261

Червените тикви

преди 2 години

Жертвите на ?вре%ския режим у нас са равни на 2 световни войни. Смъртността в България е 50% по-висока от средното за Европа от 30 години насам. Ние нямаме нужда разни изпър&д?лници с чуждо граджанство да ни се правят на загрижени.

260

Анонимен

преди 2 години

Аз мразя големите носове!

259

Анонимен

преди 2 години

Дори по време на световна война не умират толкова много хора от придружаващо заболяване "инфаркт".

258

ъъъ

преди 2 години

Стига с тия глупости! Това са жертви не на ковид, а на липсваща, респ. нелипсваща здравна помош, с превес на второто. Колкото и да повтаряте едно и също, истината боде очите - комисионерите трябва да си пласират т.нар. ваксини на всяка цена.

257

опетков

преди 2 години

А защо медалът не се погледне и от другата страна. Защо нашите "героични" доктори не се научиха за тези почти 3 години да спасяват болните? Има и нещо друго. Ако вярваме на математиката и логиката то следващите няколко години ще имаме твърде намаляла смъртност.

256

Анонимен

преди 2 години

"Българите са една от най-болните нации в Европа по заболеваемост от проблеми, които са могли да бъдат избегнати.", не само в Европа, а в цял свят. Сърдечно-съдови заболявания са основната причина за първото място по смъртност в Европа, може би и в света. Липсва каквато и да е профилактика или превенция са намаляването им. В повечето случаи те се лекуват или поддържат. Почти липсва смъртен случай от ковид без сърдечен проблем. За две год не се научихме, а само блеем ковид това, ковид онова.

255

БАЙ ШИЛЕ

преди 2 години

Каква я мислехме я тя каква стана ?министерство на икономиката се поема от Лорер Да ви е честито те ще ви опрявят

254

Samo minavam

преди 2 години

И този е акционер в Пфайзер

253

Анонимен

преди 2 години

"Лорер: Жертвите с COVID у нас са от мащабите на световна война".... Това е защото здравеопазването и образованието ни са от същото време.

252

Моше Набодения

преди 2 години

А в Израел как е? Като през коя война, продажник!.

251

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя пппенфен къде се пъне да ни дава тон на живота. Трима васинирани комшии пенсионери починаха. А бяха защитени!!!! Еврогейовете да мълчат.

250

Анонимен

преди 2 години

Във войната сме давали жертви млади здрави мъже/момчета. Сега даваме жертви болни и старци. На някой явно това не му харесва и иска да е наобратно.

249

E

преди 2 години

Това което казва ,мамка ви надупете се за задължителна ваксинация

248

Наполеон Бонапарт

преди 2 години

Аз правя всичко, за да покажа моето презрение към тази най-подла нация в света. Евреите са нация, способна на най-ужасни престъпления.

247

Виктор Юго

преди 2 години

Към евреите се отнасат с отвращение. Но трябва да се признае, че те действително са отвратителни. Тях ги презират, защото действително са достойни за презрение.

246

Марк Твен

преди 2 години

Всички народи се мразят помежду си, а всички заедно мразят евреите.

245

Един Българин отново

преди 2 години

Лорер да прочете Вазовите "Жидов гроб" и "Дизраели" и тогава да "мисли" за нашите проблеми!

244

Анонимен

преди 2 години

ВЪВ СВЕЩЕННИТЕ КНИГИ РОДАТА НАТОЯ НА СНИМКАТА СА СПОМЕНАТИ КАТОПРОКЪЛНАТИТЕ ИЛИ ПРОКУДЕНИТЕ ЗАЩО ЛИ ?ЗАЩОТО СЛЕДВАТ ЛУКАВИЯ

243

Сакън

преди 2 години

За министър Стойчо или добро или нищо!

242

Мисля си

преди 2 години

Лорер не е българин, няма право да е министър.