165

Анонимен

преди 2 години

Разчитат на късата памет на болшинството хора, за да ги манипулират с нови лъжи. Не знам за добро или лошо, но IQто ми е над средното ниво на интелигентност, та понякога е невъзможно дори да се правя на наивна. Само че забелязах, че тези, които са нарочени за авторитети в БГ, мразят и побесняват, когато им задаваш неудобни за тях въпроси, защото лъсват лъжите или некомпетентността им!

164

Истина

преди 2 години

ооо това го предвидих още преди повече от година, но тогава ми се смееха всички и ми се подиграваха, сега стана модерно...

163

Децата да ваксинира

преди 2 години

Трябва всеки 6 месеца да ваксинират всички деца.

162

Citizen

преди 2 години

Не искам да прозвучи като хвалба, но аз и моето семейство, 2 родители +2 деца искарахме ковида преди месец сравнително леко. Незнам дали е ген, добра имунна система или дар божи но не е и това което искат да накарат хората да се страхуват, побъркват и вцепеняват от страх само при произнасяне на името му. Не отричам че за някои хора сигурно протича много по тежко включително и летално, но да се изкарва като посевместен УБИЕЦ е вече прекалено. Не сме ваксинирани

161

До Бай Георги

преди 2 години

Бай Георги, кой тест е бил положителен, за бременност ли? Защото само той е достоверен!!!

160

Анонимен

преди 2 години

Някой се мислят за големи бабаити защото Делтата ги е пропуснал. Не губете кураж, идва новия тираж - Омикрин, 5 пъти по-заразен. Ако и той ви пропусне друг ще пуснат още по-заразен.

159

Анонимен

преди 2 години

Ваксините, които всъщност не са, се провалиха тотално. Пълен шовинизъм, комунизъм и фашизъм с неистова пропаганда и терор не могат да прикрият пълната катастрофа.

158

???

преди 2 години

Така и не разбрах защо не използваха карантината още в началото на пандемията като доказано ефективно средство за спиране на такива епидемии?

157

Бай Георги

преди 2 години

Разказвам истински случай от пика на последната корона вълна. Семейство на възраст 85 г.ваксинирани с 2 дози, разболяха се от Ковид-19, но за 5-6 дни се оправиха. Но 2 семейства младежи, едните около 35, другите 40 годишни неваксинирани. Разболяха се с доказан положителен тест и после в тежко състояние 10 дни на апаратна вентилация и платиха по 3000 лв на човек за лечението. Сега на кое да вярвам на очите си или на страхливците, които постоянно агитират против ваксинирането?

156

Анонимен

преди 2 години

Аз няма, за вас не знам.

155

Анонимен

преди 2 години

След пет години много хора няма да си спомнят точно колко броя ваксини са си сложили.

154

Анонимен

преди 2 години

Май няма ваксина от задължителните, за която да не се изисква поне една реваксинация. Не казвам на колко време, но един умник тук смята, че твърдя, че са на шест месеца.

153

Анонимен

преди 2 години

Това е оптимистичня сценарии, реалистичният е ваксване на две седмици, песимистичният е ваксване преди всяко хранене, че на гладен стомах действа по-дълго.

152

Анонимен

преди 2 години

Антителата не се създават от имунната система за да са налични постоянно. Това да се бият инжекции за да има постоянно антитела е лудост, така ще се разболеят повече хората защото ще им отслабне имунитета. Силен имунитет не значи да има постоянно антитела.

151

Истукан

преди 2 години

Те го казват самите, антителата намаляват след ваксиниране. Трябва да си луд, за да се ваксинираш и да ти падне имунитета и антителата. Само мазохистите го правят.

150

(-_-)

преди 2 години

НЕ!

149

Анонимен

преди 2 години

Пак сте туук, купени жалки душици!!! Тролчета мръсни, виждам ви продажните коментари и лайкове!! Колко ви плати Гьобелс, за да пишете и настройвате хората проАксинално, а?!?! Дребни, миризливи, безмозъчни плъхчета, Господ ще ви накаже!!

148

Край

преди 2 години

дали е много разумно да караш организма си постоянно да прави антитела с ваксина - дали няма да ти го върне.

147

Бай Иван

преди 2 години

Разказвам истински случай от пика на последната корона вълна. Мъж на възраст 45г.ваксиниран с 2 дози, 3 месеца след това в пика на вълната в тежко състояние 10 дни на апарата вентилация и близките му платиха 3000лв,за лечението. Но 2 семейства възрастни едните около 60 другите 70 годишни не ваксинирани. Разболяват се с доказан положителен тест, с леки пневмония на домашно лечение 10 дни и се оправиха. Сега на кое да вярвам на очите си или на медиите които постоянно агитират за ваксинация???

146

Анонимен

преди 2 години

До 166 Аз съм ваксиниран само веднъж и имам белези от вариола. И понеже пандемиците обичат цифри и статистики. Сравни тези от кромид и ги сравни с тези на вариола. После ми кажи какво означава "пандемия", че това в момента е много далеч от пандемия. И няма такава ваксина която "работи" и да те бодът на 6 месеца. Първа доза, втора доза, трета доза... Да получаваш някакви "свободи" защото си ваксиниран. Ходете да се прегледате при психиятър