42

Холиуудски Продуцент

преди 2 години

Филмът, който гледате е ЛовциНаДухове-Наследство, пардон, обърках се, БоТикВун-Наследство!

41

Анонимен

преди 2 години

Аз ползвам този път вече 14 години.Не знам сега аз ли съм в нарушение ,че ползвам незаконен път или някой друг е в нарушение ,че ми е прибирал пари за винетка за незаконен път.И ако е незаконен,как може да си върна парите ,които съм дал за винетки?И като е незконен и се движим в частен имот,този частен собственик ,може ли да ме съди,че се движа в неговата нива,на която държавата незаконно е сложила асвалт?

40

aa1830

преди 2 години

Този път няма габарит на магистрала - когато архитект коментира от пътно строителство. Ало лелкоoooo - габарита си е точно за магистрала. Наклони и завои - там е по-сложно малко и е спорно за тази отсечка от Струма. А обяснението е маркировката се обновява периодично какво знави - 6 месеца иа има 6 месеца я няма. Така ли се разбира. Маркировката трябва да се обновява тогава когато има нужда, така че винаги да е читава!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 340 "Не мога да повярвам - значи в БГ имало и магистрали, които не са строени от Банкянския похотливец и крадец." Да повторим за неразбралите, това НЕ Е, и НИКОГА НЕ Е БИЛО магистрала.

38

Анонимен

преди 2 години

До До 21/34 "Ами нали това се казва, уе умник - пътят не отговаря на изискванията за магистрала и не е логично да има ограничение 120, вместо 90!" Настилката позволява скорост от 120 километра, дори любимата ти Комитова го е потвърдила. Сега се сучат защо е трябвало да бъде по-ниска скоростта, но това е поредното политическо упражнение. Аз само казах, че си измисляш, че официално това някога се е водело магистрала. Такова нещо няма.

37

Кво значат борисовци

преди 2 години

и неборисовци, като няма реформи?!Европейски реформи, за да заживеете почти като европейци...

36

Анонимен

преди 2 години

Бахов няма ли да направи репортаж за незаконния път ,който се ползва вече над 14 години?

35

Анонимен

преди 2 години

възмущава

34

Анонимен

преди 2 години

Магистралата не може да получи акт 16 от Чалгария, защото земята принадлежи на суверенната държава Пиринска Македония. Пиринска Македония е чак до Банкя. Фатмашката военна окупация на Чалгария над тази земя е нелегитимна.

33

Анонимен

преди 2 години

До чекмеджан Поста ти е отражение на целия черен пиар на ДС: нито "герберски" фирмички са построили проблемния участък, нито има липсваща маркировка, както твърдяхте кутевчетата. Оказа се, че герб са си свършили работата, маркировка има, има и издадени предписания за изграждане наново на въпросния участък. Което е трябвало да стане през управлението на Радев и неговото правителство. И не е свършено. Та, защото такъв "принципен" другар като теб не се възмощава от Радев и неговите министри? М?

32

Всяко чудо за 3 дни!

преди 2 години

А как скачахте да разбиете държавата за богат живот, по американски. Ще живеете в резервати като местните индиaнци. Там и да имате акт16 - все тая!

31

До 21

преди 2 години

Ами нали това се казва, уе умник - пътят не отговаря на изискванията за магистрала и не е логично да има ограничение 120, вместо 90! Но на Боко по-важно му беше да обикаля с джипката и да се хвали колко много бил построил. Трагедия е почти всичко "изградено" от тоя профан. И за съжаление понякога умират и хора заради задоволяване на егото на един самозабравил се ***.

30

Анонимен

преди 2 години

От 2007 година до сега са точно 14 години.Този път се ползва незаконно.По-голям абсурд не бях чувал.А Бахов къде е?

29

Анонимен

преди 2 години

На кратко АПИ и фирмите и попдизпълнители са за бесене."Към датата на катастрофата обаче има подновена само осева линия и има 6-месечно забавяне на подновяването на маркировката", добави Комитова. Демек няма проблеми всичко е точно.

28

Браво

преди 2 години

Тази новина беше новина преди 10 години. Всеизвестен факт е това.

27

Анонимен

преди 2 години

Този случай е отражение на положението в Македония и България.Показва точно какво е положението във всичко и в двете държави.Да си жив в двете държави е равно на спечелен джакпот от тотото.Много е странно ,как не сме мигрирали всички на 100%.Да оставим тук мафиотите да живеят сами.

26

чекмеджан

преди 2 години

Герберските фирмички пак се усвоили едни пари, теглили една осова с латекс, колкото да не без нищо. Боднали няколко знака за скорост и всичко е точно. Работата е свършена, парите са усвоени и дадени където трябва.

25

БАНко

преди 2 години

ХЕЙ СЕЛЯНИНО ОТ БАНКЯ , ЗАТРИ ДВАНАДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРИЯ !!! ЗАТВОР ТИКВО СКАПАНА !!!

24

Сезона на Тиквите е!

преди 2 години

Вместо да се търкалят тикви по улиците, всеки ден даваме жертви за нищо...

23

Алекс

преди 2 години

Пътят не е причина за трагедията.За съжаление има шофьори,които не осъзнават каква огромна отговорност носят за живота и здравето на пътниците.Случаят е такъв.