76

Червените тикви

преди 2 години

Хорни: ще борим задкулисието чрез задкулисие - нали сме БСП ние сме измислили тази игра. Те хората може и да не ни искат, но ние ще заемаме длъжностите. То ние не можем да управляваме, но ще ви прибираме кинтите. А вие си трайте до следващите избори, че имаме схеми да правим.

75

Анонимен

преди 2 години

А Ива заместничка ли

74

КОЙ ЗА КВО СЕ БОРИ..

преди 2 години

..ТО Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО ---АМА , ДА ИМ БЕРЕ ГАЙЛЕТО БОКО , ЩОТО ТРЕБВАШЕ ТИЯ ДЪРЖАВНИ МАСТОДОНТИ ...НЗОК , ББР ,НЕК , ДКК...и пр....ДА БЪДАТ ТОТАЛНО ЗАКРИТИ ИЛИ ПРИВАТИЗИРАНИ , ЗА ДА НЕ МОГАТ РАЗНИ ЧЕРВЕНИ ХАЙЛАЗИ И ХРАНТУТНИЦИ СЕГА ДА ГИ ИЗТОЧВАТ И ДА СЕ ПРИЮТЯВАТ ТАМ, КАТО ЧЕРВЕНИ *** В КУЧЕШКИ ***.....АМА НАЛИ СЕ ПРАВЕШЕ НА "ДЕМОКРАТ И ЛИБЕРАЛ"....СЕГА ДА ИМ ГЛЕДА СЕИРА И СЪРБА ПОПАРАТА...

73

Анонимен

преди 2 години

Ехе, още колко договорки не знаеш и тепърва ще ги научиш...

72

П.К. инк.

преди 2 години

До ..бре , не бре... Не ми е много ясно тия що слагат звездички дето не им е мястото. Нали, уж сме за "свободното слово"?

71

JVS

преди 2 години

До КОФТИАко Нинова се поддаде на мерака се съюзява с тия *** на Радеф,добро не е чака!Жалко че мнозина се поддДоха на мерака да ликвидират Борисоф,Методиев чрез Тадеф който не е нещо по различно от тоя криминален субект Борисоф!

70

П.К. инк.

преди 2 години

Тя, другарката Нинова, която още от разграбването и разрушаването на големите Външно Търговски Дружества, създадени от труда и парите на всички трудови българи...сега искала правителство, което да се бори със задкулисието??? Та тя е възпитана, изградена и действаща именно в задкулисието и работеща и сега в задкулисието?!?

69

you

преди 2 години

Айде стига с тоя ГЕРБ.Те не са на власт повече от половин година,а все гербаджии ви виновни.За тока,водата,парното,газа,горивото и тн. и т.н кой е виновен?Сигурно пак Борисов.Ами не е той.Виновни са некадърните хора които упраляват държавата от април насам.А тая Корнелия нали беше подала оставка.Тя същата като Борката Михайловски.Подаваме оставка ,ама пак лидер и президент.Забавно е с тия некадърници.

68

Анонимен

преди 2 години

Предлагаме патриота да председател на. НС ,тях ги изолираха напълно

67

от цирка

преди 2 години

мая общата и импексова що не се съберат и да си направят партия ВЕНЕ-вечно недоволни ?

66

брей ,бре !?

преди 2 години

До ..бре , не бре...Ами защо не глсувахте , защото пресякоха парите за купуването на гласовете ли ? Стана ясно как герб са печелили до сега всички избори ...

65

КОФТИ

преди 2 години

Най-стршен е ВЪТРЕШНИЯТ враг , Нинова е този в БСП !Интересното е че от герб защитават Нинова , що ли ???

64

и още по-важното

преди 2 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа... Кирчо и Кокорчо много точно НАКОКОРЧИХА герб , И ''вожда'' им .

63

питане !

преди 2 години

До ЛОША--ДОБРА...А Бойко , кЪФ е ?Айде де !

62

ЛОША--ДОБРА...

преди 2 години

...КОРНИ СИ Е СЪВРЕМЕННА СОЦИАЛИСТКА ...ХА,ХА,ХААА...НИТО Е НАВЛЯК ОТВЪН!

61

Аз

преди 2 години

Далавераджииииика

60

Анонимен

преди 2 години

Много е печена!Ако тя стане премиер за нула време ще ни оправи!

59

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Нинова ше раздава картите на Кирчо и Кокорчо ....ако искат да са на власт!Друг път --няма!!!----НИНОВА ЩЕ НАРЕДИ САМО СВОИ ХОРА В ДЕПУТАТСКИТЕ ЛИСТИ НА БСП..ТЯ ...ХИЧ НЕ Е ГЛУПАВА---ЗНАЕ КАК!

58

аман

преди 2 години

Стига сте крещяли,бе!Малки букви нямате ли!?С тия крясъци само доказвате,че сте комплексари!!!

57

СМЕХ...

преди 2 години

НИНОВА ЩЕ ПОДКРЕПИ ПППП, НО .....КИРЧО И КОКОРЧО , ЩЕ ТРЕБВА МНОГО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НЕЯ.....ЗАЩОТО СА АДЖАМИИ В ПОЛИТИКАТА И СА САМО "КЛАКЬОРИ" НА РАДЕВ....НИЩО ПОВЕЧЕ!