65

Handel

преди 2 години

И аз имам подозрение откъде е тръгнал - от някой, който не си е платил достатъчно на СЗО-то. Я виж китайците си плащат като поп и от тях никакъв вирус не тръгва.

64

Sadiata

преди 2 години

Целия вирусът тръгна от Европарламента онази фоланйд шие каква е незнам нали от както стана председател на Европарламента пламна лъжливия вирусът съпругат и има фармацевтна фабрика кансе печелят пари .тези капиталисти не мислят за хората мислят само за жоба си

63

Глобалиста

преди 2 години

Надеждата ми е в западните общества те да се надигнат и да се опитат поне да забавят процесите които са тръгнали вече.Господарите на света/парите/ са в много силна позиция в момента.Вируса не е основният проблем сега. Влизаме в неконтролирана инфлационна спирала през 2022.

62

Глобалиста

преди 2 години

Средната и образована класа от обществата трябва да се опита да се противопостави на всички тези промени който идват защото те са против техния стандарт на живот /материален и духовен/

61

Муахаха

преди 2 години

Продължаваме Пронямата = други думи за Новото Нормално = други думи за Нов Световен Ред. Вашето чудо тепърва предстои затягайте коланите и се пригответе за аварийното кацане - нямо много от да оцелеят, но нали целта на всяка религия като КОВИД-религията е разделай и Владей! важното е вие да сте разцепени и не единни, за да може едни да ви крадат, убиват и да си присвояват имуществето ви като са не Световно, а за Галактическо!

60

Глобалиста

преди 2 години

Идва края на либералната демокрация.Ще има сериозен контрол на всичко и на всеки .Светът няма вече да се върне по начина на живот преди пандемията.Ще живеем в дигитален концлагер.Ще има смяна и на валутите с дигитални пари.А спестяванията в старите пари ще бъдат обезценени.Да ни е честит Новоят световен ред.

59

Глобалиста

преди 2 години

Биг Фарма никога няма да измисли лекарство/ваксина за предпазване от заразяване. Не че не могат.

58

Щамът Андромеда

преди 2 години

Произходът е от Франкфурт на Майн.

57

Аптекаря

преди 2 години

ПО ДАННИ НА СЗО НАЙ-ЗАСТРАШЕНИ ОТ КОРОНАВИРУС СТРАНИ СА БОГАТИТЕ СТРАНИ В КОИТО ФАРМА И ЛЕКАРСКИ КОМПАНИИ ПРАВЯТ ПЕЧАЛБИ ... ОГРОМНИ печалби...

56

Стари Ленти

преди 2 години

БезСимтомно Болен = Въображаемо Болен, вервайте, вервайте и у Исуса, стар, но 2000 години доказано ефективен номер - заради Исуса си съсипахте Римската Империя, иначе сега цял свят щеше да е в краката ви - Бели Европейци, заради вярата в КОВИД, ще загубите и последното, което ви е останало. Да те финтират 1 път ЮдеюСемитите е късмет, но 2 пъти - заслужавате си съдбата!

55

Глобалиста

преди 2 години

Хиперинфлацията ще мине на фона на вируса така няма да има протести големи заради масовото обедняване.

54

Анонимен

преди 2 години

Единствено за този вирус се провежда ваксинация по време на епидемия. Да не се правим на изненадани.

53

Demonaz

преди 2 години

Извадиха новото плашило. Отивайте за 68 доза.

52

Дедо Поп

преди 2 години

Ахааа, от Африка дошъл "Омикрончо"... Ама туй европеец ли е бил , дето ходил до Африка и се е заразил или някой американес ? Медиите и по-специално СЗО мълчат... Докато според статистиките на същото това СЗО в Африка живеят хората с най - лоша хигиена , с най- малко ваксинирани... И С НАЙ-МАЛКО ЗАРАЗЕНИ... АБЕ, КОЙ БЕШЕ ТОЯ АФРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ ДЕТО БЯХА ИЗПРАТИЛИ НА АМЕРИКАНСКА КОВИД ЛАБОРАТОРИЯ СОК ОТ КИВИ И ТЕ ИМ КАЗАЛИ ЧЕ ПАЦИЕНТА ОТ КОГОТО Е ТОЗИ БИОЛОГИЧЕН ОБРАЗЕЦ Е ТЕЖКО БОЛЕН ОТ КОВИД ?

51

Коприва

преди 2 години

Мутира основно изкуствено създаденият шипчестия протеин, щедро репликиран в телата на "ваксинирните" в продължение на месец-два. Болните се изписват и освобождават от карантина на база отрицателни тестове и продължителността на боледуването в редки случи достига продължителността на репликиране в телта на мнозинството "ваксинирани".

50

Глобалиста

преди 2 години

До АнонимнияМного добре се ориентирате в материята.Но господарите на света са готови на всичко само да си постигнат целта.На тях и трябват роби т.е. подчинени хора.Средната и образована класа стана проблем за тях

49

Кунчев Воскресе

преди 2 години

Воистина Воскресе! От КОВИД се Боледува БезСимптомно, т.е. Въображаемо, особено Ваксинираните - те са у МетаВселената и ни пишат от там!!

48

Анонимен

преди 2 години

Докато има повсеместно разпространение и ниско ниво на ваксинация в толкова много държави, ще продължават да идват нови и нови мутации. Тук СЗО беше прав, богатите държави се ваксинираха, а бедните неваксинирани ще бъдат грандиозна опасност, която ще обезсмисля усилията на другите.

47

Анонимен

преди 2 години

47 Глобалиста, прав си че колелото се завъртя, но не си прав че няма спиране. Има. Нарича се прът! Въпросът е кога ще го вземем?

46

Анонимен

преди 2 години

43 в ЮАР щама е открит при пациент болен от СПИН, с пълна ваксинация и при това лекуван с някакви нови лекарства. Ясно ни е че това мутантче е новопроизведено от биг фарма. Не случайно ни облъчват как за дни можело да се направи подобрена версия на ваксината. Ха ха. А пък ние живеем по клоните. Но пък знам ли, може и маймуни да сме. Предвид факта че ни използват като такива в експеримента си