89

Real

преди 2 години

Като гледам как действат досега :) Затова западна Европа затваря наред. Белгия утре ще обяви затваряне на училища, заведения до 8 вечерта...дискотеките отдавна им хлопнаха кепенците. Да вмъкна само, че те са на 90 % ваксинация и в прав текст. Няма да го чуете по БГ медии обаче.

88

Арети

преди 2 години

Добре, че ВИЭАНТИЙЦИТЕ (гърците) имат малко букви!!! Докато не ги иэброят всичките рептилите няма да мирясат!!!

87

Да , ама не

преди 2 години

2 ваксинации, после беше 3 бустерна доза- сега се оказа ,че не действали и ще трябва ново боцкане- абе вие да ******ти ли ни вземате?!

86

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах, професор/ка по гадателство, хвърляне на зарчета, гледане на карти или кафеутайка е тази? При липса на заразени в България мисля си, май обикновена шарлатанка за скубене на пари!

85

Българин

преди 2 години

ПО ТОЗИ ВЪПРОС СТО МНЕНИЯ КОЯ Е ИСТИНАТА?

84

Алекс

преди 2 години

Ако Омикрон наистина предизвиква по-леко заболяване може да се мине и без ваксина.

83

Щирлиц

преди 2 години

Паричките идват без прекъсване,нали?

82

Косачката

преди 2 години

До Анонимен Който лъже на въже, мдаа, ама с косата действам съм по-бърза

81

Дуда

преди 2 години

До ДианаОди се боцкай, че спреш да чатиш.

80

Кики

преди 2 години

До 2345 Пачките най-вярно показват.

79

Кирил

преди 2 години

Муахахаха как пък го именувахте Омикрон ли Омирон ли, или Умирон все тая. Заврете си инфото къде слънчев лъч не влазя и си го гушкайте О/Уми...рончето !

78

2345

преди 2 години

Значи производителите на "ваксини" обявиха, че не действат, и затова в срок от 100 дни ще направят нови, обаче нашата "специалистка' знае, че деистват, макар и малко по-слабо... На боб ли е гледала? Или на пачките, които и дават от Phiser?

77

Анонимен

преди 2 години

Историята с тия ваксини повтори тази на купуването на апартаменти "на зелено". Нищо ново под слънцето. Тепърва ще го плащаме това и то много скъпо!

76

Анонимен

преди 2 години

До Диана Ваксините създават имунитет към "спайк" протеина, а не към вируса. Към вируса се създава имунитет от клас ваксини с повече протеини, като тази на Чорбанов. Професорката под понятието "намалена ефективност" разбира около 3%.

75

Диана

преди 2 години

До Анонимен85 Имунитета е важен, но е специален - ваксините създават имунитет специално за ковид-а, който явно липсва на много хора след като умряха и продължават да умират ако не са ваксинирани..

74

Тогава

преди 2 години

Е безмислено да се бодем. Тези ваксини са купени в началото на 2021. Не са за Делта и този вариант. Да си ги бие, този който ги е купил и поръчал.

73

Анонимен

преди 2 години

Значи все още нищо не се знае но тя реши че ваксините ще работят срещу новия вариянт/щам въпреки че първите заразени са ваксинирнаи. Ашколсун заслужи си златните алтъни.

72

Анонимен

преди 2 години

От ваксините полза няма, но тя надвишава вредата.? .? Балкан- специалист.

71

Берлин

преди 2 години

В Германия очакват починалите в Коледната седмица. Средно 3-4 седмици след заразата.

70

Анонимен

преди 2 години

Кога ще разберете, че вирусът не се интересува от вашето мнение и полит тактики? Сертификатите са чиста формалност и пазят само от слънце, ако ги ползвате от слънце и вятър, мей би. Днес чух, че щели да им правят подобрения за новите щамове, което значи, че упражнението с ваксите започва отначало. Няма как, ако не лъжат, че има нови варианти. А ако лъжат, още по-зле и за тях и за нас.