123

Анонимен

преди 2 години

За момента по сметките на Дянков се губят 7 милиарда лева. Алооооо, крадцитеее, алооо, Радев и БЕЛЧЕВ, ами я по- кротко, беее! Тръгнали сте с голямата кошница да крадете!!! Нали знаете, че ви гледат в ръчичките???

122

Анонимен

преди 2 години

Защо харвардските мошеници теглиха по половин милиард всеки понеделник който трябва да плащат децата и внуците ни? И никой не обяснява какво се случи с излишъка от Борисово време? Как така служебната хунта го излапа за някакви си шест месеца? И къде потънаха парите за магистрала Хемус?

121

Краси Радков

преди 2 години

А бе , къде е батко ? Чалгарят да не се е споминал ? Ни вест , ни кост от него напоследък ! Никаква "умна" мисъл не е изцепил !

120

Ъхъ!

преди 2 години

Следващата седмица започва големото крадене ! Отсега се облизват !

119

бъдете сигурни

преди 2 години

бъдещето на българския народ управляван от усмихнатите костюмчета е само едно - заем след заем , живот на заем !

118

Анонимен

преди 2 години

Най-големият келепир сега е, да влезеш в политиката. Първо, се пробваха чалгарите на Слави. След като изпопадаха излишните, десетина човека се наредиха на държавната софра. Наред са ПП, след като се разнесе пушилката и от тях ще останат ентусиасти за милиони и постове. Накрая, може и да имаме редовно правителство с широка коалиция, без да си изчегъртваме бъдещето, като държава.Защото никой луд няма да инвестира в държава, в която вместо да се приема нормално власта, се изчегъртва предишната.

117

Анонимен

преди 2 години

Всичко, което са научили на запад е, да си правят мощен ПиАр. Да облъчват наивниците с розов прах от заблуди и сладки обещания. Ултра леви популисти, с излъскани биографии, зад които не стои нищо. Които си подхвърля чужди милиони, между свои фирми и лобита.

116

Анонимен

преди 2 години

Подавай си оставката, докато не сме се захванали с тебе.

115

Анонимен

преди 2 години

От ПП много харесвали Рашков . Еми да, някой трябва да прикрие изборната измама и предстоящите кражби. Рашков лудия е перфектен за това. Но не се учудвайте , все пак генерал е начело на държавата , те така управляват банановите държави , с насилие и манипулации. Вкусни ли са бананите скъпи мамуни.

114

Анонимен

преди 2 години

Какви инвестиции, само като ви видят какви сте неваксинирани никой няма да дойде тук, за капацитета да не говорим, на думи големи в леглото заспиват веднага ама иначе голям го вадят.

113

Анонимен

преди 2 години

До 129 Само ще сънуваш европейски доходи но няма как да стане това при демографски срив, слаба икономика и липса на чуждестранни инвестиции. Не е чудно, че няма чуждестранни инвестиции в България, тъй като първото изискване на чуждите инвеститори е добра демографска картина, каквато нямаме.

112

Анонимен

преди 2 години

Тез не говорят за европейски доходи , сигурно ще дигат с по 60 лева на година , 4 години 240 лв. Ако стане така направо е чиста набутвация за тез дет са гласували за тях хахаха.

111

Анонимен

преди 2 години

До 124 По добре 300 лв. пенсия на предишните цени, отколкото 413 лв.на сегашните цвни.

110

Анонимен

преди 2 години

И промяната продължава с Бойко Рашков , новото лице на честните и почтените. Ако не беше трагично щеше да е много смешно. Жална и майка на България , ама така става като му е толкова акъла на простия народ и подкрепя само ***.

109

Анонимен

преди 2 години

Може и нищо да не се случи,но поне има малко надежда.Досега положението беше безнадежно и ми идеше да хвана тоягата.

108

Беновска пипа

преди 2 години

Дано има правителство по-скоро, че глупостите на Радев вече не се издържат!

107

И още

преди 2 години

От Нова година добавки ще има само за тези пенсионери, които след увеличението на пенсиите от 25 декември ще останат под линията на бедност, каза днес Василев. Те ще получат добавка, която да изравни пенсиите до 413 лв., колкото е линията на бедност за тази година. "Всички други пенсии ще бъдат вдигнати между 13 и 20% в зависимост от стажа", каза Василев.

106

ДемоглаДСията идва!

преди 2 години

След крадлив Преход и лъжедемокрация, това е положението!

105

Чети за власт-пари:

преди 2 години

"В парата, в бизнеса се влиза с три неща - с взлом, с ум или с женитба. - Буров

104

МНОГО ИНТЕРЕСНО

преди 2 години

До Интересно Родителите ти са там,работят и плащат следването,както е при Кирчо или сам бачкаш и учиш.Аз за моя син теглих голям заем да учи в Американския,но си заслужаваше.Е ,не е Харвард,но не е и Герджиковия СУ.