години

Доверието на 10% от имащите право на глас граждани трябва да се отстоява !

209

Анонимен

преди 2 години

Нагласена работа с много чужди пари за чужди и лични интереси.На Киро му е весело,че ще дели баницата и крие парчета!Проблем е новата диктатура и скока в цените,а мерки и реформи - нула.Ето вече всички ВИК имат дългове към енергото.Те са заложили 82 лв/квч,а сега е 320 лв.,и над 18 млн дълг. Ако не бъдат подпомогнати,ако не се регулира цената на тока ,защото у нас е спекулативна,при базова ниска цена или ВИК ще фалират или потребилите ще плащаме на завишени цени,тройни и четворни.

208

Анонимен

преди 2 години

Не гражданите, а машините ги избраха.

207

Анонимен

преди 2 години

Радев и служебните му правителства дестабилизираха държавата. С днешната история с редакцията на в-к Труд вече посегнаха и на свободата на словото.

206

Анонимен

преди 2 години

Онези, които гласуваха за ИТН и ДБ доволни ли са от прегръдката с Нинова? И не се ли чувстват излъгани сега? А онези, които гласуваха за инфантилния проект ПП какво им е мнението? По-пор**графски парламент България трудно може да има. Тия ще се изпокарат скоро като пияндета в селска кръчма.

205

баба мара

преди 2 години

при тази изб активност за какво доверие говорите аз не гласувам защото нямамдоверие на никои външният вид не може да ме излъже или усмивката или непринуденото свободно държане 7 зам председатели на нс 4 вицета това еподигравка с народа и доста брутална

204

дедо от село

преди 2 години

радеф, кога ще спреш да празнословиш???

203

Анонимен

преди 2 години

Но ако хора, носили бесилки по площадите, смятат, че могат да обесят и един вестник, то за мен е необяснимо мълчанието, обхванало внезапно борците за свобода на словото. Къде е общата кауза за свободата на словото, къде са иначе така гласовитите му защитници? Доживях в европейска и демократична България позорно да се посяга на една свободна медия и това да се маскира като върховенство на закона",

202

Анонимен

преди 2 години

Възмутен съм от репресията върху вестник Труд, демонстрирана по безпардонен начин днес.

201

Труд

преди 2 години

Една временна власт си позволи да посегне брутално върху една свободна медия

200

Snorky

преди 2 години

Доверие ли? Какво доверие бе, Радев? На милион и половина избиратели ли?? Хахахаха

199

Министерство на

преди 2 години

климата??? Какво ще правят?Облаците ли ще Dy-hat? Не може ли да има дирекция към МОСВ? Що ли питам?Това ще е люпилня за нови видове калинки, колорадски бръмбари и др.видове скакалци.Ще има кинти за климатичните промени и като ще тръгнат едни проектиии.Така е, по Закона за държавния служител има такава опция - служителите в структури, работещи по проекти са с министерски заплати.До сега имаше дирекции, но тия си направиха цяло министерство.Честита ПППромяна, честити "съкращения" в администрацията

198

Солидарен

преди 2 години

Радев, долу мръсните ти болшевишки ръце от сайта на ,,ТРУД"

197

До 197ми

преди 2 години

А ти пък много ли си доволен от новите цени и сметки ? И за това ли скачахте и опикахте Орлов мост. А ?

196

Анонимен

преди 2 години

Като гледам кои са предложени за министри, какво доверие очаквате? Орешарски поне имаше бял автобус.

195

Анонимен

преди 2 години

Пак велика мисъл, БРАВО!

194

Анонимен

преди 2 години

Народа ясно показа, чрез избирателната си активност, колко харесва кандидатите.Не е ясно какво правителство точно ще спретвате и какво ще прави то.

193

Анонимен

преди 2 години

До ПЕТКОВ КЪМ РАДЕВ "Ама и доверието на Херо Мустафа към нас трябва да се отстоява." Хихихи. Продължават опитите на Кутевчетата да обясняват, как ДС е "американско". Другаре, насочете се към нещо по-реалистично: примерно към това да доказвате, как на слънцето е студено.

192

ПЕТКОВ КЪМ РАДЕВ

преди 2 години

Ама и доверието на Херо Мустафа към нас трябва да се отстоява.А то е доста по важно от това на народа,когото така елементарно изпързаляхме.

191

Анонимен

преди 2 години

Мислех, че се разбираме *** от Днес, требваше ли да триете и защо....... :))) Има една поговорка - "Каквото почукало, такова се обадило", сами сте си виновни, ще ви тормозя цял ден........хахахахаха :)))