9

Да

преди 2 години

Аз имам пролетна алергия. Значи съм по-защитен. Кеф.

8

Анонимен

преди 2 години

Някои от лекарствата за астма блокират рецепторите за вируса. И това не са антихистамините. Затова може би по-рядко се заразяват. Но заразените боледуват по-тежко. Астмата е рисков фактор за тежък ковид.

7

До щерю

преди 2 години

ВЯРНО Е, ЧЕ ИМА ИЗВЕСТНА АЛЕРГИЧНА РЕАКЦИЯ СРЕЩУ ВИРУСНИТЕ ПРОТЕИНИ / АНТИГЕНИ/, НО ПРОТИВОАЛЕРГИЧНИТЕ ЛЕКАРСТВА СЪВСЕМ НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ ЗА ИЗЛЕКУВАНЕ ОТ КОВИД, ЗАЩОТО ИМА И ВИРУС И НЕ Е ПРОСТО АЛЕРГИЯ! Впрочем затова и дават кортизон в болниците!

6

Щерю

преди 2 години

Много просто е обяснението. Тази група хора не достигат до тежка алергична реакция (причината за смъртността от този вирус) с/у шипчестият протеин на ковида, защото тези хора ВЕЧЕ приемат и са на лекарства на антихистаминова основа (анти-алергени). В болниците ги лекуват от пневмония, а то е свръх-алергия, която някои развиват и, за съжаление, умират...

5

Анонимен

преди 2 години

Нищо медицинско и научно, чист сттистика. Умрелите не се заразяват с Ковид, вярно и напълно безполезно. Те не говорят за контролна група, ами общи приказки. Те 80% от хората се крили като лалугери и не са виждали жив човек 8 месеца, но риска от заразяване бил малък.

4

Анонимен

преди 2 години

С елементарно сравнение на процента на починалите от Ковид-19 с някакво придружаващо заболяване и процентът на хората със същото заболяване сред цялото население по възрастови групи, лесно се установява, че тези заболявания сякаш предпазват донякъде хората от cмърт от Ковид-19. За предпазване от заразяване може би е същото, но няма данни за това.

3

Анонимен

преди 2 години

Престанете да слагате снимки на хора в предпазни костюми. Този костюм не върши никаква работа срещу респираторен вирус. А да се дезинфекцира пода е абсурд срещу такъв вирус. Това го правят за да плашат хората като преувеличават опасността. Медиите са съучастници в пандемичната психоза и вижте до къде ни докарахте сега на всеки 6 месеца искат да ни бодат с неефективен препарат и да ни затварят. Спрете се.

2

Анонимен

преди 2 години

Акнето влияе ли?

1

Анонимен

преди 2 години

Какво ли още ще се измили за да се опровергае тази измислица коронката ???