56

Руский фигурант

преди 2 години

Поредната жертва на успешното управление на рундьо и премиера кирил петкофф лъжлиото

55

Анонимен

преди 2 години

Стига ревахте. Който го е страх, да се ваксинира. Останалите са си поели риска и да не реват като има затруднения.

54

Анонимен

преди 2 години

Значи, ако те возят насам натам с линейната и не те настанят в болница, медиците са си свършили работата. Пази Боже.

53

Анонимен

преди 2 години

Аде гробаво-ковидският тролаж от трите писача пак заработвал - пак се опитвате левашки да настройвате хората против тези, които не желаят да експериментират върху себе си с инжекцийки. И няма как да ви се получи. Издънихте се изначално, нищо логично няма в писанията ви. Що набодените се плашат от ненабодени? Що набодените са заразни, боледуват и умират? И защо при това положение им се позволи с месеци да носят зарази? Цялата пландемия издиша. Пландемиците говорят ивършат само алогични неща.

52

Анонимен

преди 2 години

Тази катя от спешната понощ е единствения човек на земята, който е по-нагъл от бабишкера янка такева на учителския синдикат. Да ореброим ли в колко случаи спешната помощ са направили всичко изискуемо, но хората са умрели? Това са 99.9 процента от нейните изявления. Тази жена трябва не просто да е уволнена, а да върне заплатата си за всички години като говорител! Срам за родителите си!

51

Видинлия

преди 2 години

Аз пък си имам европейска здравна застраховка в тогедър и като ме хвана короната имах придружител от Тогедър, който веднага ме уреди в токуда, лекуваха ме с моноклонални антитела и платих 0лв за всичко, защото съм ЗАСТРАХОВАН. На мои познати в същата болница им казаха няма легла, познайте защо ;) Ама байган ю има пари за цигари и рикия, но няма пари да си застрахова собственото ЗДРАВЕ.

50

Анонимен

преди 2 години

Да, този и много други случаи трябва да видят на съвестта на антиваксърите, които заради глупостта си са препълнили болниците и тежат на бюджета. Щото лечението с ремдесивир е 3-5 к на безмозъчен антиваксър.

49

България е малка и

преди 2 години

зловид дебне отвсякъде!

48

Анонимен

преди 2 години

Първо, това че е с отрицателн тест не значи, че не е ковид2. за две години имаме 50 000 такива случаи (нарича се излишна смъртност) - не знам какво се шуми специално за тоя 3. в страните с 80 процента ваксинирани бройките се делят на десет - у нас щеше да има 10 случая на ден, вместо 100 и 700 човека в болниците, вместо 7000Нямаше да има такива случаи на хора, които могат да бъдат спасени, ако имаше място в болницитеМа май пак не схващате?

47

Анонимен

преди 2 години

Еми това е, заради безмозучните антиваксъри няма места в болниците и хората умират. Ама как да набиеш акъл на нещо с две мозъчни клетки.

46

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо до 14На една колежка, дъщеря й работи в ковид отлението на александровка. Просто им е забранено да говорят, иначе си губят работата на момента. Отделението е пълно с 90% ваксинирани, драги ми смехуpко. И точно те умират а не НЕваксинираните. Но медиите друго казват, белите престилки също. И пак казвам защо - ще си загубят работата. ------------- тия съм ги чувал, на една колежка дъщеря й, на един познат на приятеля му първи братовчед. Забранено им било да говорят??? Къде живеете

45

Ех тея пациенти, бее

преди 2 години

Все агресивни срещу милити и добри лекари! Лелелелеле, да се неначудиш на този земен рай в тази страна! Всички врещят когато някой разкаже истината за отношението на лекарите...но после само попада в същата ситуация! Трябва да има задължение лекарят да се държи овешки с хората! Малко човещинка, една добра дума, успокоение! И никой няма да ги бие! Бият ги, защото се държат като видиотени нищоставащи!

44

Мислещ

преди 2 години

До автора на статията Хубаво ще бъде да се научите първо да пишете статии и да разбирате какво пишетеи за кого пишете ,ако знаете на кого служите ще се срамувате от себе си.Като заключение на статията до това положение се стигна в резултат от 30 годишна реформа в здравеопазването и превръщането на медицината в бизнес ?това си същински геноцид но кой го е планирал да ли не са същите който държат медиите включително и този сайт, мисля че знаете отговора

43

Анонимен

преди 2 години

Звъниш на РЗИ час два, вдигат телефона и ти казват, защо? Обадете се в районното за излизане на ковид под карантина. Ок. ВОдя пациента пред дкц-то-стои отпред с 38 градуса темп и чадър да чака за една снимка два часа. Ако това са мерките и всичко под контрол. жална на майка, които нямат връзки.

42

Анонимен

преди 2 години

Ромите се държат по този начин с медицинските специалисти , да! От друга страна, ако не бяха всички отделения направени за ковид, заради неваксинираните ***, щеше да има места за пациентите с други болести. Сега всичко е ковид , и всичко е за ковид пациентите.

41

Анонимен

преди 2 години

До до 14На една колежка, дъщеря й работи в ковид отлението на александровка. Просто им е забранено да говорят, иначе си губят работата на момента. Отделението е пълно с 90% ваксинирани, драги ми смехуpко. И точно те умират а не НЕваксинираните. Но медиите друго казват, белите престилки също. И пак казвам защо - ще си загубят работата.

40

До 39

преди 2 години

НЕ са роми!

39

Брр

преди 2 години

ГРЕШНА ДИАГНОЗА! ИНФАРКТ! Той дава понякога странни оплаквания към стомаха или към гърба!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "То щото ваксинирани в болницата няма, нали! Датеба в плоския!.Има но са прекалено малко на брой, премъдри ми ганюго!:)))))))" - ами това е целта на ваксинирането.. да са прекалено малко на брой хората в болниците.

37

Анонимен

преди 2 години

Кацаров миналата седмица раздаваше едни медали, че са се справили с пандемията, а днес 224 починали!!! Продължаваме подмяната