31

¶¶¶>До39

преди 2 години

"Науката е пълен абсурд." каза високоинтелигеният многознайко пишейки на своят телефон/компютър който пак същият високо интелигентен беше откъснал от близката градина в чудни дървета раждащи телефони и компютъри.

30

Анонимен

преди 2 години

Науката е пълен абсурд. А вие си вервайте, че ваксините спасяват животи. Нема лошо. Да не се окаже в един момент, че земята наистина е плоска? И че във ваксините наистина има графен оксид и сте чипирани, понеже водата иде от слънцето. Нищо не се знае. нАука.

29

Анонимен

преди 2 години

До Ще се науча: - Кви работи прикааш уе тарт?

28

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо - Всички идеи и хипотези за тебе са смешни, защото си някак си по-мъдър от останалите, ама като ти чета коментарите си подредния панелен мъдрец, дето освен да прави чупки, да се оплаква и да плюе след фактите, друго не може.

27

дедо ми

преди 2 години

А доцент Мангъров какво казва по въпроса? Неговото мнение е важно за много българи.Той би ли изпил една чаша вода, направена от слънчевия вятър?

26

ПроСоТо

преди 2 години

Що се отнася до НАСА,..просто трябва да е сляп човек ,за да не види СЪЧИНЕНИЯТА,които ни пробутват!..Погледнете снимката!..НА ХИЛЯДИ километри в тъмната част, се "виждат" ПОДРОБНОСТИ от континента!...Па и турили една "звезда" и една комета ,за "по-достоверно"..Сто пъти ви обърнах внимание:.ВСИЧКО,..или ПОЧТИ всичко,което НАСА поднася на "широката публика," си е чиста проба КОМПЮТЪРНА АНИМАЦИЯ..Не ги обвинявам..Те си следват интересите...Просто ми е малко обидно..

25

ПроСоТо

преди 2 години

Мда,по-рано подмятаха хипотезата,че водата била дошла на Земята от..КОМЕТИТЕ..След като стана смешна тая идея,имайки предвид количеството вода по повърхността И ПОД повърхността и колко вода може да донесе една комета,сега намесват и астероидите..Мисля че е много глупаво да се обясняват нещата с..ХИПОТЕЗИ..По-добре е да заявят:-"В момента не е ясно от къде е дошла водата на Земята",и толкова..Нема да им падне реномето..А ако искат да са воистина "сериозни",да питат некой "ясновидец",или.."контак

24

Тъпан

преди 2 години

Теорията за произхода на водата на Земята от астероиди издишаше от самото начало, първо егати бомбардирането трябва да е било за да се получи количеството, което е в момента, освен това водата е била много повече преди. И другият аргумент - а откъде е дошла водата (ледът) на астероидите, а?

23

СлучАен гражданин

преди 2 години

.... Астрономи с мераци за щедро държавно финансиране са вероятно основния източник на шОкиращи новини , които после техни колеги без усилие опровергават.

22

учЕн

преди 2 години

ВОДАТА Е ДОШЛА ОТ МАКЕДОНСКОТО СЛЪНЦЕ!

21

маке нюз

преди 2 години

това македонците са го установили още преди потопа !

20

дедо Ташунко

преди 2 години

дрън, дрън.

19

Анонимен

преди 2 години

Нищо не знаем още за света, нищоооо, в началото на кривата на Дъннинг-Крюгер сме, където само си мислим че знаем всичко а знаем всъщност съвсем малко.

18

кристина

преди 2 години

Бог е съртворил перфектно света.. а ние сме твърде малки да разберем по какъв начин и твърде арогантни да твърдим, че няма Бог..

17

Мангъропитек

преди 2 години

До АнонименЛед на Луната има..

16

Ken

преди 2 години

Нищо не разбирам, но е много интересно!

15

Анонимен

преди 2 години

Ние атакистите сме най обмирисалите!

14

Анонимен

преди 2 години

Ако е така защо на луната няма вода?Слънцето грее за всички небесни тела,а луната е отдалечена колкото земята.Поне лед да имаше на нея....

13

Ще се науча:

преди 2 години

Да спазвам човешките ти права, когато се научиш да спазваш международното, националното и военното законодателство!Защото неспазвайки ги ти погазваш мойте права както и на всичките ми сънародници!Ти не уважаваш моите права, а настоявал аз да уважавам твойте. Не работи така, ако ще е така отменя е всички закони и почва първобитната кланица и когато 7 милиона души казват на 1000 паразита да престанат, а те се правят на интересни ще играе ножа!!!

12

Albedo 0.39

преди 2 години

Отразителна способност 0.39 Някой хора явно са забравили на коя планета са,! Както и са забравили, че има много по-древни неща от една приказка за някакъв палестино/израелец на който уж бил бог ама само уж!https://youtu.be/ygcBT87K6BY