21

Анонимен

преди 2 години

Мутри вън, съд и затвор! ЕдноПръстовоЧело!

20

Хиляди туристи?!?

преди 2 години

Каква е тази туристическа дестинация с хиляди туристи на ден. Я подскажи къде изобщо се намира. А ако го намеря на картата мога ли да дойда там да се ваксинирам, че при нас не дават ваучер. И затова не съм се ваксинирал. Не си избрахме такъв кмет. Нашия нищо не дава.

19

Анонимен

преди 2 години

Стига рева бе, който иска ще се ваксне ама по умните ще пропуснат.

18

Правилно

преди 2 години

Забърдо е село известно с интелигентните си хора. Трима нобелови лауреата са се пръкнали от там, да не говорим че във всяка къща има поне професор, всяка махала по няколко академика.

17

Анонимен

преди 2 години

Крадливите кметове започнаха да раздават пачки ,от къде бря ,или че повярваме че да от икономии или дарения )

16

Свети Петър ризорт

преди 2 години

Ама почивката е при Свети Петър! Дано бабите да не са толкова наивни да се отровят зорлем.

15

Анонимен

преди 2 години

Е то на село си си на почивка къде ще ходят на почивка

14

Анонимен

преди 2 години

До 25 Дай да видим твоята.

13

Iordan Ivanov douser

преди 2 години

ЗАРАЗАТА НАЙ ЛЕСНО СЕ развива в мифки вкл в болници и в кухни.Ползвайте за дезинфекция и готварска сол..ПЕРЕТЕ СИ ДРЕХИТЕ ПРИ ТЕМПЕРАТУРИ НАД 60 Градуса по Целзий.ПОставяйте и готварска сол в прането ..След завръщане в къщи ползвайте за дезинфекция на устата УИСКИ. Качествена ракия,Коняк,Ром.. ЗАдължително след посещение на зъболекар и поликлиника..Лично предупредих преди години за риск от чумна диверсия..ПОмага и дезинфекция с олио..сутрин на гладно..

12

Да

преди 2 години

Да му кажеш евалла на тоя кмет, ако е убедил хората да се ваксинират без подкупване, но като кученца да ги примамваш, цинизъм.Между другото откъде идват парите за ваучери?

11

Кольо

преди 2 години

E не звучи ли съмнително, да ти предлагат подаръци за да си здрав? Точно като кредитите. Направо ги подаряват, гонят те да ти дадат пари, а после се озъбваш яко.

10

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Много да се внимава ..Тестове на преболедували подават че НЕ СА БЕЗОПАСНИ - НАПРОТИВ. Освен проблеми в телата /тлеещ Ковид,Скрит Ковид... имат ЗАРАЗЕНИ Автомобили вкл вентилационно отоплителни системи. Седалки,лични телефони,таблети,дрехи..Подобни проблеми носят и Ваксинираните ... Вижте как изхвърля опасно заразни мутанти от устата Ангел Кунчев на видео репортажи при среща с учители../имал тогава две дози ваксини..

9

Анонимен

преди 2 години

С чий пари бе кмете ?

8

Антиислям

преди 2 години

Черпоков, стаа квадратна глъвъ кат черният камък Кааба в Мека... ;))) Както едно време, така и сега, не всички забърдовци са с кофти ген като теб и не искат да приемат исляма... Ваксането днес, е като да приемеш исляма, тогава... Поради неуспехът ти в ислямизацията, подай оставка! Оставка, Черпоков! Некадърен си!

7

Това

преди 2 години

е корупция!

6

Асан

преди 2 години

Яжте и пийте кметя плаща :)))

5

Сигурен начин

преди 2 години

Отлична кампания с един куршум три заека уцелват. 1 боцкане, 2 заразяване на почивка 3 пари за бизнеса с почивки.

4

Анонимен

преди 2 години

Истинско герберско управление и идеал - ***, но за сметка на това и невероятно нагъл

3

Анонимен

преди 2 години

И тоя е сбъркан по цялата тиква къде пишат, че ще им вкарат чипове? Хората виждат, че ваксините предпазват евентуално от летален изход, но не предпазват от новите мутации.

2

Анонимен

преди 2 години

Значи с държавни пари ще пълним частните хотели. Да не мислите ,че ваучерите ще ги плати от джоба си?