57

Анонимен

преди 5 месеца

вие гледайте сега на делтата да действат щото в Бг се заразяват от делта дневно повече от колкото са открити за една седмица в ЮАР.

56

Диана

преди 5 месеца

Омикрон има различен ДНК от останалите досега мутации, така че в голяма степен ще действа като различен щам и затова се предполага, че ваксините няма да са ефективни. Фактически, повишавайки имунната защита на тялото, засилвайки на имунитета, ваксините все пак косвено ще влияят на ковид-а, така че и затова и защото не знаем още колко мутации ще се появят, за които ваксината ще работи директно, според мен...

55

Анонимен

преди 5 месеца

Я действат ,я не .Но докато не направят изследвания ,всичконе празни приказки .

54

Анонимен

преди 5 месеца

"Важно е да знаем, че ваксините ще действат при Омикрон.......Ако се окаже, че ваксината не е ефективна при този вариант....." Това е в едно изказване на въпросната "професорка" хем ще действат, хем може да се окаже, че не действат.Какво ни ги цитирите тия капацитети изобщо,тази шизоффреничка?Дето не знае какво иска да каже и тя. Къде са ви изследванията и тестовете, мадам? Вие подлъгвате хората така, ако 1 ваксиниран човек се успокои от казаното и после се окаже друго - вие ли ще сте отговорна?

53

Red pill

преди 5 месеца

Омикорнът е лек. Не се страхувайте от него. Радвайте се, ако дойде тук. Това ще означава, че много хора за малко време ще създадат силен имунитет, без да има сериозна смъртна опасност. След това стадният имунитет няма да е толкова илюзорен. Не слушайте поредните заплахи.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Aман от глупави заглавия с догадки. Никой още нищо не е казал със сигурност, нито още има научни данни. Като излязат данните от изследванията на учените, тогава ще стане ясно. Много от ваксините за други болести имат не много голяма ефективност, но приложени на огромната част от населението, работят.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Тази откъде знае? Да не е правила изследване на ефективността на ваксината? С колко пациента е провела проучването?

50

АТАКИСТ

преди 5 месеца

до Гиб Мелсън ....Трябваше да посегнеш към колана си да го разкопчаваш й внезапно да спреш и да й кажеш: Извинявайте, мадам..вие за кой сертификат говорите?

49

Анонимен

преди 5 месеца

Дозатаааааааа. Дайте ми дозата!

48

Анонимен

преди 5 месеца

Ще видим, бе ще ще видим дали действат. Нали затова сега укспериментираме върху ваксарските кра.туни, за да разберем-че бъди или нема да го бъди. Водим си бИлюжки.

47

ъъъ

преди 5 месеца

Ей, как познавам, бе!

46

Анонимен

преди 5 месеца

Третата доза повишава имунитета, така че сме защитени след четвъртата доза. След като 80% от населението получи петата доза, ограниченията могат да бъдат облекчени, тъй като вирусът ще спре да се разпространява благодарение на шестата доза. Спокойна съм и вярвам, че седмата доза ще реши проблемите ни и няма защо да се страхуваме от осмата доза. Клиничната фаза II на деветата доза потвърждава, че антителата са стабилни след десетата доза.

45

АТАКИСТ AНТИВАКСЪР

преди 5 месеца

до 57 Бил Гейтс и такива скaпаняци като него пък не са лекари и им дреме за хипократовата клетва! Важното е милиарди да се трупат от oвчето ваксърско стадо!

44

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 5 месеца

В Австрия простотията на фашистката хунта се задълбочава. Въвеждат едномесечен затвор за всеки, който откаже да се ваксинира.

43

Антиваксър

преди 5 месеца

до 51 Това го каза също и Мангъров днес!

42

Анонимен

преди 5 месеца

Като знам каква ефективност имат ваксините ми се изправят косите.

41

Пазар за ваксини

преди 5 месеца

"Ако се окаже, че ваксината не е ефективна при този вариант, който имаме, е възможно да има нова ваксина в рамките на 100 дни, друг е въпросът кога ще стигне до всички на пазара, очаква се вирусът още да се променя" ______ Ами докато стигне новата ваксина НА ПАЗАРА (!!!), новият щам ще е там преди нея и пак ще трябва да правите още по-нова, щото току-що направената станала неефективна. И така щам след щам, ваксина след ваксина... Медицината умря заедно със смъртта на Хипократовата клетва.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Благодаря на всички лекари, сестри и санитари, които работят в Ковид звената. Бог здраве да ви дава!

39

Манаго

преди 5 месеца

Власите и експертите продължават да си мислят, че ще убедят обществото да се ваксинира на принципа "абе по-добре от нищо". След 2-3 години ще слушаме приказаката "е поне не навредиха ваксините".

38

Анонимен

преди 5 месеца

Аз съм с 10 бустерни енантат и мастерон вече и малко туринабол!