143

Анонимен

преди 2 години

Гн Василев ние гласувахме за вас и да махнем крадеца бойко, кажете кога се вдигат заплатите и ще връщате старите цени?

142

Анонимен

преди 2 години

Божков ли очаква това?

141

ББ

преди 2 години

Бог да пази България!

140

ББ

преди 2 години

"кокорчо" не е бил женка на султано...боко на 3-ти март го обсрлужваше,мустафата доганя го прати да го обслужва султано...само факти...г-н Василев не е бил при султано...боко бе...доган го прати и пеевски...да моли да пуснат бежанците...и глупаците алчни си повярваха че европейците ще им го позволат...г-н Василев...милиони сме...работете за просперитета на Българите...имате пълната ни подкрепа...дпс-гроб ***...господ,г-н Рашков Министър на МВР...Чиста и Свята!!!

139

US Motherfucker

преди 2 години

Когато показах снимките на хардварци и два-три видеорепортажа с тях на мой съсед - водещ психотерапевт в щатска клиника - същият заяви, че тези двамата положително имат психиатрични аберации от рода "синтонни пикници" - вид диференцирана диагноза, която много трудно се различава от аутизмът на Грета Тунберг и е неличима. Оттук нататък България ще се превърне не само в аутистична държава, но и чалгата ще просперира в унисон с психичните отклонения.

138

ББ

преди 2 години

г-н Рашков Министър на МВР...или няма да ви повярваме...на следващите избори да...бсп...итн...ще ги погребем...с Народа ни който иска!!!

137

US Motherfucker

преди 2 години

До Велизар Енчев / / / Г-н Енчев, правилно хортувате, но онези мекерета така са се вторачили в опаричването, че вероятно и Зеленочорапов подскача на сън. А това за пенсионерите е от рода една жена ми каза. Не само за богатите няма да им пенсии, но и на бедните ще изпоскат парите. Тези са ГЕРБ на квадрат и отгоре. Все още гласопудавателите са в екстаз, но скоро ще изтрезнеят и събудят хептен голи, боси и безпарични.

136

Леша

преди 2 години

Ще ви командва някакъв ококорен индиец ха-ха Ненормален народ!

135

Анонимен

преди 2 години

Оставка, ококорен престъпник!

134

Анонимен

преди 2 години

Лалеееееее ли сиииии? Зюмбюл ли сиииииии? Браво на Кокорчо.

133

до г-н Магърдич

преди 2 години

Кокорчо е Госпожицата от Имунизирания певец. :D Задавих се от смях.

132

до 150

преди 2 години

Коколчо е Госпожицата от Имунизирания певец.

131

Магърдич

преди 2 години

Да знаете, Кокорчо е " Ваксинирания певец".

130

Анонимен

преди 2 години

dfghjk

129

Очакване !

преди 2 години

Очакваме да започнем да теглим заеми не всяка седмица , а всеки втори ден ! А пенсионерите ще пият не студена вода (защото тя е скъпа) , а урината на Кокорчо ! Той обещава да им я дава без пари.

128

В.

преди 2 години

Извинявам се, друг е Асен-лакейчето на Костоф

127

Велизар Енчев

преди 2 години

"Тази новина е шокираща за третата възраст!Бъдещият (бившият) финансов министър Асен Василев обяви, че от Нова година добавки ще има само за бедните пенсионери.А само преди три дни тържествено обеща, че от 1 януари 2022-а нито един пенсионер няма да получи по-ниска пенсия от сега даваните, които са с добавка от 120 лева.Гласувалите за ПП пенсионери, както и негласувалите възрастни, да пият една студена вода и да се сърдят само на себе си."

126

Анонимен

преди 2 години

ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА ПИЯТ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ОТ КОКОРЧО. От януари 2022 добавки щяло да има само за бедни пенсионери.

125

В.

преди 2 години

Този Асен Василев дали е онзи лакей наКостоф дето през 1999 видеше тв предаване където му лижешедепето

124

Читател

преди 2 години

Покрай тези избори се оказа, че доста гербери са се разположили на места, от където имат възможност да източват средства от бюджета, защото нямат достатъчно акъл и умения да оцелеят на истинския пазар. Лъснаха всичките герберски социолози, политолози, антрополози и др. подобни недоразумения на природата.