52

до 54

преди 2 години

Същата е и процентната разлика по смъртност между държавите и при рак, инсулт, сърдечен удар, апандесит, задвяне при хранете--- Та каво искаше да кажеш.?

51

Да живне бизнеса

преди 2 години

След като се напечели бизнеса от празниците после смърт и умрели обикновени хора, но важното че са си дали парите преди да умрат туй важното парата за бизнеса.

50

Анонимен

преди 2 години

До Леша (65). На провициалисти като теб и личи от Марс. Главите са ви пълни с таратор. Кокошките са по-интелигентни от вас.

49

Анонимен

преди 2 години

Ковид се доказва котато телевизията ти покаже компютърна анимация на вируса и пуснат няколко бидона(ексрерти) по 100 кила, да ти обясняват колко е страшен......За някои е наистина страшен! За повечето не е но никой не може да каже от кои ще бъде! По принцип 80% го карат леко.

48

Анонимен

преди 2 години

До 64 Ковид се доказва котато телевизията ти покаже компютърна анимация на вируса и пуснат няколко бидона(ексрерти) по 100 кила, да ти обясняват колко е страшен.

47

Анонимен

преди 2 години

Всъщност е права да се претиснява, защото по официални данни последната мутация е открита при ваксинирани, до един...... Глупости на българета! :))))) Мутацията е открита единствено при неваксинираните заради влошено състояние! Ваксинираните южно африканци го карат сравнително леко защото голяма част от мутациите носят спайк протеина на първичните Ковид варианти!

46

Анонимен

преди 2 години

Петио, който е гладен какви стекове си поръчва, знаеш ли що е това стек и как се яде?

45

Анонимен

преди 2 години

как го вижаш, звездите ли ти го говорят? Моето семейство е било богато преди комунизма, бяхме много добре и по комунизма и сега пак сме добре. Ако си дегенератска кръвна линия, все някой строй ще ти пречи. Както при всеки човек - какъвто си на улицата, такъв си и в казармата, такъв би бил и в затвора и на всяко друго място. Или си тарикат или си скапан недъг и космоса ти е крив....На мен лично никой не може да ми бъде крив. Звездите и лицето на държавата доказват уменията на ганюгите-независими!

44

Анонимен

преди 2 години

До ваксаджия- Всъщност е права да се претиснява, защото по официални данни последната мутация е открита при ваксинирани, до един. А в Германия почти всички са ваксинирани. Неваксинираните не трябва да и се подиграват. Не е нейна вината че са я ваксинирали, а на медиите обслужващи престъпни интереси. Моля неваксинираните:- не мразете ваксинираните! Както и жертвите на телефонни измами. Бъдете добри хора.

43

Анонимен

преди 2 години

Оказа се че толкова умни и образовани *** има на този свят, че не е за вярване!.... Особено в България! Как пък не се досети че не всички изграждат антитела от ваксините, или това не е за ганювичарската глава! :)))))))Все пак всеки трябва да опита а пък останалото - Божа работа!

42

Анонимен

преди 2 години

ГаннЮвциии, сега прегледах статистиката за Ковид по страни и какво да видя Балкански Бантустан с 4% смъртност при доказаните случаи.Знаете ли какво е това?!. Кухарките ви може ли да го осъзнаят?!?!. Нормалните страни са с 1-1.5% макс. МногУ сте умни няма що.

41

Леша

преди 2 години

До 51 И как го вижаш, звездите ли ти го говорят? Моето семейство е било богато преди комунизма, бяхме много добре и по комунизма и сега пак сме добре. Ако си дегенератска кръвна линия, все някой строй ще ти пречи. Както при всеки човек - какъвто си на улицата, такъв си и в казармата, такъв би бил и в затвора и на всяко друго място. Или си тарикат или си скапан недъг и космоса ти е крив.

40

Анонимен

преди 2 години

На мен нищо не могат да ми пъхат, аз не гласувам и съм изключение от всички вредни правила на обществото.....Вижда се чак от най далечната Галактика колко не ти го пъхат и колко изключения си накачил! :))))))

39

Анонимен

преди 2 години

Ограниченията отпаднаха но за българЕ се УВЕЛИЧАВАТ !!!

38

Леша

преди 2 години

До 47 На мен нищо не могат да ми пъхат, аз не гласувам и съм изключение от всички вредни правила на обществото.

37

Анонимен

преди 2 години

След 2 години цирк, този който вярва в омикрон, не заслужава да живее......Ти пък си за някакви две години, я погледни червения цирк от 1944та година, циркаджиите на БКП още ти го пъхат цял а ти си вярваш че ти трият *** заради партийна хигиена!:)))))))

36

Леша

преди 2 години

До 43 От къде ги пускат тези пропаганди? По телевизията вият като бясни вълци за инжектиране. Хората масово гледат телевизия, не съм забелязъл някакви аниваксъри да се взривяват в ефир.

35

Анонимен

преди 2 години

Питай Кунчев за положителния ефект от ижекциите и колко леко се кара вируса от инжектираните.

34

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля че за под 60 годишни ваксините са безмислени нали се счита че не си старец тогава за какво са ти имунни добавки?

33

Анонимен

преди 2 години

Вируса и ваксините са едни и същи по света но пропагадата е различна. За народите които трябва да оцелеят пускат пропаганда да се ваксинират. За народите планирани за редуциране им пускат пропаганда срещу ваксините. Ако го преболедуват и оцелеят им пускат нов вариянт за който имунитета не помага. И така съвсем демократично нарочените за умиране ще си умрат по собствена воля мапълно убедени че се борят срещу комспирацията на световния елит а всъщност правейки точно каквото тя е планирала