14

Анонимен

преди 2 години

2021 - 4 милиарда нов дълг, 2022 - 10 милиарда, а уж щяха да спират кражбите. Тези не шкафчета, а гардероби се готвят да пълнят

13

чико

преди 2 години

В момента Русия е в състояние да покрия целият си дълг само с наличните банкови активи.Обаче намалянето на дълга от 2014 до 2020г е и недобър вариянт.Липсват свежи пари за инвестиции в икономиката и реформиране на държавнияр апарат по места.Затова тя пуска държавни ценни книжа на борсите когато и трябват ,но това не е достатъчно.Сметката на Москва е да отслабят долара и засилят някоя друга валута и така печатарите от Форт Нокс да кризнат дървото.Ще гледаме и ще видим.

12

Анонимен

преди 2 години

"Борисов ни вкара в дългова спирала и естествено да се покрият лихвите по неговите десетки милиарди теглени кредити няма да минем без нови кредити!ГЕРБ ще направят едно жалко театро , но няма да им мине номера!" *************************** Не знам къде те е вкарал, АМА БАЦЕ за 12 години не е взимал и половината дълг колкото тези хубусници искат сега да вземат!!! Да не говорим, че при 7 от 12-те години има НЕТ-но намаляне!!! И само една над 2 милиарда взети! След ОРЕХА!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Голямото гепи предстои следващата година. 10 милиарда дълг са планували промяната.Хахаха . Да ви имам промяната. С дългове ли ще ни загробите

10

Анонимен

преди 2 години

Ще боли то е ясно.Но така е като не се ходи от дълги години на зъболекар.Зъбите се развалиха и сега ще трябва лечение.

9

Ха сега де

преди 2 години

Искаме реална промяна. Възможна е. Но на мнозина няма да им хареса. Драстична промяна на данъците. Премахване на плоския данък и въвеждането на прогресивен. Определяне на облагаем минимум. Обвързване на минималната пенсия с депутатската заплата, премахване на категорията мин. работна заплата. Ще е много болезнено, но другото е демагогия. Ако имат т.оп..ки, както се похвали асенчо, да го направят. Гешев сам ще си тръгне.

8

Шефа

преди 2 години

Борисов ни вкара в дългова спирала и естествено да се покрият лихвите по неговите десетки милиарди теглени кредити няма да минем без нови кредити!ГЕРБ ще направят едно жалко театро , но няма да им мине номера!

7

Анонимен

преди 2 години

А Русия теглят ли заеми? Защото аз мисля че теглят и то много и се чувстват чудесно с това?

6

Анонимен

преди 2 години

Те ГЕРБ разбират комичноста на предложението им, но нали Боко, в кратак момент на адекватност им го нареди. Кво да правят милите нищожни дребни душички освен да изпълняват?

5

Анонимен

преди 2 години

Герб са преписвачи и партия-фирма менте, а пък Борисопсевдоцарист2в е псевдоцарист

4

Анонимен

преди 2 години

Ония за 12 години открадна 20 милиарда а тия само за 6 месеца 4 милиарда. Какво ще кажете племето добре ли е.

3

:не

преди 2 години

Кога Българската държава е преминавала през криза еднояременно без пеоизвордство, работещи бизнеси и без заеми? Ако няма биз ес и производство сега и те са стопирани, значи заеми се теглят тайно и те не стигат до българските граждани, които са държани в бедност, докато путин и неговите диктаторски поддръжници някак имат доста пари в българия, защо български пари се дават на путинисти, как така бг ще финансира един диктатор и неговата кохорта

2

Анонимен

преди 2 години

Загробилите България свръх корумпирани гербаджии все едно , че внасят мораториум утре след 8 часа да настъпи светлата час на денонощието. Никой няма намерение да тегли до края на годината заем, но те полуграмотните искат да внушат, че се е случило защото те са го спряли. ГООООООЛЯМ СМЯХ. НО ПРОСТИ ХОРА ПРОСТИ ДЕЙСТВИЯ.

1

Анонимен

преди 2 години

През 22-ра, ще ни отпуснат рубли... стига сме плакали на ЕС за заеми. аман.