178

Анонимен

преди 2 години

Не приемайте, но Путин му е казал или сигурност за всички или за никой.

177

Анонимен

преди 2 години

Генералите от НАТО да не са луди да допуснат отново грешката на британския премиер Невил Чембърлейн, който подписа споразумението с Хитлер да позволят на Третия Райх да прави каквото си поиска с Чехословакия!Но пасаран, камарадос! Няма да мине номерът втори път!

176

Qanon

преди 2 години

Този да не си пъха носа, където не му е работата!

175

Рей Гън

преди 2 години

Трябва ни нов Рейгън който да натика руското джудже в миша дупка ,където му е мястото.

174

Накъде със Зеленски?

преди 2 години

Ураинският президент спечели изборите с приказки, че ще защитава правата на всички, а сега се готви за война с рускоезичното население в Донецк и Луганск, като разчита на помощ от САЩ. Но никой няма интерес да започва световна война заради Украйна. Накрая и Донецк и Луганск ще направят референдум и ще се присъединят към Руската федерация. И това ще реши окончателно проблема, който Киев не иска да реши по мирен начин.

173

И какво се оказва?

преди 2 години

"По информация на Киев - през последните седмици Русия е разположила около 114 000 военнослужещи в северната, източната и южната част на Украйна. В това число около 92 000 сухопътни войници, а останалите от военновъздушните и морските сили". ... Дотук добре. "Тумба-лумба, Русия готви агресия". Но: ..................................................През последните седмици Киев е разположил 120 000 (половината от армията си) военнослужещи край разделителната линия с Донецк и Луганск. За какво?

172

Верно ru

преди 2 години

Байдън ке се Издъни

171

Анонимен

преди 2 години

Много русофилски рев по темата, както обикновенно в такива случаи! А реалността е, че Русия затъва икономически и изостава за пореден път от водещите страни в света! Тъпизмите за руски танкове и танкетки, за батальони и окупация на чужди земи са глупотевини и нямат никакво реално покритие, това е поредната вътрешно руска пропаганда срещу празната чиния на руснака за Коледа и нова година! Пфу отврат е путинизма, а чичо Джо ще накаже С. поток, ето това е вече реално да се случи

170

Анонимен

преди 2 години

Когато САЩ върнат Тексас на Мексико, тогава и Русия ще върне Крим на Украйна !

169

Арест за BIDEN

преди 2 години

АЛО ТОЗИ BIDEN УЧаства в окупациЯта на УКРАЙНА след отравяне на населението през 2010 - 2014 година.ДА се провери има ли връзка с нарежданията за терор срещу Источна Украйна .ПУТИН Да докладва как така САЩ ОКУПИРАХА С НЯКОЛКО ТОНА СПЕЦ НАРКОТИЦИ ГДР,ПОлша,Чехия,Словакия,Унгария,Румъния,Молдавия,Украйна,Литва <Латвия ,Естония.Десетки милиони са трайно отровени ..ИМА риск от Ядрена ВОЙНА заради американски и украйнски наркомани на власт..

168

Анонимен

преди 2 години

Тия *** не разбраха че новите войни не се водят с танкове и оръдия а с финансови средства и вируси/ваксини. Китайците (из)пуснаха Ковид19 за да съсипят световната икономика и изненадващо бързо (уж) го овладяха и икономиката им уж беше най-засегната, но също толкова бързо се възстанови и заработи на максимални обороти. Скоро светът ще изпита недостиг на природни ресурси, които са съсредоточени на територията на БРИКС, САЩ го знаят и затова са тези военни приготовления.

167

Анонимен

преди 2 години

А дали е заспал докато го е казал това ? Или мейби го държат на крака колкото да каже 2 думички ........ :)))

166

БРЦК

преди 2 години

Сащ нямат думата . Сащ се компрометира пред света .

165

Изненадан

преди 2 години

Като погледнем историята Русия никога не е започвала война със съседите си без да е предизвикана.Но САЩ започнаха няколко и то на другия край на земното кълбо.Прословутите Американски интереси се простират даже отвъд Слънчевата система.Стой те си на *** дебели американци и мислете за проблемите на десетките си полове и други дяволски изчадия.

164

Анонимен

преди 2 години

Хайде всички русофоби да грабват вазелина ,да се начервосат за последно и да отиват на война.

163

Анонимен

преди 2 години

Москва не ви пита какво приемате, нито се интересува. Тя ви съобщава. Нататък вие ще се сетите...

162

джо

преди 2 години

Американския президент , гледа да е на "гребена на вълната" , но това все по-трудно им се отдава на Американците. Само вижте колко рахитичен човек сложиха да управлява тази държава, даже в америка се чудят , дали президента им е в кондиция да изпълнява задълженията си на държавен глава.

161

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви пита какво приемате.

160

we

преди 2 години

До Донбас Укр е струпала 120000 армия-това се изпуска.

159

до USSF

преди 2 години

Да допуснем, че се стигне до пряк военен конфликт между РФ и САЩ, който би могъл да прерасне в Ядрена война, как мислиш - Коя е еднствената държава в света която би могла да превърне Щатите в радиоактивна стъклена пустиня за около Един Час с нейните 48 милр. срещу американските над 780 милр.??? Воевода, Ярс, ТополМ, Булава, Синева, Авангард все "подаръци" с гарантирана доставка. И да, американски воени бяха поканени и присъстваха при изпитанието но хипир-звукова ракета.