70

Исихастов

преди 2 години

Няма проблем ще го изпишем момичето. Нали не са 45 човека наведнъж, какво толкоз?

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 - За "патреотин", даже и на български не пише добре. Какво стана, бе батка? Нещо животът в панелките ти натежа? Пробва на село, ама да мукнеш бали цяло лято не бе за теб, а?

68

Анонимен

преди 2 години

Всеки студент по инфроматика, може да ви напише софтуер, дето разчита ноемра и скорост, от пуътна камера. Такива камери са 1000 лева с установката. Гаранция ви давам, че до 2 часа, освен ако не ги сложите в горите (па и за там не знам), ще се "избие" цената. Не може, всеко второ да ми кара, да се чувства ебзнаказано, дори да налита на бой, като му кажеш, че е опасен и застрашава не само собственият си, но и животът на мен и децата ми, не е редно! Това общество отива подяволите!

67

Лекар

преди 2 години

Май и шафьорчето е пукнало

66

Анонимен

преди 2 години

Да почива в мир. Но това са откачени хора. Такива "шофьори" е добре да си отидат навреме от света, да не стават причина да умират невинни.

65

ааа

преди 2 години

Тези младежи следват максимата "Живей за мига". Няма лошо, готино звучи. Обаче, хубаво е да знаят, че мига понякога отлита невъзвратно я с живота им, я с някой крайник, я с някой от най-добрите им приятели.

64

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Аз често минавам през това място на път към хижа Мальовица, потресен съм как може някой да се удари в дърво от страна на насрещното движение...

63

градски

преди 2 години

Почти същия тапааак бях като взех книжка преди 12 год. Изкарал си няколко сутуации и си мислиш, че всичко ти е ясно. Гонки не съм правил, но се чувствах все едно знам всичко. Удари ме такси в насрещното посред зима и отрезнях. Хем се ударихме със 30-на км в час. Дори и колата оправих, но ми е обица на ухото. Знам за БМВ-тата достатъчно. карал си опел и се качиш... Приятел оцеля по чудо след като излетя със 180 км от чакълен насип. Бяха 5 души в колата. Късмет просто. Съболезнования на близките.

62

Христо Христов

преди 2 години

За Радев са гласували със сигурност!!!!!!!!!

61

Огнянов

преди 2 години

Който има по плитък ум се подава на по първични забавления като дискотеки , чалга, купони, тютюн , ракия, дрога и увличайки се по другите , винаги рискува повече. Но все пак такива случаи като този не са толкова чести че да се вземат реални мерки от обществото и властите.

60

Анонимен

преди 2 години

БМВ = Бягайте Минава Въртоглав

59

Анонимен

преди 2 години

Легендата се повтаря, обаче май никой не помни

58

Анонимен

преди 2 години

дали в БМВто не е дънила чалгия?

57

Калин

преди 2 години

Жалко.....трява и възпитание от родителите.....те обаче сигурно друсат кючек през това време... но не *** , а нашия ....циничния, безпаметния...а след нас - потоп . Жалко...БОГ ДА ПРОСТИ И ДАНО ПОУМНЕЕМ....НО...

56

Христо Христов

преди 2 години

До 48". В Германия такива неща няма" - явно толкова си помирисал живота в Германия.

55

Анонимен

преди 2 години

А Иванина да не е била със синдром на Даун, та само другите двама да са виновни?

54

Анонимен

преди 2 години

Нещо за маркировката по магистралите?

53

Царевичаков

преди 2 години

Понякога тинейджърите се контролират трудно, ако се опитваш да им налагаш нещо насила, доста често води до обратен резултат. Най-добрия вариант е да си имат достатъчно акъл в главата, но това зависи и от родителите, но и от самите деца. Абе сложно е и няма еднозначно решение...

52

Кики

преди 2 години

Почерненото семейство както го описвате, да потърси виновните в самите себе си.Просташтина ,арогантност и високомерие,на това ги учите а когато дойде фаталният край друг е виновен.По този път е ежедневие синковците да карат и с 200.Прехвалените немски автомобили и шопската простотия взимат своето.

51

Анонимен

преди 2 години

Всеки 20 годишен с БМВ е потенциален убиец. Проблемът не е в легналите полицаи. Ако сложат там, ония ще си правят гонката другаде. Просто трябва да се въведат възрастови ограничения за каране на мощни коли.