174

Зеления чарап

преди 2 години

Хайде всички ид?о£и юруш на третия шприц. До 3 месеца всичките сте инту₩иране.

173

Анонимен

преди 2 години

Кунчев е ваксиниран,но доста отдавна ,отпреди 8-9 месеца.Всички вече знаем ,че антителата рязко спадат 6 месеца след ваксинацията.Той каза,че има хипертония и диабет.Тези две болести са се усложнили от ковида,и затова 2 месеца отсъствие.

172

Анонимен

преди 2 години

Сега виждате ли колко е важна бустерната доза? Не е успял да си я сложи и затова се е разболял. Иначе ваксините работят. Вервайте ми.

171

Лъже и маже

преди 2 години

Лек ковид за 2 месеца.Само че други не могат да си позволят цяла тайфа лекари да дежурят в дома му денонощно.Ако беше друг, не лек ковид 2 месеца, ами направо смърт.

170

Кунчев лъже

преди 2 години

Кунчев не е ваксиниран, казвам ви от първо лице. Потвърдена е информацията и за него, и за Мутафчийски - физиологичен разтвор са им били пред камера.

169

Анонимен

преди 2 години

Дано не се е радикализирал от толкова народна любов.

168

Анонимен

преди 2 години

Един умен по надолу написал че антиваксърите мислели че земята е плоска след като отдавна се знаело че била КРЪГЛА. Нещо като кръглата нула.

167

Анонимен

преди 2 години

Тука на един малко по надолу му излизала пяна от устата. Това да не е някакъв нов симптом на нов вариант на вируса или да не е нов метод за тестване но още в начален стадий на болестта. Обикновено такова е чувството понеделник сутрин след два дни пиене.

166

Анонимен

преди 2 години

Някой не спи и бие бустери а за антиваксърите глоби и гьостерици. ...Шегичка бе.

165

Гост

преди 2 години

До всички антинвакси! И какво стана сега! Ето ви го Кунчев! Бяхте го погребали човека! Слабоумници такива!

164

Анонимен

преди 2 години

В самото начало и аз много се ядосах четейки тия дивотии. Слушаме ги вече две години. Нито грам разум и човеколюбие. Кому е нужна дивотията задължително тестване на децата за да ходят на училище. Какво да кажем за дивотията наречена жълта звезда пардон зелен сертификат. Какво да кажем за дивотията задължителна ваксинация на населението на земята че да се прикрият всички следи или за дивотията после им пускаме квантов вирус. Конспиративните теории се оказаха самата реалност но и те дивотии били.

163

Анонимен

преди 2 години

До Вируслав- Очакваме от утре Кунчев и медиите да ни громят използвайки тия организирано и удобно поднесени му опорки. Хитри тактики. Но пък ние с нетърпение очакваме да си забие най-после и бустера та да се приключва.

162

Вируслав

преди 2 години

Предупреждение! Всички тези които са писали тук че това не е Кунчев а холограма или дубльор, са всъщност ваксърски рекламни агенти. Платени далеч по-бедно от самия Кунчев. Идеята е да дадат повод на Кунчев и ваксърската кампания да се подиграват с тъй наречените "антиваксъри". Както пробутаха и "плоската земя" от името на "антиваксърите" за да има с какво да ги нападат, осмиват и ловят балами, които не искат да приличат на такива и да се ваксат блажено. А продажен Кунчев си получи заслуженото

161

Анонимен

преди 2 години

На коя работа се върна Кунчо? Те ти я заеха.

160

Анонимен

преди 2 години

Тоя дубльор не го ваксинирайте, че двойници трудно се намират.

159

Анонимен

преди 2 години

Само едно нещо не мога да разбера. Ако Филантропите и глобалистите смятат че хората на земята са много защо точно европейците им пречат. Понеже имено в Европа се разиграва театъра на абсурда..

158

Анонимен

преди 2 години

Долния по долу му се привиждат някакви анархисти, ами какво да кажем за АНТИХРИСТИТЕ.Щото в дебелите книги пише че Волята е свободна. Но биете...

157

Анонимен

преди 2 години

Половината ми живот мина в т.н. социализъм но такива неща каквито стават днеска не си спомням. Хиляди хора в Европа протестират и не само няма чуваемост от продажните правителства ами бият. Бийте бе управници. Дано Господ да ви бере грижата. Казват че бавел но не забравял. Ето един му се даде шанс да се покае а той пак заплашва.

156

Мармот

преди 2 години

Да, да .. и един мармот... Какво е лечението Кунчев, искам да знам! Щом има лечение, защо са нужни ваксини, като се видя, че не ти помогнаха?

155

Анонимен

преди 2 години

Анархистите в България пак плюят по здравия разум.