19

Анонимен

преди 2 години

Тестовете за учениците са 4,50, а не 0.80 лв. За учителите са 6.50. За учителите си ги плаща у-щето. Обаче не важат за никъде. Само да противопоставят ваксинирани на неваксинирани учители. Ами то по-добре да си дадат 80 лв за месеца, поне ще може да ги ползват и извън у-ще. А има и учители, които си го изкараха миналата уч.година и сега нито антитела, нито нищо.

18

Анонимен

преди 2 години

32 години разпродават България и народа й на чижди интереси.

17

Анонимен

преди 2 години

Какво може да се очаква от един соросоидник безроден ?

16

Коприва

преди 2 години

Внимавйте за децата си, хора. В тях са се прицелили, гледайте какво става навън.

15

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е принципен. Не е важно дали тестването е пародия или не. Важното е да се разбере, че ситуацията е като в онзи стар виц: Дъще, той рамене няма....

14

ЗАтвор за министъра

преди 2 години

ЗАТВОР ЗА ТЕРОРиСТИТЕ ОТ МОН>> УВредиха тежко всички деца на БЪлгария с НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ОРЪЖИЯ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ ЗАКУПЕНИ С ОГРАБЕНИ МИЛИАРДИ ОТ НАРОДА.Подобни дигитално холограмни видео пресканиращи камери,скенери,екрани са ЗАБРАНЕНИ ИЗРИЧНО ОТ КОСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ /чл.32;чл29 и чл.28.ИЗдържани с ограбвани милиарди от народа бюрократи /служители ОЩЕ СА НА СВОБОДА вкл този министър.

13

Анонимен

преди 2 години

Защо децата трябва да се тестват, а депутатите в народното събрание нито се тестват, нито има изискване за зелен сертификат?

12

Анонимен

преди 2 години

Тези тестове би следвало да се събират в чували от РЗИ-тата и да се събират някъде в запечатани контейнери. Кой ни дава гаранция, че някой не си прави ДНК картотека по градове и училища на всички български деца?

11

Анонимен

преди 2 години

Като неспециалист, но родител -доброволец в тестването, мога да ви споделя че т. нар. "тестване" е пълна пародия. Освен това и самите тестове не са подходящи за целта, която трябва да изпълняват. Много висок % на фалшиво отрицателни резултати и то в активната фаза на заболяването. Накратко казано, подигравка за милиони.

10

Анонимен

преди 2 години

Тоз ли бил педофил, щото прочетох некакви такива коментари, питам просто :)

9

Анонимен

преди 2 години

Престъпник! Продажен послушен "политик". Заслужаваш съдбата на бездомно, гладно, зло, дръгливо, въшливо, бясно куче!

8

Анонимен

преди 2 години

Добре де. Защо за работещите в мола, където има доста повече дистанция и пространство тестовете се правят извън сградата и важат 48 часа, а за учениците набутани един до друг по 23-27 деца в тясна, задушна стая без адекватна климатизация ще важат цяла седмица. На нас работещите теста ни излиза 10 лв, като до 30 лв се поема от държавата, а тестовете в училищата са на цена 0.80 ст. до 1.20 от производителят. Според министъра евтините тестове със слюнка осигуряват безопасна, значи може и за нас!

7

Анонимен

преди 2 години

Това с плюнките всеки понеделник е просто да се усвоят едни пари,нищо друго. Ако някой си мисли че е тест, жестоко се лъже. Другата долна лъжа на опуления цайс,е процента на препаратизираните даскаля.

6

4444

преди 2 години

При добра организация. ти досега трябваше отдавна да си пречукан

5

Анонимен

преди 2 години

Всички деца вече са чумави и прокажени до доказване на противното. Само с парите от "щадящите" тестове, които потрошиха тези глуп*ци, можехме да си произведем Ивермектин да излекуваме цяла България.

4

Анонимен

преди 2 години

Всички лаехте,а сега всички си тествате децата! Форумни мишки!

3

Анонимен

преди 2 години

Поне веднъж се дръжте достойно и не си прехвърляйте топката със здравният министър! Има си ясни правила- над 500 на 100000 заразени, учениците минават онлайн. Като спаднат под 500 се връщат на ротационен принцип и под 250- всички в клас! Без да се намесват тестове, да се противопоставят училища и да се харчат толкова пари за тестване, което не се прави от специалисти и е ненадеждно!

2

баба мара

преди 2 години

моят внук на 9 години се тества сам сутрин за около 1 минута какво пречи дапродължи тази практика един или два пъти седмично така и родителите ще саспокоини за децата си че са здрави и няма да се губи време в училище са тестовеслед този вирус идва следващия така че отърване няма да се закачим за еднапрактика която е ефективна и да я следваме

1

Анонимен

преди 2 години

Паляч0. Къв министър ще е този д-р Менгеле?