85

Пижо

преди 2 години

Така и не стана ясно за мнозина, че след 13 години режим на мутрите и мафията, всичко, абсолютно всичко е олавявано от слугинаж, покорство и некадърност. Това ръководства на съсловни организации, профсъюзи, театри, училища, болници, детски градини, НПО-та дори, лекарски съюзи, актьорски гилдии, стопански камери и т.н. и т.н. Десетилетие няма да стигне да се изчегърта борисовщината от тази държава!

84

Анонимен

преди 2 години

Доносника Петров,представяте ли си какъв ученик е бил."Госпожо а пък Иван преписва,госпожо а пък Марика пуши..."Да и доносниците ви,край нямате.

83

хахаа

преди 2 години

Брей, докторката на форума стана и хищник. Докторке, бегай да се ваксинираш, не се скатавай тука. Само меляш по цял ден, ама те е шубе да се боднеш, нали? Дай пример, бе, няма нищо страшно.

82

до 82

преди 2 години

Аз ще го заведа до гробищата да види как се губят родители за една седмица.Това долно човече е болен манипулатор ,а не лекар.

81

Анонимен

преди 2 години

хиляди станаха жертва на тоя луд , затворете го. Това е един комплексиран завистлив злобар.

80

до 94

преди 2 години

Именно, защото няма Тест, дето грешката му да дори близо до 0.0001% или това си чисто и просто статистическата грешка на теста, ама колко има дето го осъзнават!

79

Трибунал

преди 2 години

за Изедниците! Да живее Мангъров!!

78

до 87

преди 2 години

17 / 15 000 000 * 100 = 0.0001%, това е отвъд статистическа грешка или тотална Измама! Значи КОВИД - няма!!

77

НюрнбергскиПроцес22

преди 2 години

БЛС чакайте като Ние Хората, Народа на Европа ви потърсиме сметка - тогава ще увиснете на площата като Предшествениците си 1945!

76

Анонимен

преди 2 години

Само посмейте да посегнете на Мангъра.

75

Гост

преди 2 години

Лъже от самото начало Мангъра. Даже дипломата щеше да си къса, ако си спомняте.Искаше явно в политиката да влезе, но не му се получи. Сега продължава с надеждата отново да се намърда в парламента. Лужец и измамник е Мангъра. Трябваше да е в листите на Възраждане. При другите психопади!

74

Анонимен

преди 2 години

И в кое е излъгал Мангъра?От 1.5млн теста до сега -17 ученика "хванаха".Абсолютно ненужни тестове,ама мандрата за фирмите е яка.

73

Анонимен

преди 2 години

неваксинирани пенсионирани докторки трещят по форумите за задължителна ваксинация. и много мразят мангъров, защото ги разкрива колко са лицемерни.

72

БРЦК

преди 2 години

До 67 отдавна трябваше да се организираме и нямаше да се стига до тия лъжи и толкова смърт. Сега без рязане на зелки няма да мине

71

Хахаха

преди 2 години

Най-после. Отнемете му правата.

70

Анонимен

преди 2 години

Ами, да, може да напусне и да си основе алтернативен БЛС. Тъкмо навреме, сигурно ще има достатъчно негови колеги да се присъединят.

69

БРЦК

преди 2 години

Мангъров е смел. Щом казва истината . От истината имаме нужда за да оцелеем. Той трябва да бъде подкрепен

68

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Мангъров с Тебе сме! Ти си Единственият дето казва Истината и не е Купен!!

67

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Ако е член на съюза имат пълното право да му искат обяснение за нещата които противоречат на позицията на съюза. А ако иска да си ги плeщи всякакви да напусне съюза и... юрyш на интервютата!

66

пффф

преди 2 години

Нямаше ли да си скъса дипломата...щеше, ама и другите щяха да решат проблема с един шот. Решиха ли го? Не. Е, те кво да правят с техните? А? Докторке, кажи.