99

Анонимен

преди 2 години

116: Изтърка се нещо. Тези работи минават, само на баба ми у село.

98

АнонимеН

преди 2 години

ДНЕС УСЕТИХ СТРАХ ВЪВ ЕДНА ТОТАДЖИЙКА СЛЕД КАТО И КАЗАХ, ЧЕ ИМА НОВ ЩАМ ОМАКРОН И ЩЕ ИМА ВАКСИНА ЗА НЕГО! ТЯ КАЗА, ЧЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛА НО АЗ ДОБРЕ Я НАПЛАШИХ, ЧЕ СЕРТИФИКАТИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ ВАЖАТ ЗА 9 МЕСЕЦА И , ЧЕ ЩЕ ИМА НОВО ВАКСИНИРАНЕ! И НЕ СЪМ Я ИЗЛЪГАЛ! ИЗВОДА Е, ЧЕ ЗМИЯТА ХАПЕ НАЙ-МНОГО ПРЕДИ ДА УМРЕ, ТОЕСТ КОВИД ВАКСИНИРАНИЯ ЩЕ ХАПЕ НАЙ-МНОГО ПРЕДИ ДА УМРЕ!

97

Анонимен

преди 2 години

Миналата година пишеше, че котките и кучетата боледуват от Ковид. Сега не боледуват ли?

96

Ваксиниран

преди 2 години

Горките антиваксърченца, преболедуваха делтата за имунитет и който успя да издаяни, добре! Сега имунитета им е на б.унището че иде ОМИКРОН! Сега ще трябва да преспят с БОЦВАНЦИ за новия модерен имунитет! Така ще бъде след всеки гастрольор!

95

Пешо

преди 2 години

Тези хванаха една ниша с печеливш бизнес, за миларди и дай само вируси след вируси създават, а дали умират хора от това което създават не им пука, важното е пари да има, реално хората станаха опитни мишки.

94

Анонимен

преди 2 години

Лъжа повторена сто пъти, ставала истина. Та в тоя ред на мисли, вирус създаден веднъж и мутирал сто пъти ставал истински. Ами има още време да се ваксинирам.

93

Дженър vs. Менгеле

преди 2 години

Ако топ-производителите на ваксини толкова милеят за здравето на живеещите в страните от т.н. Трети свят, те могат да доставят ваксини на тези страни директно. Вярно, тогава щяха да понамалят несметните си печалби от този бизнес с 15-20%. Другото прилича на облагане с данък "Ковид-19" на най-богатите страни, който да пълни касите на фармацевтичните гиганти, в допълнение на техните свръхпечалби от продажбите на ваксините им за нуждите на тези страни.

92

до 106

преди 2 години

В бакалията, на лавицата с бозата! Питай Кунчев като се появи. И той ще ти каже!

91

Медиум

преди 2 години

Абе как тези щамове им измислят все такива хубави имена -Ковид ,делта, нещо имаше Лондон , сега Омикрон а я да видим по нататък как ще е щото то както върви край няма да има. Да вземат да кръстят един щам герб(нищо лично), че най после да приключат с тези зарази! Ама няма да стане на този келепир за ваксини -да така си е както се казва АБЕ мижи да те лажа и да пълня мойта гушка! Справка печалбата на фармакологичните компании и ако ги питаш отсега мога да кажа ,че ще се оплачат от загуби.

90

Пухолгия

преди 2 години

Колкото повече неваксинирани, толкова помалко неваксинирани

89

Анонимен

преди 2 години

Къде продават такива маски в БГ, като тази от снимката.

88

Анонимен

преди 2 години

Цирк по хазаро-еврейски. Купил съм си пуканки и утре още в 8ч. сутринта сядам пред телАФизора да чакам кога ще излезе техният БГ памперс- Куната. Искам той лично да ме уплаши как Омикрона шъ мъ отепи. Ще бъде двоен кеф и адреналин- Кунчев риборн и Корона риджинерейтид!

87

Анонимен

преди 2 години

Ваксинация по време на пандемия= мутация.

86

Анонимен

преди 2 години

Определено вината е на съвременната медицина. Медицината се основава на експерименти върху живия човек, без доказателства. Числото ПИ е доказано по стойност и математиката си е наука. СЗО да си пресметнат пачките от ПАНДЕМИЯТА която предизвикаха и колко хора убиха? Съд за фашистката организация СЗО!

85

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирай се сега, спри щам! - лозунг на новия соц

84

Пена

преди 2 години

Моя е, признавам си. Котаракът пръдна и не издържах, отворих джама да се проветри.

83

Анонимен

преди 2 години

Значи Кунчев го изкара леко и не стигна до ВМА благодарение на двете дози. Ашколсун. Аз пък не се разболях изобщо без нито една доза. Кой е печелившият?

82

(-_-)

преди 2 години

Ето на това му се вика пропаганда. Абсолютна манипулация. Вирусът си мутира със или без ваксини, а тези препарати просто го карат да мутира по-бързо от нормалното.

81

Анонимен

преди 2 години

Някоя известна личност вече не си ли е сложила абокат за да рекламира ваксинацията?

80

Анонимен

преди 2 години

Всичко е една отвличане на внимание и оправдание за идващата хиперинфлация която ни гласят