92

Parallax

преди 2 години

До Iv Вярно. Никакви ограничения НЕ са отпаднали, а даже стават по-строги. В автобус не можеш се промъкна без маска. Шофьорът те гони, или ако си типигьоз и стоиш в дабъл декъра, пасажерите те изхвърлят, че може и някой кютек да изядеш на изпроводяк. В DLR също ти правят забележка и те гледат на кръв. Във влаковете извън Лондон маските са абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, а също и при посещение на големи магазини от рода на ASDA, WaitRose, M&S, Morrison и други супер маркети.

91

Анонимен

преди 2 години

Ами браво! Не искат гилотина управляващите им :D

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129 И ТИ ЩЕ ДОСТИГНЕШ ТЯХНАТА ВЪЗРАСТ. И НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ СТАРЦИТЕ СА РАБОТИЛИ ПО 40 И КУСУР ГОДИНИ И СА ВНАСЯЛИ ОСИГУРОВКИ. КЪДЕ СА ОСИГУРОВКИТЕ ИМ МОЖЕШ ЛИ ДА ОТГОВОРИШ ТА СЕ ПЕНИШ, ЧЕ ТИ ИЗДЪРЖАШ НЕЩАСТНИТЕ СТАРЦИ. ТЕ ЗАБРАВЯЙ БОГ БАВИ НО НЕ ЗАБРАВЯ. ВЗЕМИ СИ ДУМИТЕ ОБРАТНО.

89

Анонимен

преди 2 години

До ОхаКой ти каза? Къде го прочете? В новините за времето ли? Ако имаш предвид снега, да изненада ни.

88

Iv

преди 2 години

Тази сутрин получих мейл от Transport For London, с което ми напомнят, че от днес маските в градския транспорт са задължителни. Отварям Днес.бг и чета, че ограниченията са отпаднали. А сега, де :)

87

Dd

преди 2 години

Поредното замазване на очите...Холандците септември разпуснаха всички мерки също и ноември вече са пред локдаун,болниците са на края на силите си,а маските и куп още мерки се върнаха. Само защо подвеждат хората...Официално ваксината пази между 60и90% от разболяване,а доказан ефект (уж) е че предпазва от тежко протичане на болестта.

86

Анонимен

преди 2 години

Като прочетете Дойче Веле и бегайте бързо. По долен източник на информация няма на този свят.

85

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 130___Мда, аз съм ваксиниран и съм озлобен...към продължаващите мерки за ограничаване !!!___Напълно съсм съгласен с Клайв Буут от статията - "Не можем да живеем в постоянен локдаун", затова, който иска се ваксинира, който не иска - НЕ, и толкова !!!___Който оцелеле, оцелее !!!

84

Анонимен

преди 2 години

Дъртаците чакащи на пенсия им дреме дали другите ще имат работа или не. Треперят за мизерния си остатък от живота си сякаш не са се наживели въпреки че са с по двеста болести и не им е много забавен живота

83

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Яко "Секс Пистълс" и "Експлойтед" ! Тотално безграничен в Англия. И да пуснат тигровете и лавовете из Бъкингамският вредилник.Само ЦСКА и Селтик!

82

Анонимен

преди 2 години

Не можем да живеем в постоянен локдаун. Трябва да стиснем зъби и да продължим, казва той.----------========---------Някои стискат със зъби тръбата за интубация.

81

Анонимен

преди 2 години

И така докога - две седмици ще изкарат ли на свобода?

80

Харис

преди 2 години

Не знам за мерките, но хора без ваксина, особенно в здравни и социални сфери няма да могат да работят след февруари-март . Та Толкова за липсата на мерки, фашизма ще си стане!

79

Ясъмкон

преди 2 години

Майко мила тая куха лейка журналистката какво глупости пише. Какви мерки е имало и какви са отпаднали? Само да ви кажа за острова. Влизаш някъде и казваш аз съм изключение от носенето на маска и те нямат право да те питат защо. Какви мерки какви маски какви 5лв. Всеки тук си прави каквото си иска.

78

Хахаххахаххаха

преди 2 години

СЗО казва, че не знае колко евентуално е опасен. ОБАЧЕ Дойче Зеле казва, че много е опасен! Каква пародия на журналистика!

77

Diabolo

преди 2 години

Не са отпаднали никакви ограничения, стига сте манипулирали хората!

76

Анонимен

преди 2 години

Това живот ли е? Ваксиниран с три дози и пак живееш в страх. Ако им предложиш четвърта с готовност ще се съгласят. Драги мои, ако ви боли глава и пиете един аналгин, после втори, после трети и не подейства какво правите? Сменяте лечението, защото явно не работи. Ако ковид някога си отиде няма да е заради тези ваксини. Аз бих почакала за по-качествен продукт, но дори да се появи, как ще накараме наболите се три пъти да го направят пак? Не съм оптимист.

75

Анонимен

преди 2 години

След О'микроня, ще дойде Микро'Софт, а след него Уиндоус'12А.

74

И правилно!

преди 2 години

На всички им писна, на който не му харесва да си седи в къщи до пенсия.

73

епидемиолог

преди 2 години

"Глупости на българета! :))))) Мутацията е открита единствено при неваксинираните заради влошено състояние!"== Ааа не така! Няма такова нещо в официалния доклад. Наситихме се на лъжи и манипулации от уважаваните медии и китайското СЗО. Ето и от документа за първото откриване на мутацията: The preliminary report revealed all four [patients] had been previously vaccinated for COVID-19== Мога да дам и адреса на целия документ. Нека боравим с факти. И в други държави се пренася също чрез ваксинирани