22

Питанката

преди 2 години

А защо на мен държавата ми иска акт 16, като за нея не важи?

21

Анонимен

преди 2 години

До пак пестите инфо Нешо не си разбрал. ТОЗИ участък НИКОГА не се е водил магистрала. Това не значи, че няма магистрала "Струма".

20

Притеснен

преди 2 години

Ами сега? Ромските къщи във Войводиново, дето ДС Шкембе войводата ги бутна, и те нямаха... Гелето сега ще итоде ли да бута магистралата?

19

аз

преди 2 години

Гарантирано от ПП ГРОБ!

18

Анонимен

преди 2 години

Има 6 месечно забавяне по ремонта на маркировката благодарение на "реорганизациите" извършвани от Комитова и антуража и. Така че да бъде така любезна всички искове да бъдат поети от нея и нейните хора. Изобщо от служебните!!!

17

dakotabg

преди 2 години

И акт 16,е като лиценза на автобуса...

16

Анонимен

преди 2 години

Оппаааааа. СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ още една от лъжите, с която умните и красивите заграбиха властта? Спомняте ли си обвиненията на същата Комитова към Борисов, че се строяли участъци преди "да са завършили всички процедури по отчуждаване" и как това не било "целесъобразно"? ДругарЕ, ето ЗАТОВА Борисов строеше И по този начин: защото в милата ни родина, ако чакаш на "българина", същия този ще гази в кал по селския път, а магистрала ще види на кукуво лято! Нищо, важното е, че няма ГЕРБ, нали? :)))

15

пак пестите инфо

преди 2 години

Две фирми с един собственик отговаряли за пътната маркировка и знаците поСтрума.Става дума за обществена поръчка, която е възложена от Автомагистрали"по метода ин хаус,превърнал се в изключително порочна,но иначе законна практика.Това стана ясно от брифинг на MРРБ.Разрешението за строеж на "Струма" е за реконструкция на път Е-79.Не е нито за скоростен път, нито за автомагистрала.В един момент бавно във времето този проект започва да се нарича така,но никога не е бил проектиран по този начин

14

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ВРЕМЕ Е РАДЕВ И ЯНЕВ ДА ПОСЕТЯТ ЯНУКОВИЧ И ДА ОСТАНАТ ПРИ НЕГО.

13

бай боце

преди 2 години

До Бат БойкоСТАНИШЕВ!?!?!?!АЗ ПУСКАМ МАГИСТРАЛИ!!!!!!!!!!Станишев нищо не е пуснал!!!!!!!!!!

12

Поручик Ржевски

преди 2 години

Търсенето на теле под вола продължава. Магистралата е перфектна - гладка без дупки, с маркировка, с мантинели. Милиони камиони са минали оттам без да катастрофират, моля престанете с тези глупости за магистралата. Ако имаше акт 16 нямаше да катастрофира. Дори и една смотана магистрала не може да е виновна сама по себе си. Има си шофьор, той преценява скороста спрямо пътя.

11

чети внимателно

преди 2 години

Мнооого къщи и пристроени етажи са незаконни и ще останат така дълго. Собствениците тарикати ги застраховат напълно законно и получават обезщетение при настъпване на застрахователно събитие. Вие колеги отсядате Лятото в такива. Ако стане злополука със човешки жертви, кой, кой е виновен?!

10

а леле

преди 2 години

До werfwref Мантинелата какво общо има с акт 16?Все едно ,на новострояща се сграда да сложат прозорци,и да не е пусната с акт16 поради хиляди причини,и г.ти гейберско изчадие,да пташ как така има прозорци ама няма акт 16!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Беззаконието в държавата е много преди ГЕРБ, но гербавите те го развиха до архибеззаконие.

8

Анонимен

преди 2 години

с тази Комитова скоро ще затворим всички магистрали за 4 години.

7

werfwref

преди 2 години

е как хем няма акт 16, хем мантинелата е от 2007-та?!!!

6

Бат Бойко

преди 2 години

При това положение Комитова да я затваря! МВР на Рашков да глоби всички които пътуват по нея. Изобщо да пуснат багерите и да я изчегъркат. Нищо че Станишев я строи и откри.

5

Анонимен

преди 2 години

и що се отхвърля терористичен акт, нали уж имахме пиро експерти да разкрият този лумнал огън от какво е.

4

Анонимен

преди 2 години

това го знаем още от първия ден. А и за безопастноста няма значение. Комитова пак се събуди от летаргичен сън.

3

Анонимен

преди 2 години

Е и като е без документ по-опасна ли е? Сами си слагаме таралеж в гащите, кажете им на тия че шофьора е виновен, нема им плащаме милиони по делата.