54

Черния

преди 2 години

Монтаж,Тва беше повече няма и да го видите

53

Анонимен

преди 2 години

Той ни заплаши в ефир - "рано или късно ваксинацията ще се случи"!!!!!ОСТАВКА!Аз преболедувах юни 2020 и досега съм имал доста контакти с болни, но не се заразих- явно имунитетът ми се тренира всеки път и винаги е готов за бой:)Преди две седмици се разболя брат ми и покрай него най-вероятно имайка ми, която е на над 70!И двамата не са ваксинирани , като брат ми е изгубил обоняние и имал температура 5-6 дни, и това беше.Майка ми също е изгубила обоняние и е била с температура 4-5 дни и толкова

52

ля ля

преди 2 години

ама моля ви се осведомете хората с какво ви лекуваха! то тръмо за 3 дни успяха! аз нищо не пих даже и PCR-а не ме лови :) баламурници

51

Ама не Каза

преди 2 години

след Бустера Самолета излита ли му или адиос риос!

50

Анонимен

преди 2 години

Два месеца го нямаше но добре че се появи. Малко по как да кажа особено звучеше по телевизията и не ми се слушаше но добре че е жив и здрав поне така изглежда. Не е лош човек.

49

Бay

преди 2 години

До Handel прочети статията и ще разбереш. Знам, шокиращо е. :D

48

Гиб Мелсън

преди 2 години

Главния здравен каза, че не било проблем за големите ученици като си бъркат в носовете сантиметър, сантиметър и половина навътре. Според него те и без това си бъркали в носовете по-навътре. Това са думи на главния здравен. От една страна не било проблем да си бъркат в носовете сантиметър, сантиметър и половина, от друга страна тестовете не били много надеждни. Каза, че леко изкарал вируса, но тежко пост ковида. Явно пост ковида му е съсипал разсъдъка.

47

Значи ваксината

преди 2 години

пази да се разболееш тежко от ковид, но не пази от пост-ковид. Сега да измислите ваксина и против пост-ковид, че да не стане белята, след като оздравее човек от ковид.

46

Handel

преди 2 години

А що беше два месеца в болнични?

45

Сравнете

преди 2 години

НеВаксинираният Напълно Здрав Мангъров, с 3-но Ваксинираният Кунчев, дето Едвам прескочи трапа и съм сигурен е увреден до края на живота си, кой знае с какви медикаменти са го натъпкали да изкара 10 минути на екран за заблуда на Стадото!

44

до 47

преди 2 години

и още нещо, не е само финансирането, а фактът че СЗО не носи никаква отговорност, пред който и да е публичен орган на национално, международно или световно ниво. Може да си изказва всякаки мнения без каквито и да било последици. И още има ***, които вярват, че такава организация финансирана от частни интерси не неотговорна пред никой защитава обществения интерс...

43

без коментар

преди 2 години

"Забавих малко поставянето на третата доза и вирусът ми даде урок, че когато си решил да направиш нещо, най-добре е да го направиш на време."

42

След Кунчев

преди 2 години

даже и най-заклетите Ваксери, вече не си и помислят да се бодат!

41

Анонимен

преди 2 години

Ако Кунчо беше истински лекар, поне щеше да знае как да ни излъже достоверно. Ама то като цял живот работил административна работа и сега се оплете горкия.

40

КимЧенУнБоТикВун

преди 2 години

ей, най-сетне му намери двойник!

39

Исус Витлеемовски

преди 2 години

Отидох аз при гроба на Ангел и му рекох: Ангеле, стани! И он стана! Ангел воскресе из мертвих, алелуя!

38

Анонимен

преди 2 години

СЗО се спонсорира 80% от частни лица и бизнеси, а този работи косвено за тях. Та и да ми го показват или негов двойник, няма да им повярвам. Къде се кри повече от месец..

37

Анонимен

преди 2 години

До нЕкой си Ти сложи ли си трета доза? Да не станеш кат кунчо?

36

Лек КОВИД

преди 2 години

след 3-на Доза Бустер, 2 месеца на системи!!

35

Анонимен

преди 2 години

Лъже като дъpт египтянин! Качил кръвната захар, ама другия път! Като си болен от КОВИД (личен опит) сваляш килограми, защото не можеш да се храниш. Съответно кръвната захар пада, а не се качва!!! Тоя си мисли че като не сме доктори може да ни будалясва! Аз продължавам предишния си коментар - вече писах, бях болен, имах аритмии, един ден кръвното ми стигна до 180, и сега пия хапчета но ми мина всичко.И нито един ден не съм отсъствал от работа! И нито един колега не съм заразил!