48

Да видим с омегата

преди 2 години

Как ще бъде с Омикрон и Омегата малкото и голямото вирусче.

47

Анонимен

преди 2 години

В ЮАР лекарите друго казват, на кого да се вярва.

46

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше вирусчето, това измислено сайтче с какво ли щеше да се пълни. Друга тема вече от две години няма и нищо друго не може да прочетеш, освен измишльотините...

45

Балтиев

преди 2 години

Оо макарон? Те саа ше видите кон боб яде ли и *** сол ближе ли.

44

Анонимен

преди 2 години

На село, с превоз един път и джипито на 60 км от града, и дявола не може да срещнеш. Тук там някой маскиран караконджул се покаже. Зелена бележка не искат, защото няма къде да влезеш. Карантинират ли те, някой археолог ще те открие след хиляди години...Може и от глад и да пукинясаш, но важното е, че си карантиниран и защитен.

43

Дъи пак

преди 2 години

Значи 1,7 милиона са ваксинирани . Като добавим поне най малко 1 милион преболедували ... Значи почти половината са ОК . Що не се свършва вируса???? А да - защото и вакаър да си пак боледуваш . Сега пъкна пък некъв нов щам ...догодина ще има още някой нов и така с години дай да се боцкаме като наркомани с некви несигурни химии

42

До Анонимен 57

преди 2 години

Графика е на персонала дет не прави тестове и не регистрира смъртни случаи. Докторчетата си дремат у тях уикенда и регистрацията става в понеделник.

41

Анонимен

преди 2 години

8 000 души в повече в сравнение с миналата година са загинали от Ковид!

40

Анонимен

преди 2 години

Вирусчето и то си има график-през уикенда си почива. На едене и пиене. По-малко заразени, а и починали. По дългите празници ще си почива по-дълго. След тях старата статистика с нов глас, и така до края на света. Измишльотини....

39

4-та вълна

преди 2 години

Четвърта вълна приключи. Честито.

38

ти си трол проЗд

преди 2 години

до InHouse M.D......да това е за теб идиотКръгъл.

37

до InHouse M.D.

преди 2 години

ако беше лекар, щеше да кажеш и болницата за да се уверим че говориш истината....найс а?

36

Анонимен

преди 2 години

само процента е вярното нещо в тая статистика

35

УчудЕна

преди 2 години

Охоооо браво, вижда му се края само с толкова заразени!

34

Статистика

преди 2 години

Статистика от единния информационен портал за 14 дневен период. Постъпили в интензивното 600 човека, от които 566 (94,33%) неваксинирани и 34 (5,67%) ваксинирани.

33

Кунчо

преди 2 години

КЪДЕ Е КУНЧЕВ? НЕ СМЕ ГО ВИЖДАЛИ ОТ 2 МЕСЕЦА!!!

32

Президента Макарон

преди 2 години

Гледайте само какво става след нова година.Омакрона дето *** не го усещат ще се окаже тежък за понасяне от изнежените европейци и ще има опашки от желаещи за ваксане. Рано или късно всеки антиваксър ше мине под иглата, и то по собствено убеждение.

31

Анонимен

преди 2 години

До вчера напълно ваксинираните на територията на България са 1755156 човека. Още 2-2,5 милиона български граждани са ваксинирани в чужбина. Колко ли процента са ваксинираните?

30

Брацигов

преди 2 години

Един вирус при пилетата е мутирал до такава степен че убива 100% от неваксинираните. Затова във птичарниците ги тъпчат със всякакви ваксини и антибиотици, които вие после доволно консумирате под формата на вкусни пилешки хапки. Следя внимателно какво се случва и вземат ли много да се тръшкат бегам за ваксина. Между другото аптекарката у нашия селски град си отиде от ковид, беше предпенсионна възраст и никога не слагаше маска, дори някой като влезе в аптека и буха като магаре.

29

Анонимен

преди 2 години

Всички починали вчера под 60 годишна възраст не са ваксинирани. Според *** са починали от старост.