66

Анонимен

преди 2 години

До Сметки ; За един месец 600 лв на ток за отопление и останалите елуреди- може , ама за 5 месеца - еха ?! И то на 120 квадрата ? Май си свикнал да говориш на канарчето у вас ? Всъщност -може,ако си се сгушил в кухничката 2 на 2,50 м ...

65

Вила

преди 2 години

Вие шегувате ли се?! Хората на студено седят цяла зима, вие ще обяснявате да не е прекалено топло зимата за да се пести от отопление...Просто виждам една огромна пропаст между народа и вас.

64

ЕС

преди 2 години

Сега е времето да кажат че "Българина обича да надува радиатора до 18-19 градуса и затова е скъпо. А на запад седят на 12 градуса и затова са богати." Което е абсолютна ЛЪЖА. Имам приятели (не Българи) в Западна Европа. В тях под 24-25 градуса температурата не пада. И пак са богати.

63

сметки

преди 2 години

За 5-те зимни месеца плащаме около 600лв. за ток, вкл. с консумацията и на другите домакински ел. уреди. Ползваме два климатика - 24ка и 12ка за 120 кв.м.. С дърва, като гледам излиза в пъти по-скъпо, защо тогава с тях се топлят!?!?

62

Анонимен

преди 2 години

Аз се обличам повечко, температурата в нас е 15С. Ако ми е много студено включвам за час - два климатика. Няма много смисъл да отоплявам апартамент в който се прибирам само за да спя вечер.

61

nimportequi

преди 2 години

Те да вдигнат още малко тока и ще останем без гори. Да им таковам тогава и зелените сделки.

60

Иво

преди 2 години

Българинът си е дърводелец от край време

59

дедо

преди 2 години

Екология е най-тъпата дума на света.И аз бих карал Тесла и се топлил на слънчеви колектори и водорд,обаче като нема кинти кинти жулим на *** и гуми в печката. И колата е 83-ти набор дизеляк пуши като кюнец на 200 метра. Ако бех еко-зелен НОрвежец щех да да си карам елактриката и чики-рики! Ама не.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Експерта взима хиляди левове на месец за да ни учи как да ползваме радиатора" напълно съм съгласен. Ако имаше по-достъпен източник на енергия - всички щяхме да ползваме него.Лично на мен газификацията ще ми стреува 6-7 хил. лв. като сметката ми няма да е по-ниска от тази на твърдо гориво или към сметката, която плащам сега, трябва да прибавям по една минимална заплата в следващите 10г. Изолация, дограма са ефективни ама ако си в апартамент и се топлите всички в блока.

57

дедо

преди 2 години

Ако разполагам с 5 бона на месец,бих се толплил и на газ...

56

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Я малко факти1кубик дърва в момента е 100лв.За 80кв. на сезон 12куб.Значи 1200лв./м.05.2020г.90лв/Парно в София 80кв./Младост/ 960лв. Цените са за сезон 2020-2021г.Някой да е видял нещо полезно и приятно за джоба от турски поток?Сега 10 кг.бутилка газ -26лв. Що ревете?Кой подписа договорите с Газпром? Кирил Петков или героя от Банкя?

55

Анонимен

преди 2 години

Истинските българи отдавна ги няма покрай анадолските граници. В гетото е нормално да живеят в мизерия и ***.

54

европеец

преди 2 години

Че с какво да се отоплява.В памтивека в пещерите нали с дърва са се отоплявали.

53

До 52

преди 2 години

"Дървефикация!Дървефикация! Би казал Ленин!Ако го бяха спасили да не умре от сифилис!"_____ Жената на стар болшевик се разболяла и тръгнала на умирачка. Болшевикът я завел на лекар. Докторът попитал колко често правят секс. - Отдавна не правим, казал болшевикът. - Ами опитай, може да я спасиш от смърт! - Прибрал си я човекът вкъщи, нае*ал я за последно и о, чудо! Тя скочила и му направила чай! А той седи, плаче и мисли: ако го знаех това преди време, другарят Ленин щеше да е още жив...

52

До 56

преди 2 години

Баба ти не е човек, от който някой може нещо да научи със сигурност. Вместо да гледаш едно време о баба ти с примитивните й привички и ценности, гледай днес, че от гледане на бабите сме последна дупка на кавала в ЕС.

51

Анонимен

преди 2 години

И аз съм за дървата въпреки че си има недостатъци -трябва да се занимаваш да я палиш ,чистиш а и се опушват малко или много стаите .

50

Анонимен

преди 2 години

Щом искаш да живееш като баба ти.

49

Анонимен

преди 2 години

турчинът или р0мът?? Или то стана едно и също вече?!

48

Анонимен

преди 2 години

Едно време баба ми, само на газ и климатик се е гряла зимата, дърва не беше виждала, сега какво им стана на хората, че минаха на дърва, не ми е ясно. Добре че дойде великия зелен шаман Людмил Костадинов, да ни обясни как трябва да мръзнем и да плащаме повече - нека благодарим на този мегаум, че ни посочи правия път.

47

Анонимен

преди 2 години

Друго си е да бумти печката , нито климатици нито парно нито термопомпи момпи и газове не могат да се мерят с нея