116

иво

преди 2 години

КАЦАрофф Е ПОТЪНАЛ , ОЧЕВИДНО , В ДЪЛБОКА КОМА ! НИ ВИЖДА , НИ ЧУВА ! ЕЕЕЙ , СЪБУДИ СЕ бЪЛГАРИНООО !

115

Първи

преди 2 години

По смъртност в света сме с рекордни стойности за целият свят. Както по обща, така и в резултат на Ковид. И африканските държави "задминахме"! Не лекарите са виновни, а тези които не искат да се ваксинират. Начело с водача им с двата щама и министъра му дето спря зелените коридори...

114

Анти-ковидфашизъм

преди 2 години

Убиват ги с вредните атибйотици и ИНЖЕКЦИИТЕ.ФАКТ ,ЧЕ ИМАМ 3МА БЛИЗКИ ПОЧИНАЛИ СЛЕД ЛЕКАРСКА НАМЕСА.ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ СА.РАБОТЯТ ЗА СЗО А ТО ИМ ПЛАЩА ПО 25000ЛВ ЗА УБИТ ОТ КОВИД

113

Анонимен

преди 2 години

Нямал е пари за частна болница, а държавните са пълни с ковидаджии и не приемат други болни, затова е и умрял

112

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази глупост да се разкарва пациент по болниците? Първо трябва да се обадят да попитат къде има свободно място и да уведомят болницата че карат пациент и да му се пази мястото, а не да се разкарва насам натам и накрая да се връща в начална точка. Били стресирани, но човека е починал за какъв стрес ми говорят тези. Излиза че за тях стреса да умре пациент е по-малко от това да ги обидят, явно са свикнали и смъртта не ги впечатлява вече.

111

Анонимен

преди 2 години

Резюме: меринджея е разкарвал линейката няколко пъти, в рамките на няколко дена. Като се почувства зле ги вика, като се пооправи ги гони. Накрая на тези от бърза помощ от една страна им им писва, от друга лекарката вижда че има проблем. Товарят *** и се опитват да го настанят в болница, но всички отказват защото съществото не е здравно осигурено. Връщат го в дома му и той заминава към вечните ловни полета. Останалите от племето стават агресивни към без вина виновния екип, и атакуват.

110

Когато си преценяш

преди 2 години

е така. Преценяш и за другите около теб, които нямат достъп до болнична помощ, защото с празната си глава си преценил, че рептилите-конспиратори искат да те поробят с 5Г чип в трътката. Преценяш и за лекарите, дето откачиха и за погребалните агенции, дето просперират. Браво, балканско ***, ти пак си най-умно на света.

109

Хах

преди 2 години

По справка от сайта на НЗОК, аз не виждам къде е претоварването на системата при 24 000 свободни легла? -Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) има сключени договори с лечебни заведения за болнична помощ (ЛЗБП) в цялата страна общо за 48 098 легла за активно лечение към 28 ноември 2021 г. Справка от информационната система на НЗОК показва, че от общия брой договорени легла са заети 23 686; от пациенти с COVID-19 са заети 6655; незаетите легла за активно лечение са 24 412.

108

Стига с тая кихавица

преди 2 години

Егати мисирките, честно. Сутринта писаха,че пациентът бил с пневмония. Сега се оказва, че имал гастритен проблем и трябвало да бъде настанен в гръдна хирургия (!?), последно?Не били компютри а компоти. Ваксарите какво са отворили усти, че трябвало да е ваксиниран, като иде реч за друго нещо. Болниците са пълни, заради "чудесното ни здравеопазване" - а и пътеките по ковид са доста сносни. Все пак от много години сме първи по смъртност, аре не се оправдавайте с кихавицата.

107

Анонимен

преди 2 години

Тук не знам дали се усещате, че Софиямед е частна болница, която не приема пациенти с корона... Повече какво да го разсъждавате, отнемане на лиценза и това е, не може болни от ковид да се лекуват в едни 30-40 болници общо, които да са постоянно претоварени, а 400 здравни заведения да си правят козметични проедурки и да папка яко пара от НЗОК...

106

Бог да ги убие!

преди 2 години

Много невинни души имат на съвестта Радев, Борисов, Кацаров, Мутражджиев.... Да не беше ковид фашизма, едни хора щяха да бъдат приети в болница и нямаше да умирят като кучета. Да не говора за отказани планови операции, и смърт или съсипано здраве поради просрочване... Бог да ги убие!

105

Анонимен

преди 2 години

"...Пациентът отново отказва да бъде хоспитализиран, но въпреки това лекарят го убеждава да постъпи в болница. Така пациентът е приведен в "Александровска..."

104

Анонимен

преди 2 години

Абе болниците пълни в момента заради ковид-пътеката.Все пак три бона на глава са си доста пари.Та заради това кой ще ти лекува болен от бъбреци,сърце,рак и много други заболявания. ........................................... Мен ме лекуваха. Карцином. Само в реанимация бях седмица, после в отделението. Сега редовни контр. прегледи с нужните изследвания. Лекуват, да са живи и здрави.

103

Анонимен

преди 2 години

А бе хора не можете ли да четете. . . . . . . . . . .. . . Няколко дни линейката отново е посещавала дома на починалия пациент. . . . . . . . . . . . . За какво се посещава дом на починал пациент, може ли някой да каже?

102

Анонимен

преди 2 години

ДО 108. Пътеката за ковид пневмония е 1200 лв. От нея в джоба на лекаря влизат 10 лв. Санитарката да си гледа парцала.

101

Анонимен

преди 2 години

"""...Ти въобще разбра ли от какво е бил болен човекът, бе ди билл? Няма нищо общо с ковид. При това не е отказал хоспитализация""" ---------------- Нали жена му 2 пъти е подписала формуляр за отказ от хоспитализация.

100

иво8

преди 2 години

Добре де,за амбриажа Домусчиев как болниците не бяха пълни.За Боко Тиквата и щайката болниците винаги са на разположение.Трепане трябва за властимащите отпадъци.Майка ви ше е.......ба.

99

За демокраДСия чети:

преди 2 години

"Народът въобще не разбира от добродетели; той величае винаги долните хора, хайдуците, развратниците, престъпниците, лъжците, изнудвачите и на такива той поверява своята съдба. Такива избира той за Народното събрание, а на умните, почтените народът се присмива и ги забравя."

98

санитарка

преди 2 години

Абе болниците пълни в момента заради ковид-пътеката.Все пак три бона на глава са си доста пари.Та заради това кой ще ти лекува болен от бъбреци,сърце,рак и много други заболявания.

97

Анонимен

преди 2 години

32 години демокрация и това е .... ----------------- Нали не мислите, че имаме демокрация? Организирана от онези същите, още през 1988 и преврат проведен 1989? Стремим се, но не сме в демокрация още.