11

Анонимен

преди 2 години

До 11. Четене с разбиране му е майката. Политизират въпроса в РС Македония, защото сега опозицията както и у нас ще скочи да пита неудобни въпроси, които иначе не би задала. Иска се поемане на политическа отговорност оставки съд и т. н. Същото кото гледаме и при нас. И после когато новите вземат властта, изведнъж забравят какво са питали и го подкарват както предишните до следващата трагедия.

10

Ssss

преди 2 години

Как така 4тия е отпрашил???

9

Анонимен

преди 2 години

Те си го казаха хората - обърсал е едната мантинела, после е завил към другата. И триенето е било достатъчно да даде температура на нафтата да се запали. Имал е и туби с гориво отделно. Каква политика тука има? Все едно аз да си политизирам асансьора баси! Тия макетата са супер злобни, гадни, *** ***. Това са ваши сънарадници, бе безбожници!

8

Инкогнито

преди 2 години

Защо само дребни млади *** се изказват. Без капка морал и много ***.

7

Анонимен

преди 2 години

Излиза,че само тоз автобус си е купил винетки за да мине по магистралата,а другите три са минали по второстепенните селски пътища да не плащат за винетки,а защо се е запалил тоз автобус с такава сила на пожара възникнал за толкоз кратко време от дим забелязан и за изминато малко разстояние около 100 м. колкото цялата мантинела по дължината на отбивката,като възможно от нафтовата печка за отопление на салона от някоя искра от електрокабел прехвърлил се на някоя туба като разлята от удара усетен.

6

4epa

преди 2 години

КАТАСТРОФИЛИЯ Е БИЛ ТРЕТИ - 4ТВАРТИЯ Е МИНАЛ И СПРЯЛ ЗА МАЛКО И Е ОТПРШИЛ С 200 - ЗАЩО ЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Кико

преди 2 години

Ръководещата ръка е Москва! В мътна вода се вади риба!

4

L.

преди 2 години

Тези не разбраха ли, че живеят в про-фашистки режим и в един огромен концлагер?!! Много ясно, че от България ще получават повече информация, защото тук вече някаква демокрация поне има.

3

К.АУНЬЯ ОТ СЕЛО

преди 2 години

НОСИ НА БЪЛГАРИЯ САМО - МРАК, ГЛАД, СМЪРТ....... ОТ ПЪРВИЯ МУ РАБОТЕН ДЕН...

2

Тиква генерал

преди 2 години

Където има гробари и тиквен бостан - всичко се обръща на политика!

1

загрижЕна

преди 2 години

ГлаДният здравен инспектор, дали вече е на работа, нищо не пишете?!