90

Анонимен

преди 2 години

Само вижте това уникално БМВ: то е поне на 15г с тези изгнили калници, боята си личи че е на годинки и тръгнал този селяндурин да се прави на Шумахер.

89

Анонимен

преди 2 години

Кои виновни ? Чия е тая е46ца ? Кой даде ключове на малкия да дава газ ? Кой е трябвало да го възпита ? Пътя, че е леш, леш е. Ама там няма немски аутобан, че да кара с 160-170.

88

Анонимен

преди 2 години

До Готин На мен и 10% са ми достатъчни. Пълно е с такива които си мислят че са най-големите шофьори и са сами на пътя. Прекалена самоувереност и никакъв контрол - това са част от птичините да се изтребваме по пътищата

87

Ross

преди 2 години

Николай да не излиза от интензивното въобще. Направо да му изключват системите!

86

Анонимен

преди 2 години

Решението е:1. Камери. На всеки ъгъл, на всеки селски път.2. Глоби и задължително обществено-полезен труд за всяко нарушение, застрашаващо безопасността на останалите участници в движението.3. Премахване на понятието условна присъда.

85

германеца Гюнай

преди 2 години

откога казвам, че тази губерния е за закриване. Марш в Анадола обратно, там ви е мястото

84

''СЪДБА�

преди 2 години

Родителството не е препоръки и забрани ,а личен пример и начин на възприемане на света.Нека се замислят родителите какви са те в живота не какво казват на децата си защото с тази култура на самогъзничество и липса на отговорности резултатите не са изненада.И нека не наричат такива случаи съдба.В 95% от случаите съдбата е следствие на фактори зависещи от самите нас.От личния избор да се качиш при безмозъчен.До това да не си укрепил стълб поради пезхаберие в работата си и да падне на нечия глава.

83

Анонимен

преди 2 години

До Готин Ако това се приеме със задна дата, кюлчетата какво ще ги правим?50% за Мата Хари?

82

Анонимен

преди 2 години

1. Бог да прости!2. Добре все пак, че няма пострадали НЕВИННИ!

81

Анонимен

преди 2 години

Природата си знае работата.

80

Без сълзи

преди 2 години

Нормално, турбо селянче с BMW и сблъсък. Да умират такива неразумни същества. Вида ли такава марка на пътя, непременно ще се кара от шимпанзе с тяло на хуманоид. В КАТ като видят някой да прави регистрация на BMW, право в затвора, да се спре в зародиш бъдещи *** прояви на пътя.

79

Асан

преди 2 години

Говедарци с беемвета

78

Анонимен

преди 2 години

Бмв и селянин, резултат на изпростяването и безаконовто. По улиците на градовете да видиш полицай си е направо невиждано, а в селата такива няма. Следователно всеки си прави кой каквото иска. Боко тиквата съсипа държавата, разберете го.

77

Анонимен

преди 2 години

Ква първа помощ ще окаже хлапак на 20 година на двама смазани в колата? Айде малко по сериозно. Дори със специализирана техника трудно ги вадят. Докато има коли това ,ще става . Няма спасение.

76

Коментагор

преди 2 години

Всичко е много интенс - на пътя със същия бъз все едно учиш финанси и право в Харвард. Само така, продължавайте да се състезавате, за да направите родината конкурентноспособна.

75

Анонимен

преди 2 години

Споко сега Дунев ще дойде да ви каже че е имало спирачен път поне три пъти и как пътя е трябвало да свети като фосфор и колко дървета са виновни все пак е експерт НАЛИ!!!

74

мозъчна клетка

преди 2 години

До Случаен минувач - не са безразсъдни, прости са! Прости на квадрат. Масово.

73

Случаен минувач

преди 2 години

Това лято бях в Балчик. Един ден отскочих до Варна. Понеже стана късно, а последната маршрутка към Балчик е в 17 и 30 (защо така), приех едно 25 годишно момче да ме върне в Балчик. Бога ми, през цялото време кара със 120-130! А пътят го знаете какъв е! Косите ми се изправиха! През цялото време му повтарях - намали! Намали бе! Значи това младите са абсолютно безразсъдни зад волана! Когато все пак пристигнахме, целият се бях облял в пот!

72

на ви промяна

преди 2 години

Беззаконие и хаос. При радеф е така

71

Анонимен

преди 2 години

Гюлета селски !Избийте и оцелелите !