28

???

преди 2 години

Вчера говорих с доктор, който работи в болница. Каза, че няма ваксинирани от новоприетите в болницата.

27

Реалист

преди 2 години

17,17% от новозаразените вчера са ваксинирани при около 50% ваксинирани от пълнолетните живеещи в България. Правете си изводите.

26

Случаен минувач

преди 2 години

Вчера говорих с доктор, който работи в болница. Каза - поне половината от новоприетите са ваксинирани. Но ни е забранено да изнасяме информация.

25

Анонимен

преди 2 години

7% можеше и да не починат. Останалите 93% са починали от старост. Хващам се на бас.

24

Анонимен

преди 2 години

Над 1/3 от новите случаи са в София. Май в провинцията не се тестват в събота и неделя.

23

до 31

преди 2 години

Ми има вероятност един нов щам да се окаже и безобиден, да причинява само лека настинка!

22

помнещ като слон

преди 2 години

Абе, днес Кунчев трябва да се яви на работа нали? След лекото но продължително боледуване сигурно е отслабнал доста.Да видим дали наистина ще се появи.

21

Анонимен

преди 2 години

Засега имаме късмет, че се появяват само нови варианти на вируса, а не нов щам. На новите варианти ваксините обикновено действат макар и с по-малка ефективност.

20

Бай Иван

преди 2 години

Разликата между синята и червената линия е показателна колко опасен е вируса. Но все пак за една малка част си е фатален.

19

Анонимен

преди 2 години

За хората с по-къса памет, само да припомня, че миналата година също имаше щам от Южна Африка.

18

Факт

преди 2 години

Вчера 58 починали, от които 54 неваксинирани и 4 ваксинирани на възраст над 60 години - двама на 60-69 години и двама на 70-79 години. Да им се чуди човек на неваксинираните защо още не са се ваксинирали?

17

българин

преди 2 години

До: номер 19 Прав си човече, но тогава каква е файдата от пустите ваксини, като вирусът постоянно ги надхитря и им се изплъзва? Абсолютно никаква! Да, така е, няма да ни чипират, но само се бодем, и нищо! Тоя, новия вариант дойде от Африка, където ваксини няма изобщо! Това което казваш го чух и от д-р Трифон Вълков, който е инфекционист, разбира човека.Докато ние се бодем с по три дози, в Африка с нито една, дори да искат!

16

Кунчев

преди 2 години

Пазете се от ужасния Омикрон! Симптомите са умора и повишено сърцебиене! Както когато вдигнеш температура! И тръбата и бустера на Пфайзер ме може да те спасят!

15

неваксиниран

преди 2 години

Ако си мислят че им чета процентите колко не били ваксинирани дълбоко се заблуждават. Изобщо не ме вълнува! Познавам едно близко семейство, разболяха се и с положителен тест за коронавирус. Еми, на оправяне са, леко го карат.И да, не са ваксинирани.Един мой колега пък е ваксиниран, и той се разболя. Е, и той леко го изкара. Ама... дали се дължи на ваксините? А?

14

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че трябва бързо да се ваксинира всеки и във всяка точка на света, което е доста труден, дори невъзможен процес. Докато това не се случи, вирусът ще мутира и ще живеем така. Говорете със специалисти, а не се информирайте от журналисти и пишман писатели... Успокойте се, бе хора! Никой не иска да ви прави стерилни, да ви чипира или убива. Вие сте работна ръка, която трябва да е здрава, за да работи

13

Анонимен

преди 2 години

До ВаксиниранЕдно е мерки, а друго е ваксина. Аз съм убеден, че както си "ваксиниран" ако ти кажат да влезнеш в червения поток да поседиш вътре един час на регистратурата ще избегаш с двеста!

12

Анонимен

преди 2 години

Трябват задължителни тестове за инжектираните като в Португалия.. Те ходят навсякъде, сеят зараза и смърт като се мислят да безсмъртни, а в същото време са напълнили памперса до горе, чак прелива. Отврат !

11

Анонимен

преди 2 години

Явно и тези с ваксините сами не вярват какво са си сложили. Търсихме домашен помощник за двама възрастни с ковид, а многото ваксинирани, никой не пожел да отиде в домакинството им, накрая една дама, която е преболедувала се съгласи. Защо? Нали сте защитени бре?

10

Анонимен

преди 2 години

Нови 10 случая на ОвчиКОН и в България, Учените от математическия университет : Заразили са се по интернет ... направо по кабела !!!

9

Анонимен

преди 2 години

58 починали без чип