54

Да ти обяснявам ли

преди 2 години

Какви са контрол фриийкс - да контролират всичко, а тръгне ли някой да се противопостави .... Така тяхната държава е това което е цивилното население даже и не подозира какви маниаци са техните военни и стратези ... И ако някой изпочупил няколко васални обекта ... Кой ли може да е ... Нищо не знам по въпроса ...

53

Анонимен

преди 2 години

Герба и Борисов са царе в тая операция )

52

И между другото:

преди 2 години

Ако беше в някой друг човек никога нямаше да види тая съвсем малка стружка отчупка дето я нямаше там седмица преди това, а тая кутия не я бях отварял... Питай отчупко как - както и едни подаръци оръжия!

51

Анонимен

преди 2 години

Без нов дълг до края на годината, защото няма време и няма кой да им даде за 2 седмици до кроя на 2021.

50

Анонимен

преди 2 години

Ама ти и заплата ли им даваш на тия мързеливци, шефе? Грешка!- трябва от утре да ти бачкат без пари.

49

Анонимен

преди 2 години

Защо харвардските мошеници теглиха по половин милиард всеки понеделник който трябва да плащат децата и вниците ни? И никой не обяснява какво се случи с излишъка от Борисово време? Как така служебната хунта го излапа за някакви си шест месеца? И къде потънаха парите за магистрала Хемус?

48

Началник

преди 2 години

Мързеливци сте всичките. Наказал съм много хора със заплати, защото ги хващам да не работят, а да скатават. Удържа им се от заплатата.

47

Сега сериозно!

преди 2 години

Всички фалшификации дето са направени в българската история от негово нищожество и родът му ще ги разбирате една по една, но вълшебната думичка за българите не е Иисус Христос , не е Баал, а е Тангра! Което е номадски бог, небесен воин, бог на небето!

46

Айде сериозно!

преди 2 години

Пробвал съм да очистя негово нищожество Баал или по-точно Симеон II по много начини -и интересното е, че ако информацията тиражирана за него беше вярна досега да съм го очистил поне десетина пъти!След много проби грешки, аз стигнах до много истини за него , но парченце от пъзела ми се губи има социокултурни следи за него -че династията му е инцестна е ясно, неясно е каква енергия го пази и откъде идва. Част от нея са българските владетели успях да я елиминирам отчасти обаче нещо има от Асирия

45

Анонимен

преди 2 години

тези 200 000 души с доход над 10 000лв. месечно! Иначе казано- честните платци. Брей, много ви порасна работата, кога станахте калайджии, кога ви почерняха д..тата? А колко много работещи бедни /мнозинство у нас/ си плащат всички данъци до стотинка и са на минимална заплата. Та, внимавай да не се удариш в горния праг, че ще видиш долния- е рекъл народът ни.

44

izh

преди 2 години

Ей, туй милиардите ги нямат за нищо когато друг ги плаща. От пролетта досега изтеглиха едни 4 млрд. оперативен кредит, щото нямаха парламент да направят редовен. Той текущия е с убийствена лихва и убийствени срокове, ама на кого му ПУКА. Всички по веригата си получиха парите, ама всички са недоволни, че били малко. Сега е ред на малограмотния българин да осребри чековете. Абе - акъл парасъ

43

Анонимен

преди 2 години

Относно какви дългове ще взимаме или не- наглият бачкатор със заплата под масата няма право да каже и дума! Така и така ги плащаме тези 200 000 души с доход над 10 000лв. месечно! Иначе казано- честните платци.

42

Искаш сериозно!

преди 2 години

Хубаво няма ти хареса никак!Баал е бог на плодородието в Месопотамия,не на войната.Баал се явява завоевател тук,придобил титлите на българските ханове,царе,крал,император-В момента 100 000 българки имат репродуктивни проблеми - не могат да имат деца.Случайност ли е,че точно партията на българските жени подкрепи НДСВ при повторната нацистко-фашиска колониална окупация на България!Отговорите на тези въпроси намерете сами! Беше вече счупен,ако не бях го дочупиш нямаше да си жив и не вдлъбнатината

41

Анонимен

преди 2 години

Да припомним, че в края на Живковия режим външният дълг бе 7,5 милиарда валутни лева. Тогава говориха за национална катастрофа.

40

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

М-А-Й-Н-А-Т-А МУ НА ДЪЛГА ПАЗЕТЕСЕ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ГО ВЗИМАТ

39

Анонимен

преди 2 години

и некои основни лидери /2 бр./ на достопочтено смалилото се и поруменяло дб също се отличават с високи интелектуални чела- с видими политически резултати.

38

Анонимен

преди 2 години

Ето колко милиарда си поделиха в мола:12 милиарда лева външен дълг за 2022 год.Изписвам го с нулите за да си го представите 12 000 000 000 Това само за една година 7 милиарда евро безвъзмездно от ЕС, 22 милиарда евро които ЕС отпуска като кредит с гаранция Върху тези средства слага ръка " Братството на почтените" Лява ръка, десен джобИ кой ще ги разпределя? Асен Василев - Кокорчо, за когото международните му сътрудници споделиха, че е абсолютен измамник. Честито България!

37

до 57

преди 2 години

немаме никакви забелешки към холивудската визия, само челата на звездите винаги трябва да са една идея по-нагоре от 2 пръста, за да няма културални лапсуси от рода на- що се хилите?- изтърсени небрежарката на официалното откриване на сесията на нс.

36

Ха сега де

преди 2 години

Много минусчета, бе хора. Това само доказва, че между пишещите коментари има много демагози и страхливци, да не кажа нещо повече. Но... има ли в банките пари? Значително повече милярди от годишния държавен бюджет. Държавата няма, в банките има!!! Нещо в разпределението последните трийсетина години е сбъркано! А защо държавата не заеме пари от търговските банки?!

35

владеещият 5 езика

преди 2 години

раздавачите на надежди , строителите на финансова пирамида кирчо и асенчо , за 2022 са ви приготвили изненади . нови още по големи заеми за да покрият тазгодишните , и после други заеми . тези които спечелиха да са в предстоящото правителство ше покажат нагледно на младите как се фалира държава . честито на умните и красивите !