165

ND

преди 2 години

Фашизма дойде и в България

164

П. Л.

преди 2 години

Добре де, крив, прав Мангъров изразява някакво мнение. Защо е тази агресия и атака обаче? Кога друг път чухме БЛС да търси сметка на провинил се лекар? Нещо супер нередно се случва по целия свят с тази пандемия.. И няма общо със здравето на хората. Иначе да са тикнали в затвора сума ти некадърни лекари и лечители мошеници..

163

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че всъщност Мангъров има висша цел да изчисти България от лекомислени антиваксъри тласкайки ги още повече към гибелно поведение.

162

иво

преди 2 години

МЯСТОТО МУ Е , ПРИ КОЛЕГИТЕ МУ ОТ ПСИХИЯТРИЯТА !

161

Михайлова

преди 2 години

До Б. Г.Смъртността е в пъти по малка

160

Умен и красив

преди 2 години

5 заплати е най-малкото , което трябва да му се случи на Мангъров. Още отнемане на права и забрана за практикуване на професията поне за две години. Всъщност доста хора с починали подведени от него близки биха могли да го съдията за компенсация. Справедливост трябва да има и отговорност за думите трябва да бъде потърсена.

159

Анонимен

преди 2 години

Оставете намира доцент Мангъров!Незнам защо некомпетентни лекари ако може да се каже, че са лекари защото да си лекар незначи да убиваш хора с твоето незнание. Много хора умряха в болниците от некомпетентност на лекарите и тяхната алчност. Хората не вярват в измислената медицина. Всичко е алчност и пари, но има и Господ, той ще реши кой е прав и кой не е!!!!

158

Б. Г.

преди 2 години

Там, където са ваксинирани над 70 процента, защо няма групов имунитет?....

157

Анонимен

преди 2 години

Умират ли.Убиват ги два пъти съм карал4 пневмония не почнеш ли по рано да я лекуваш попадаш в болницата,а днес като попаднеш те почват по портокола лечение нс ковид изпратен от "учените"от СЗО.В Испания дадеш положителен тест за ковид и си те пращат у вкъщи да си рупаш парацетамола,ееее след 6-7 дена пневмонията си я вързал със сигурност и айде у болницата да те лекуват по портокола Е ТОВА Е ИСТИНАТА.ЛЕКАРИ -УБИЙЦИ

156

Анонимен

преди 2 години

"Свестните у нас считат за луди" Христо Ботев

155

Сива зона

преди 2 години

Само едно ще ви кажа. Опомнете се, хора умират. Утре никой няма да ви помогне, Мангъров ще слезе от екрана ще си изтупа ръцете и ще си иде в къщи. Прав, или не, няма да е важно, цената някой друг ще я плаща. Вируса, не подбира хората по граждански позиции, интелект и свободомислие. Не подбира, като цяло.

154

До 173

преди 2 години

Нещо се шие, образно казано.Да живее доцент Атанас Мангъров!!! Да излезем на протест срещу мафията!!!

153

Анонимен

преди 2 години

БЛС защо не си запишат час за психиатър, явно имат нужда, огромна. Не са в час изобщо. Без да си експерт лекар или професионалист в тази свера, се вижда че така наречените ваксини са слаби щом само за бустери се говори на последък. Със или без сертификат зелен, си ходя кадето пожелая без маска дори и не съм усетил разликата между имащи и нямащи такъв само не нужни заплахи и ограничения. И не разбирам защо е това напъване вълната отмина. В Португалия да се стягат с напълно ваксинираните си стада.

152

Анонимен

преди 2 години

"Търсил сметка", е кой ще плати сметката?

151

Анонимен

преди 2 години

Айде да го махат Мангъров. Трябваше да го бият с пръчки още миналата година. Голямо безобразие е този старчок

150

123

преди 2 години

И кое от нещата, които е казал не е вярно? Ваксините видяхме колко работят в Европа, за тестване на децата похарчиха милиони, за да хващат единични случаи, а зеленият сертификат е чиста дискриминация, защото лъсна истината, че ваксинираните сеят заразата не по-малко от неваксинираните.

149

Анонимен

преди 2 години

Горд съм че съм българин! Ще се окаже че сме най-здравомислещите в тази ковидлудост!

148

Анонимен

преди 2 години

"Нещо се случва", имаше такъв роман!

147

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е прав! Домати и яйца според джоба! Продавам "вадачка на паве", просто устройство от тел и пружина, нещо като чушкопека. Вади всякакви, жълти, от гранит, но метането си остава за вас!

146

Мангъров

преди 2 години

Спокойно чеда мои, НЕ ще ни склонят да се набодем с гадната им ваксина. Няма да се поддадем на лъжите, че умирали хора от тая настинка. Всичко е с цел да ни инжектират 5G чипа и да ви управляват дистанционно. Лично аз се ваксинирах за да проверя дали е всичко това е вярно и сега усещам, че ми пускат силен сигнал да си сложа бустерна дозичка, едвам издържам.