12

Agent

преди 2 години

Да избягваме токсичните хора пък да прощаваме.По скоро добавям изморителите и ненормалниците да им се даде тотален игнор.Иначе спасение няма.

11

Анонимен

преди 2 години

Брато ти виждал ли си Далай Лама?? Не майна, само куче съм виждал да лай..

10

Juls

преди 2 години

Това което живо ме интересува, ваксиниран ли е Далай Лама и имали валиден зелен сертификат, също ако да, смята ли да си направи бустерна доза или вече си е направил. И последен въпрос нос ли маска наобществени места и дезинфекцира ли си редовно ръцете

9

Deep Zone

преди 2 години

Брр, то това е най-трудното- да намериш в себе си моралната сила да простиш на човек, който ти е причинил големи страдания. Защото в неговите вени пак тече кръв като твоята. В една от любимите ми части на "Убийствен пъзел" е разгледано точно това- убиват детето на главния герой и той трябва да мине серия от изпитания, включително да изгори играчките на сина си, за да спаси хората, които са виновни за смъртта му. Само прошката може да те издигне!

8

Брр

преди 2 години

Ако ти простиш на някой, който е направил твърде голямо престъпление - как той ще разбере, че това е лошо и не бива да го прави повече? Ако прощаваме на престъпниците - защо да има непрестъпници, те по- гл.уппави ли са???

7

Ц

преди 2 години

Ако не се срещаш с неприятни хора и не израстваш от взаимодейтвието си с тях - как изобщо ще се развиваш??? Много лесно не е на хубаво.:) Тоест - уроците се учат от трудното.

6

И още 10

преди 2 години

Свързани с неправилно търкуване на Кама-сутра и Дхарма-правачана-сутра.

5

Оджата от рибново

преди 2 години

Ким сян лалай - балалай? Ислям, шериат, подчиняване, няма рай за неверници!

4

Асан

преди 2 години

Koй тоз Лалай Дама :)))

3

Талибан Ер-джолан

преди 2 години

Далай - Далай, колко да лай ?! Нищо ново под слънцето! То и аз лая, ама стадото зе да вий от глад.!.

2

Оптимист

преди 2 години

Далай Лама - суперстар! Само дето китайците вече правят магистрали и скоростни влакове до Тибет. Скоро Ламата ще е екзотична подробност от една от многото китайски провинции, които процъфтяват.

1

браво

преди 2 години

на 50 г. и аз ще разкрия щастливите неща