25

Анонимен

преди 2 години

Ако още когато го откриха в Китай бяха спрели хората да миткат тук там, и бяха подпомогнали авиокомпаниите нямаше да стигнем до тук. Ако приемем, че е толкова заразно и страшно заболяване защо все още такава стъпка не се предприема нямаше да умрем ако година две нямаше безцелни пътувания.

24

СЗО е паразит

преди 2 години

гълтащ милиарди и абсолютно безполезен за международното здраве. Тръмп неслучайно беше решил да секне американското финансиране за там.

23

Глобалиста

преди 2 години

Всичко си е ОК. Нещата се случват по план.Пандемията ще продължи неопределено време.След това Great Reset.Ще оцелеят богатите и здравите.Дано греша в прогнозата си.

22

Анонимен

преди 2 години

СЗО знае ли, че Румен Радев откри щам Шипка на 3 март 2020?

21

Анонимен

преди 2 години

С подозрения не става. Бойко Рашко и той имаше подозрения като обеща през лятото до вечерта да даде доказателства и още не е дал нито едно доказателство за подозренията си. Същото е и със СЗО. Подозрения много - доказателства нула.

20

Анонимен

преди 2 години

Сега започва истеричното налагане на 100% ваксинираното население, заедно с новородените. А като се случи както е почти постигнато в Нидерландия, ще измислят Ултрон, който заобикаля ваксината и ново бодене и затваряне и така до Зета. След това започва сценарий две.

19

Някой

преди 2 години

"Балансиран подход срещу рисовете"? Тия изобщо вярват ли си на глупостите?

18

Анонимен

преди 2 години

Всеки път, когато народа се окопити и започне да надига глас срещу боденето и затварянето ще пускат по някой много страшен вариант на ъпдейтнатия в лабораторията вирус. Въпросът е не кога и колко пъти ще го правят, а ние колко ще ги търпим и кога ще ги заврем там, където им е мястото! Помислете колко още такива сценария ще можете да издържите! Колко още затваряния?

17

ББ

преди 2 години

До АнонименПознавам такива като тебе които вече не са между живите благодарение на коронката

16

Анонимен

преди 2 години

От СЗО е тръгнал )

15

Анонимен

преди 2 години

Че за какво да се ваксам, като всичко около мен с по 2 игли се зарази, някои от тях и леко не го караха. Аз не ваксан не съм пил лекарства от 8 години и не съм хващал нищо. Да си сривам имунитета, мерси съм

14

Анонимен

преди 2 години

8 ако беше прав, то сега трябваше да има милиард мутации на вируса, но няма. Освен това ако си прав, то тогава набий канчето на алчните европейци, които с оръжие принуждават хората да се ваксиниран, визирам Нидерландия, но не дават ваксини на бедните африканци. И за Бога, виж точно къде се пръкват тия щамове! Делта в Индия, колонията на Англия. И Омикрон в ЮАР- колонията на Нидерландия! Да ти е хрумнало, че ваксаните господари заразяват колониите, а? Твърде много съвпадения дори за наивници.

13

Gureg

преди 2 години

Докато има неваксинирани дееебили , така ще е.

12

Бил Гейтс (Гершон)

преди 2 години

Щамът се е появил от козата, чиято кръв президента на Танзания изпрати миналата година на СЗО и пробата беше положителна. Вирусът е мутирал и се е пръкнал Омикрон.

11

До 1вия

преди 2 години

А пък ти се наведи да ти набият отзад поредната игла. И гледай да не объркат дупката

10

Gureg

преди 2 години

Долато има неваксинирани ***, така ще е.

9

Тъп По тъп Най тъп

преди 2 години

Абе Тея съвсем взеха хората за маймуни. То така е било и по времето на Френската революция. После мосьо Гилотина е измислил уникална ваксина.

8

S

преди 2 години

Има, има. Да не би да е от тях самите точно както и останалите щамове.

7

С още по-други думи

преди 2 години

... неваксинираните стават развъдници на мутирали вируси. Как не го схванахте това, неграмотни дебелоглавци?

6

Анонимен

преди 2 години

За омикрон мутация ще ми говорят сега, чак до него е стигнала класификацията! А за вариантите на епсилон, зета, ета, тета, йота, капа, ню, кси преди омикрон - не казват. Срамуват ли се, че са неуспешни?? Подобно на ламбда и мю, за които изразиха съжаление??