56

Анонимен

преди 2 години

"Към днешна дата са поставени средно 9 дози на 100 жители в страни с ниски доходи (според критериите на Световната банка)" аа от там ли идвало финансирането :D

55

В.

преди 2 години

50:50

54

Анонимен

преди 2 години

Не се промениха само лъжите и манипулациите на световната фармамафия подпомагана от престъпниците политици.

53

dsds

преди 2 години

Доколкото знам шекспир се пресели на по-хубаво място няколко месеца след ваксината

52

Анонимен

преди 2 години

Мда така като чета коментарите все повече се убеждавам, че Българина е малък, но за сметка на това много пpocт народ.

51

Факт

преди 2 години

Болеста я има . В нашата фирма има 2 ваксинирани и над 10неваксинирани . Изкараха го трима 1 ваксиниран и 2 неваксинирани . Ваксинираният беше средно тежко . Сега има 3 неваксинирани . Поне за сега вървят към оправяне . Поне според тяхните приказки ваксинираният е на 2 позиция по тежко боледуване

50

Вируслав

преди 2 години

До Биволъ- "Какво спорите,който иска да се ваксинира да мре или живее вечно. Или да му се затрие семката ако жертва и децата си, това е толкова просто и логично. Всеки има избор или да живее или да умре. Или да има внуци. Гръцкия ветеринар по репродукция на стадото знае отговора. Биволите не знаят. Но Бил дето финансира "ваксинините" за да спаси Земята от пренаселване- също знае.

49

Биволъ

преди 2 години

Какво спорите,който не иска да се ваксинира да мре,това е толкова просто и логично. Всеки има избор или да живее или да умре.

48

Анонимен

преди 2 години

До Св.Дево от Гладалупе - Да уе! Нямам си друга рабтоа, ша са мола...

47

Св.Дево от Гладалупе

преди 2 години

Да се помолим на Богородичка за бабата на снимката горе ^^^

46

Картела Кулиакан

преди 2 години

Кунчев стана по-издирван от Ел Менчо. хаха don't look it up

45

Анонимен

преди 2 години

Коритаров умря от ковид. Зарази се между двете дози. Аргументът ти не струва .

44

(-_-)

преди 2 години

4,3 милиарда.. Хмм да речем пфайзер да имат 2 млрд. х (от 15 до 30 евро за доза) да речем 20.. Такаа значи 20 млрд. е само стойността на едната доза, а те вървят в комплект х 2 и 40 млрд. директно при Угур.. Всичко щеше да е ок, ако наистина имаше и сериозно заболяване, от което някой да се предпази човечеството.. Иначе разправят то това не е бизнес - напротив! Един от най-печелившите, защото правителства изкупуват всичко предварително... И това е само началото!

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонименда ама Коритаров още след първата ваксина вдигна сърцебиене и си заминатая жена може и до 100 да изкараима си здрав ген

42

Анонимен

преди 2 години

Е, както виждате, бабата с 3 ваксини, на 90 и си е жива и здрава.

41

До 41

преди 2 години

Китай Ива драконовски мерки срещу пандемията. Изолира цял град от 9 милиона заради 2 случая и го тества целия за 3 дни. Русия-мното заболели и много умрели. Статистиката се манипулира, намалят се случаите за да не се излагат.

40

Анонимен

преди 2 години

Мулювци тез пари като лобисти на бигфарма дето ги вземате за свещи да не ви стигнат.

39

Анонимен

преди 2 години

Ако Синът ви освободи, ще бъдете наистина свободни. (Йоан 8:36) И ще познаете истината, и истината ще ви направи свободни. (Йоан 8:32)

38

Анонимен

преди 2 години

В ЮАР съобщиха, че болниците им се пълнят с деца. Дали защото не са ваксинирани? Ще видим как ще е в България. Полето на наблюдение, доброволен самоубийствен експеримент. Засега се проваля с гръм и трясък. Първи в Европа по смъртност и втори в света. Ще наблюдаваме и ефекта на омикрона. На голо. Както го обичат антиваксърите.

37

Анонимен

преди 2 години

Най-известният американски антиваксър умрял сега от ковид. Кармата е бърза.