241

Румен Владимиров

преди 2 години

Лорер какъв ще става последно? Министър на външните работи или министър на здравеопазването? Няма ли кой да се обади на Бучковски в Северна македония и да пита?

240

opa

преди 2 години

аз па мислех, че цифрите се нагласяват, за да може да хванем некоя субсидия от Европа.Бутне го кола- корона, Падне от мост - корона. Задави се със супа - корона.Нашата мутация, най смъртоносната ей..

239

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ МАХНЕТЕ Я ТАЗИ СТАТИЯ ВЕЧЕ

238

...

преди 2 години

Някой от групата "А вие що биете ***" няма ли да попита "Къде е Кунчев,бе?"...

237

Без доходи до Коледа

преди 2 години

Лорер, що говориш тъпотии... изказването е на нивото на еднокнижеца!!! Провери пак а?

236

Анонимен

преди 2 години

Тоя явно говори за в Израел.

235

Бени Хил

преди 2 години

До КойНеСкачаЕчервенНа ДС чумата имаш в предвид.

234

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Този, след като се понаучи на гешефти в Израел,(образова се там), Франция, Турция, реши да се опита и тук.Живял и живее до сега сред Небългари, не в България, преследвал не български цели, изведнаж България му домиля, много, много, като на онзи от Мадрид. Значи има защо! Месията идва, идва, заедно с жена си, че и тя трябва да припечели нещо...радвайте им се!

233

ни са знай

преди 2 години

Щом като те изнасят от ковидотделението, значи си умрял от ковида.От ясно, по-ясно!

232

Беновска пипа

преди 2 години

Хубаво е, че има и трезвомислещи политици като Лорер. Дано наистина започнат адекватна борба с коронавируса. Вече две години хаос и много жертви.

231

Анонимен

преди 2 години

Ваксината им била проблемът?! И нито дума за калпавата здравна система, която съвместно с убийствените доходи на работещите бедни и на голяма част от пенсионерите обрича българите на изчезване... И да - "пандемията" си е война, война срещу човечеството за нов световен ред, угоден на глобалните пари. Нов фашизъм - парадоксално е, но най-пострадалите са най-последователни в практиките му

230

стоян

преди 2 години

Жертвите на 30 годишният т.н.преход са с мащабите на световна война.Българският народ се стопи наполовина от "хубав живот".За капак на всичко няма вкаран в затвора нито един политик или олигарх.Крадци като Боко Тиквата,Пеевски,Доган,Гоце,Станишев и т.н.все още са на свобода.Вяка следваща власт трябва да е наясно-няма ли осъдени,няма ли справедливост-заминават на бунището.България има нужда от катарзис.

229

K

преди 2 години

Слава Богу природата скоро ще сложи край на пандемията и на пръдлжаващото нарушение на конституцията чрез зеления сертификат. Все пак са наясно, че опитат ли се да въведат задължително ваксиниране в крайната му форма ги чака гражданска война

228

Анонимен

преди 2 години

махнете статията че ми се повръща от такива снимки

227

пппп

преди 2 години

Ооо, ясноо - оня д. ятом е натресъл тоя д.лорер и с това условие изтика 4 п на върха!

226

СЛУЧАЕН МИНУВАЧ

преди 2 години

Стана ясно кой дърпа конците на новата партия

225

Наблюдател

преди 2 години

Сайта също е еврейски затова не се чудете за информацията която ни заливавесели празници

224

Анонимен

преди 2 години

Ами отивай си и оправяй нещата!

223

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател -------- НЕ СИ ДОБРЕ!

222

NO FAKE

преди 2 години

Лорер благодарим ти за загрижеността но няма нужда били бил така добър да се махнеш от България и да си отидеш у вашта обетована земя там да се разпореждаш за да не ядеш кютек.благодаря за разбирането.А и забравих да спомена че сайта също е *** така че не се учудвайте за статиите които публикуват.