8

Анонимен

преди 2 години

Съмнява ме това правителство да изкара до март 2022г.

7

Анонимен

преди 2 години

На БСП/БКП не трябва да се дава и дори един зам. министър, това което се предлага в момента е престъпление, измяна, предателство, върха на корупцията - не съм ходил 1997 година на протести за това. Да и ти мръснико Слави, тогава протестира и пя, но сега бързо забрави. А тези двамата внуци на БКП тогава са били на топличко и чистичко и не са е мърсили много.

6

Анонимен

преди 2 години

До 5, за съжаление Политиките на БСП са отират създаването на ново правителство да не кажа че сами се саботират очевидно е

5

Анонимен

преди 2 години

Правителство ням да има мили избиратели. Щом започнаха с вдигане на данъци е ясно че ще пълнат кацата без дъно без да правят реформи. До тук бяхте господа !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Да се прави правителство с партии които са на 4, 5 и 6 място за сметка с такива на 2 и 3 е притеснително. Много голяма част остават без представителство във управлението по този начин!

3

Гуню

преди 2 години

Разум???????? От червените нищо добро не сме видели, няма и да видим!

2

Анонимен

преди 2 години

Тия докато се пазарят като роми колко народ си отиде без време от най прости болести. Стига се пазарихте а започвайте да променяте законте че с тия кливнични пътеки и пътечки търговските дружества измориха народа.

1

Истукан

преди 2 години

Какво ги интересува народа. Ще гледат техните си интереси. Не съм видял досега правителство, което да работи в интересите на България и народа, нито депутатите се ръководят от интересите на народа. Това отдавна е ясно. Няма нужда да го коментирам.