16

Анонимен

преди 2 години

Абе от ПП нали твърдяха предизборно, че в България имало добри приходи, инвестиции но просто те били открадвани и затова имало дефицит в бюджета. Хората нали затова гласуваха за вас!! Да спрете кражбите. То да тегли кредити и Бойко можеше.

15

Анонимен

преди 2 години

ганчет0 гласува и работи на обещания, така че нямат свършване

14

Реалист

преди 2 години

До Йордан Цонев. Абсолютни глу.пости си написал, профан. Вземи поне малко се информирай колко от тези 16 млрд бяха изтеглени, за какво бяха предвидени, колко са останали и тогава се плюнчи т ъ п п о по сайтовете.

13

Анонимен

преди 2 години

До Изнервен "Нали Кокорчото твърдеше, че се крадат по 8 млрд годишно? Сега като не се крадат защо ще теглят 4 млрд заеми?" Тепърва ще излизат наяве лъжите с които "почтените" дойдоха на власт.

12

ОП

преди 2 години

След назначаване на свой хора 4-те партий се обединшха в Отлагаме Промяната /ОП/

11

Анонимен

преди 2 години

Чакайте защо да се теглят кредити за да се покрие бюджета?? Нали св. св. Кирил и Асен казаха, че като се спрат кражбите и течовете от хазната ще дойдат изведнъж едни много пари за пенсии, заплати?? Или... Несмятат да спират течовете и кражбите??

10

Гледна точка

преди 2 години

До 5. Хвърляше, защото беше събрал и имаше, глу.пак. А тези само харчат и за няколко месеца вече нямат.

9

Йордан Цонев

преди 2 години

То и баба знае, че готовите пари свършват бързо. Както и, че държавните пари са готови и отдавна съ свършили. За това и правителството на мутрата емитира облигационен заем за 16 милиарда лева. Депутатите от поредното НС ще го изплащат !

8

1

преди 2 години

"представителите на "Продължаваме промяната", БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България"" Как беше: ДБ: Никога няма да се коалираме с БСП. БСП: никога няма да се коалираме с ДБ. ИТН, със статуквото (БСП) не може да има коалиция. ПП: гоним статуквото от управлението (БСП явно не е статукво). И така, сега се разбра кои партийки са в тестето на Кремъл. Липсва само Възраждане, но него си го "пазят" за след 6-8 месеца, когато ДС ще "разпадне" коалицията.

7

Кирчо

преди 2 години

Вярно ли е, че ще произвеждаме ел. автомобили в БГ? Вярно е, но не са автомобили, а колело. И няма да го произвеждаме, а ми го откраднаха.

6

Изнервен

преди 2 години

Ама много рано бе. Те още не са почнали и вече нямат пари. Нали Кокорчото твърдеше, че се крадат по 8 млрд годишно? Сега като не се крадат защо ще теглят 4 млрд заеми?

5

аман от специалисти

преди 2 години

Защо не му го казахте това на бб, когато хвърляше милиони наляво, надясно от джипката, естествено на своите хора.

4

Друг Помнещ

преди 2 години

И затва решихте да напълните ковчежето още от тая година. Надърпахте кредитите до лимита и догонина продължаваме. Идьоти! Осигурете икопомиката, на равете така, че хората да си изкарват честно прехраната и хазната ще е пълна. Ама не ви отърва, нали? Щото трябва някак да го направите, ама не знаете как, па ви е срам и да попитате. Или пък що да се потите, като може да нади лите пачките и просто да ги отнесете. Като от КТБ.

3

.

преди 2 години

Национализация на всичко частно и ще има пари за всички и всичко както беше само до преди 3 десетилетия

2

Ми добре

преди 2 години

Щом това ви е единствения изход - да теглите кредити - ебхвъ в експертите.

1

баааа Пена

преди 2 години

Да ви имам финансовите експерти - как свършват държавните пари, като 30години ни крадът и пак има, и ще има. Всяка година се плащат стотици милиони ддс и данъци и винаги има и ще има за крадене. Не го знам тоя финансов експерт ама не е в час