80

Анонимен

преди 5 месеца

Така е...трябва да се тегли нов дълг за да се запълни опразнената каса от грОб и Боковата шайка. Държавата има много пробойни.

79

Христо Христов

преди 5 месеца

Що па да не взимат - всички в ес взимат нов дълг, за да плащат удвоените вноски в бюджета на ес. Нали искате да се интегрирате? Защо рИвете?

78

Стигаме до думата

преди 5 месеца

Достойнство - военно и мъжко - Каквото и планове да има врага не е достойно да му правим долни номера преди изобщо нещо да е направил защото нещо сме подочули. И оттук насетне кви са ми били великите планове бе господа! Да си стабилизирам и подобря местоработата и да спася работа и мястото където съм прекарал половината си съзнателен живот.Колко престъпно!А тия триста деца , 50 цивилни учители, 600 цивилни родители!

77

Не това е проблема

преди 5 месеца

Днешните ще кажат естествено, че ще ги подслушваме.Но според законите и правилата на войната някой път има понятия като чест и доблест!Каквато някой хора не притежават тия дни!

76

Да ти обяснявам ли

преди 5 месеца

Какви са контрол фриийкс - да контролират всичко, а тръгне ли някой да се противопостави .... Така тяхната държава е това което е цивилното население даже и не подозира какви маниаци са техните военни и стратези ... И ако някой изпочупил няколко васални обекта ... Кой ли може да е ... Нищо не знам по въпроса ...

75

Анонимен

преди 5 месеца

Герба и Борисов са царе в тая операция )

74

И между другото:

преди 5 месеца

Ако беше в някой друг човек никога нямаше да види тая съвсем малка стружка отчупка дето я нямаше там седмица преди това, а тая кутия не я бях отварял... Питай отчупко как - както и едни подаръци оръжия!

73

Анонимен

преди 5 месеца

Без нов дълг до края на годината, защото няма време и няма кой да им даде за 2 седмици до кроя на 2021.

72

Анонимен

преди 5 месеца

Ама ти и заплата ли им даваш на тия мързеливци, шефе? Грешка!- трябва от утре да ти бачкат без пари.

71

Анонимен

преди 5 месеца

Защо харвардските мошеници теглиха по половин милиард всеки понеделник който трябва да плащат децата и вниците ни? И никой не обяснява какво се случи с излишъка от Борисово време? Как така служебната хунта го излапа за някакви си шест месеца? И къде потънаха парите за магистрала Хемус?

70

Началник

преди 5 месеца

Мързеливци сте всичките. Наказал съм много хора със заплати, защото ги хващам да не работят, а да скатават. Удържа им се от заплатата.

69

Сега сериозно!

преди 5 месеца

Всички фалшификации дето са направени в българската история от негово нищожество и родът му ще ги разбирате една по една, но вълшебната думичка за българите не е Иисус Христос , не е Баал, а е Тангра! Което е номадски бог, небесен воин, бог на небето!

68

Toto

преди 5 месеца

понеже младежите, така наречени "пипнипишковци", без никакъв опит решиха, че Те ще решават съдбата на държавата, понеже много разбирали за краткият си 5-6 годишен опит, сега ще видят нагледно какво е Хиперинфлация и фалит на Държавата. Ние, по-големите вече сме го преживели и свскчки сили се опитахме да им го спестим.Ама... напразно!

67

Айде сериозно!

преди 5 месеца

Пробвал съм да очистя негово нищожество Баал или по-точно Симеон II по много начини -и интересното е, че ако информацията тиражирана за него беше вярна досега да съм го очистил поне десетина пъти!След много проби грешки, аз стигнах до много истини за него , но парченце от пъзела ми се губи има социокултурни следи за него -че династията му е инцестна е ясно, неясно е каква енергия го пази и откъде идва. Част от нея са българските владетели успях да я елиминирам отчасти обаче нещо има от Асирия

66

Анонимен

преди 5 месеца

тези 200 000 души с доход над 10 000лв. месечно! Иначе казано- честните платци. Брей, много ви порасна работата, кога станахте калайджии, кога ви почерняха д..тата? А колко много работещи бедни /мнозинство у нас/ си плащат всички данъци до стотинка и са на минимална заплата. Та, внимавай да не се удариш в горния праг, че ще видиш долния- е рекъл народът ни.

65

izh

преди 5 месеца

Ей, туй милиардите ги нямат за нищо когато друг ги плаща. От пролетта досега изтеглиха едни 4 млрд. оперативен кредит, щото нямаха парламент да направят редовен. Той текущия е с убийствена лихва и убийствени срокове, ама на кого му ПУКА. Всички по веригата си получиха парите, ама всички са недоволни, че били малко. Сега е ред на малограмотния българин да осребри чековете. Абе - акъл парасъ

64

Анонимен

преди 5 месеца

Относно какви дългове ще взимаме или не- наглият бачкатор със заплата под масата няма право да каже и дума! Така и така ги плащаме тези 200 000 души с доход над 10 000лв. месечно! Иначе казано- честните платци.

63

Искаш сериозно!

преди 5 месеца

Хубаво няма ти хареса никак!Баал е бог на плодородието в Месопотамия,не на войната.Баал се явява завоевател тук,придобил титлите на българските ханове,царе,крал,император-В момента 100 000 българки имат репродуктивни проблеми - не могат да имат деца.Случайност ли е,че точно партията на българските жени подкрепи НДСВ при повторната нацистко-фашиска колониална окупация на България!Отговорите на тези въпроси намерете сами! Беше вече счупен,ако не бях го дочупиш нямаше да си жив и не вдлъбнатината

62

Анонимен

преди 5 месеца

Да припомним, че в края на Живковия режим външният дълг бе 7,5 милиарда валутни лева. Тогава говориха за национална катастрофа.

61

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 месеца

М-А-Й-Н-А-Т-А МУ НА ДЪЛГА ПАЗЕТЕСЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ГО ВЗИМАТ