21

Гост

преди 2 години

Костов унищожи Балкан, но не успя да унищожи обучението на екипажите и любовта на работещите в сферата на авиацията. Страхотни сте!

20

Гост

преди 2 години

Добре е ,че все още обслужването, обучението на екипажите е по методика от незабравимия БГА Балкан. Такова поведение и обслужване и информация, която дават нашите екипажи , дори да работят за чуждите нискотарифни, нямаПрекрасни са!

19

пътник отбягващ Бълг

преди 2 години

Да не говорим колко са нередовни и арогантни, колко пътници са си изтаpвали полета заpaди тяx. Нормалните компании осигуряват компенсация и покриват хотела, ако пpoпycнеш следващия полет и трябва да останете в хотела. Bulgaria Air единствено дето не ти казва е да си дуxаш cyпaтa. Всичко в името на печалбата , няма професионализъм , грижата на пътника само на думи за пред вестниците.

18

П.К. инк.

преди 2 години

Тази телевизия да назначи нов говорител зад кадър, който да притежава всички добри качества за тази работа.

17

Анонимен

преди 2 години

19 години МЪКА!!!!

16

Alex до Алекс

преди 2 години

Не са 15. Чети книгата Катастрофите на Балкан. Там нещата са добре изследвани. Цветан Цаков е авторът.

15

Alex до Жо

преди 2 години

Т Ъ П си - ходи си :)

14

Щирлиц

преди 2 години

Да честваме една колосална кражба,извършена от пребоядисаните другари антибългаристи?Вие добре ли сте?

13

Жо

преди 2 години

До "До Жо"......Ако разполагаш с доказателство за платен "комисион", предай го на Гешев. Ако нямаш доказателство, значи думите ти не отговарят на истината.

12

Алекс

преди 2 години

Славния "Балкан" за 50 год. дейност има 15 катастрофи."България Ер"за 19 год.нито една.Лично аз предпочитам по-безопасната авиокомпания.

11

До Жо

преди 2 години

Защото не сме евреи, платили "комисион" на другаря Костов.Защо ти не строиш магистрали, нямаш чейндж бюра или не печелиш държавни поръчки за доставка на кафе?

10

Жо

преди 2 години

За тези, които плачат за БГА Балкан ще кажа- Ами, ако са продавали авиокомпанията за 1 долар, защо не я купихте вие за 2 долара? Щяхте да спечелите търга.

9

Alex

преди 2 години

Обожавам БГА Балкан. У нас е пълно със снимки и постери. Балкан не е забравен!

8

До 6 от 7

преди 2 години

Забрави да споменеш и тайм слотовете на БГА на всички големи летища в Европа колко ценни бяха. Когато Костов и Божкох го подариха *** Гадоветр БГА имаше повече активи , недвижима собственост, тайм слотове и авиопарк от Тюркиш. Тях ги преватизираха срещу сумата от 9 милиярда в сравнение с БГАто.Факт.

7

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам им броя на излитанията да е равен на броя на кацанията.

6

Анонимен

преди 2 години

Когато гад зееви взе Балкан не знам, как най-новият самолет е бил 20 годишен. Боингите 737 бяха на 8 години, 767 бяха на 7, повечето Ту-154М бяха на по 10-12...За дълговете - само имотите, апартаментите и офисите в Ню Йорк, Лондон, Франкфурт, Берлин, Париж и всички други столици (на централни места), струваха повече от дълговете. Затова зееви веднага ги разпродаде.Разбирам, че си костовист и демократ. Ама това стана вече, като историите на навални. Джендърска работа.

5

Анонимен

преди 2 години

До sofeto Когато Гад Зееви взе Балкан, най-новия самолет беше 20 годишен и имаше 160 милиона долара дългове.

4

Анонимен

преди 2 години

Повечето българи се качиха на самолет много след края на БГА Балкан.

3

sofeto

преди 2 години

Май забравихме дето едно израелско"ГАД ЗЕВИ"(BALKAN AIR) ни се отблагодари за спасението на евреите в "Царство България"!

2

Асан

преди 2 години

До Лондон колко е билетя