12

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисълът от сертификатите и инжектирането с тези експериментални течности, след като инжектираните умират и се заразяват с вируса точно толкова колкото и от чистите, а също така и инжектираните разнасят вируса. Разликата е само, че инжектираните имат в кръвта си клетки от абортирани човешки бебета, а чистите нямат.

11

Анонимен

преди 2 години

При 40-50 хиляди заразени на всеки ден. Еraти "ваксинита".

10

Анонимен

преди 2 години

Хахахах това да не ви е на Алеко героя да му налагат къде да си носи мускалите :D тез откачалки англичаните са друга категория!

9

Никола

преди 2 години

Ниско интелигентните селяни не ми харесват коментарите, ходете си у село в ТКЗС -то бр

8

Оксиморон

преди 2 години

Не можем да живеем в постоянен локдаун! Така е! Всичко в тази "пандемия" е безумно - получаваш зелена индулгенция с препарат, който не те защитава и си "свободен", сеейки зараза. Купуваш "свобода" - оксиморон. Спасение дебне отвсякъде - от всичко друго може да умреш, но не и от Ковид. Това е забранено! Готови са да те убият с ваксина, но да те спасят от ковид. Дано ваксинираните си отворят очите най-накрая, защото те поддържат жива тази идиотия. Без тях малките менгеленца са загубени!

7

Никола

преди 2 години

Ниско интелигентните не се ваксинират

6

Хм?

преди 2 години

Е , как бе? Нали утре в Англия почваме пак да носим маски , как да няма ограничения. Ами за тези които летят, пак има тестове и изолация.

5

Никола

преди 2 години

Само селяните selianite не се ваксинират

4

Анонимен

преди 2 години

Бла, бла, бла,бла. Ето вижте Джон е с трета бустерна доза и се чуства сравнително добре. Гражданите общуват заедно и почни всичко е наред. Бла, бла,бла. Е да де, ама аз нямам нито една ваксина, нито притежавам смърделия ви сертификат, и не съм спрял да живея.

3

Анонимен

преди 2 години

Е англичаните са луди наложете им ограничения и гледайте какво ще стане ;)

2

xaxsasб

преди 2 години

Да щото на Англия казаха кратко и ясно. Няма повече икономиката да страда на гърба на неваксинираните. Който иска да се ваксинира, който не иска негова си работа. Тук ограниченията са от друго естество все пак сме малка държава колония на онези, които ни продаваха илюзии за богатства близо 30 години.

1

Анонимен

преди 2 години

Поредното стилизирано украсено с епитети и описания романче. Няма да се ваксинираме!