145

Обективен

преди 2 години

Само с ваксини няма да спрем вируса. Как се спира такъв вирус ни го показа Китай. Ако целия свят приложи китайския метод, след 3-4 месеца ще сме забравили за този коронавирус. В противен случай с години ще се борим с вируса, ще има вариант след вариант, а може и нови щамове, милиони хора ще починат от Ковид-19, а стотици милиони ще си влачат последиците от преболедуването. Всичко това беше ясно в началото на пандемията, но по политически причина се обрекоха и се обричат на смъpт милиони хора.

144

Харабейшио

преди 2 години

Че ваксинирайте се, кой ви спира! :)

143

Анонимен

преди 2 години

Хепатит В ваксината се прави на бебетата 3 х за 6 месеца.

142

Анонимен

преди 2 години

Д димер не си променя след ваксинация. Затова пък е повишен при всички болни от ковид и всеки втори прави тромби, ако не приема антикоагуланти в конски дози.

141

Анонимен

преди 2 години

166 - искаш да ми кажеш, че против тетанус има реваксиниации на 6 месеца ли? Я изтрезней малко и помисли пак? Или имаш нужда от помощ от приятел?

140

До 157

преди 2 години

При вариолата има и една реваксинация. Объркал си се. Виж колко реваксинации има за тетанус и дифтерия!

139

Анонимен

преди 2 години

Аз предлагам на всеки месец - ама друг път!

138

do#144 Anonimen

преди 2 години

до#144Анонимен"Ивермектина убива дори конете. Ако не те усмърти ковида, ивермектина ще."Хахаха - 3.5 милиарда раздадени дози по света, десетки милиони го приемат и то безплатно годишно - къде са умрелите в американските или европейските агенции за странични ефекти от медикаменти и ваксини. Но пък десетки, а може би вече стотици хиляди споминали се само за по-малко от години след ваксините пак там!!!! ***

137

Сандо

преди 2 години

ей някои тука коментиращи бих ги ваксинирал лично!

136

Един Църрвул

преди 2 години

До Гиб МелсънВас ще ваксат офцете! Мен църрвуля, дето нямам нито пари, нито апартаменти, нито кола, няма да ме ваксат, защото няма какво да ми вземат. Най-много в някой концлагер да ме пратят, ама първо ще трябва да ме хванат. Мишки сте и мишкувате, щото си продадохте дребните души за материални дрънкулки, които така или иначе не ви трябват. Чета ви тук как се състезавате повече да имате, да купувате, да се фукате с безсмислени работи. Ей затуй Рогатия ще ви дупчи, щото сте офце!

135

Анонимен

преди 2 години

През двайсти век вируса Вариола(едра шарка) причинява 300-500 милиона смъртни случая. Само през 1967 има заразени над 15 милиона и 2 милиона починали. Аз съм ваксиниран срещу Вариола един път и това беше. Това е работеща ваксина срещу вирус, не на 6 месеца. Да допълня, че през времето на епидемията не е имало такива социално дресировъчни правила . Трябва да си специално *** , ако си мислиш, че някаква маска от лафкана за вестници те пази от вирус с размер под микрон

134

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите,чувам че за вас готвят по специални ваксини ***-ректални!

133

Анонимен

преди 2 години

Ваксър на трета доза - синоним на aлбански peoтан. Да видим дали ще стоплят на четвъртата доза или ще се наложи и пета.

132

Гиб Мелсън

преди 2 години

Това нашето вече не е живот а съществуване. Станахме като животни. Ще ни ваксят и ще ни доят.

131

Анонимен

преди 2 години

Вие преболедувалите нямате думата, само ваксината е истината, тя е вся и всьо.

130

do#143 Anonimen

преди 2 години

до #143Анонимен."Не се ваксинирайте бе! Боледувайте си го! В комплект с делтата, инфлуенцата, спин и морбили....Пука Ми!" А ти да не мислиш че на нас ще ни пука като ти или някои от близките ти се спомине от ефектите на ваксината. Прави си д-димер и чакай кога ще дойде този момент - друг избор вече нямаш!!!

129

Анонимен

преди 2 години

д0 144 моѝ познат точно с инвермектина се оправи, но не в БГ

128

Анонимен

преди 2 години

Ще се ваксинираТЕ ли срещу коронавируса на всеки шест месеца? Не ме слагайте и мене в кюпа на овцете.

127

Ggg

преди 2 години

Малко е, трябва през час ваксина

126

23 стая е

преди 2 години

В ПСИХИАТРИЯТА.