155

черния

преди 2 години

Дано боце са върне час по скоро!

154

истина

преди 2 години

Честита промяна на всички

153

Анонимен

преди 2 години

Кашкавал Маджаров 25лв/кг с лек късмет, без към 27Луканка Маджаров 45лв/кгСирене краве Маджаров 17лв/кгПродължаваме Промяната-Безценно

152

Mногознайко

преди 2 години

Така според данните кашкавал Витоша е поскъпнал с около лева за година - от 11,02 на 12,10 лева за килограм. Справка в магазинната мрежа обаче показва, че на тази цена се продават парчета от продукта с размер от 300-400 грама, тоест реално цената на килограм кашкавал надхвърля 20-22 лева. Абе *** вие не смятате ли? Значи за 100 грама кашкавал се плаща 3 лева. За 1 кг. са 30 лева. Лъжите народа със 8 лева само в статийката Ви измислена. измислена щото нищо вярно няма в нея.

151

Анонимен

преди 2 години

До Пич, по поръчка на Путин започва пълно медийно затъмнение и над България. Тука дори няма да ни съобщят когато ни изритат от ЕС.

150

шшшшт

преди 2 години

В Бг цените на храните са потресаващи и то главно поради липсата на качество. Боклучава луканка 17евра/кг Псевдо сирене 13евра/кг Вино тип оцет 10евра/бут.Да забравяме вносните храни от сорта на Мортадела за 60евра/кгДа внимавате, че навсякъде дебнат ненаяли се търгаши.

149

Пич

преди 2 години

Пичове, в момента храната струва с 10лв. повече на 1 ядене, а не на ден :) Не знам откъде ги вземат тези силно занижени статистики, ама реалността е друга.

148

Анонимен

преди 2 години

Във Фигурантска България отсега нататък салама ше се консумира през гза а не през устата. Продължаваме промяната, това е идея на Кокорчо.

147

Според мен

преди 2 години

Храните на ден на човек вече ни идват по 4-5 отгоре и то от 2 година насам :).. а сега в момента растат още

146

Мда

преди 2 години

"Храните за седмица вече ни струват с 4-5 лева повече"Я пак? По мои най-груби сметки не за седмица, а за ден ми струват с толкова повече!

145

??

преди 2 години

Искахте промяна , получихте я . Кво ревете сега ?

144

Анонимен

преди 2 години

До David "Напишете колко струва качествено слънчогледово олио в Германия - 0.99 евроцента" Мне. Томи е вече 2.19. На прИмоция пада до 1.29. Преди Ковид беше 1.59 стандартно.

143

David

преди 2 години

Напишете колко струва качествено слънчогледово олио в Германия - 0.99 евроцентаСаламурен кашвал супер качество (гръцки) - 5 евро/кг ....

142

Анонимен

преди 2 години

До Демократ "Надеждата на нормалните и мислещи хора , е че Радевата България , ще заприлича поне малко на съвременна и цивилизована държава , а не на ЛУДНИЦА !!!" ХАХАХАХАХА. Нека позная, връщането към руски автомобили, а още по-добре, без автомобили, ще бъде признак за "връщане към нормалността". И още други такива анекдоти изровени от архивите на комунизма. Какво ви чака, бедна ви е фантазията и то точно тия, дето си мечтаете за тия времена.

141

Ганди

преди 2 години

Много хубава снимка,само че от Януари за 80% от българите ще остане само хляба ,колбасите ще бъдат мечта.Хубава промяня го чака Българският народ

140

Konsa

преди 2 години

Отдавна струват с повече от 10 лева. Не лъжете

139

Демократ

преди 2 години

До Анонимен 140 - НЕ драги , в Гербавата България си давате парите за скъпи и бързи коли , с които децата Ви или ще се претрепят или ще очернят нечий нормален живот - Салама съвсем не Ви е скъп - Акъла Ви е малко !!! Надеждата на нормалните и мислещи хора , е че Радевата България , ще заприлича поне малко на съвременна и цивилизована държава , а не на ЛУДНИЦА !!!

138

Анонимен

преди 2 години

Във Фигурантска България скоро ще забравите за салама. Особено тези, които разчитате на европейско финансиране, но спирам дотук. Ще ви оставя сами да се изненадате.

137

Асан

преди 2 години

Урсула обеща на изборите 1000 евро минимална еврог ейска заплата :)))

136

Киро и Асен

преди 2 години

Споко. Продължаваме разрухата. Промяната. Няма да мрънкате. Нали това искахте ?P.S.А след нова година става по интересно. Само почакайте.